Close
Faqja 4 prej 67 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 670
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    rri mor llomcak, se vetem llom nxjerr prej gojet ... lepije llomin e salis ... je krej llom athin-belgradi ... si ai qe ti i lepin llomin ... llomhane!

i/e regjistruar Maska e Help_Desk
    Anëtarësuar
    01-12-2010
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    131
    Si nuk ju vjen zor dhe te talleni me ato njerez qe vuajne atje, ne vend qe te shkruani dicka normale dhe te kuptueshme dhe fjale sinqeriteti , ju shkruani dhe talleni me ato njerez, une nuk jam avokati i atyre por solideralizohem me ate popull qe po vuan dhe per mua kete faj e ka vetem SALIU dhe ska faj populli, se kur vjen fjala per vote SALIU vjen dhe te puth me nder ate.. .
    Të bohen Urë Kalimi kur i Nevojitesh, mrapa t'shkëputen Ashiqare, por Bota Portokalle është...

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    i ka fajet shiu as nje here saliu,,,,,,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    i ka fajet shiu as nje here saliu,,,,,,
    Saliu ka bere kontrate me Zotin sivjet qe te kete sa me shume shi dhe as qe mendoi fare se ky shi do i permbyste ata qe kane bere shtepite ne shtratin e lumenjve
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    01-12-2010
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    131
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Saliu ka bere kontrate me Zotin sivjet qe te kete sa me shume shi dhe as qe mendoi fare se ky shi do i permbyste ata qe kane bere shtepite ne shtratin e lumenjve
    Perse ato banore duhet ti merrnin leje Saliut qe te benin shtepine aty , ato e kane bere ne tokat e tyre o rob i zotit, nuk e dinin ato qe Saliu do mbushte hidrocentralet gjithe veren dhe nuk do ta shiste , sepse zoti Sali do ta shese me cmim me te madh se vendet qe kemi fqinje, tokat do ti shese me 1 euro metrin katror , kurse energjine do ta shese me cmim te larte , hajde pergjigje qe jep ti vlla hajde, gjithesesi ai eshte mendimi jot.
    Të bohen Urë Kalimi kur i Nevojitesh, mrapa t'shkëputen Ashiqare, por Bota Portokalle është...

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    katerdhetetresh,

ju e vertetoni perhere e me shume se jeni llomhane, e shkue llomit ...

iu bjen ne mend per Zotin vetem kur doni te justifikoni poshtersite tuaja ...

me ato poshtersi dhe llom keni sjellur shtratin e lumit ne lagjet e Shkodres!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    katerdhetetresh,

ju e vertetoni perhere e me shume se jeni llomhane, e shkue llomit ...

iu bjen ne mend per Zotin vetem kur doni te justifikoni poshtersite tuaja ...

me ato poshtersi dhe llom keni sjellur shtratin e lumit ne lagjet e Shkodres!
    Po po eshte e vertete se ne kemi mare tere ujin e Botes e e kemi derdhur ne shtratin e Drinit e te Bunes.
    Per kete jemi pergjegjes, se mund ta kishim cuar edhe ne lumenj te tjere, por Shkodren e kemi inat se ka votu historikisht per te djadhtet
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Ore gjithe ky forum ketu, nuk ka ndonje inxhinjer ?
    Te na sjelli ca vizatime, ca harta, ca shifra.
    Se po ja fusim ordhes kot, jo e ka fajin ky jo ai.
    Cdo gje eshte relative...

Anëtarësuar
    01-12-2010
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    131
    http://youtube.com/watch?v=m5vHAR3TJ-Y
    Ja shikojeni Shkodren , por nuk u leverdis atyre inxhiniereve dhe disave ketu .

Anëtarësuar
    01-12-2010
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    131
    http://youtube.com/watch?v=L11vXP6aP8Q

Ja shikojeni Shkoder Locen , se disa ketu thane pse banoret e kane bere shtepine buze Bunes .

Faqja 4 prej 67 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •