Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ska rendesi a eshte zene vrasesi.

i vrari eshte "zene"..

ti kte e di ..

e sic e di ti e din dhe nja 2 milion shqiptar te kosoves..

kur flasim per nji vrases i zen apo i pa zene e kemi nji fakt..nji arsye..
    kemi nje djal a nji vajz kosove te vrare.. e kte nuk e fantazojme..

kur themi u vra drini.. nuk e dim ndoshta se kush e vrau.. por dime se nji Drin ka ekzistuar e ky Drin eshte vrare..
    kte nuk e mohoni dot ju hesht-oret e pa goje..
    e perderisa kemi nji drin te vrare duhet te denojme vrasesin.. te denojm frymezuesit e vrasjes dhe dorasin.. edhe se nuk ja dim emrin..

pra mos gjeni "arsye" ju qe heshtni.. por pranoni se.. ju pelqejn vrasjet ose i kini frike vrasesit e kini zgedh heshtjen..
    pra parimin.. ruj zot guzicen teme se e kam bash si valixhe ..e po m.dhmbset valla..

a kupton pra se cfar shqiptari jini ju.. heshto-ret..

palla nuk ju han se nji nane shqiptare ju dogj shpirti..

si demaqi..

hajt tha se ju ban mir tha pak stervitje..

e kish kte shprehje per ata.. popllin e gjore..

e kish fjalen per ata te mjere maleve te pa buk te pa streh te pa mbroje.. gra femij qika e pleq.. me te cilet bente hajgare me kallash hanxhar e mitraloz.. ushtria arkane..
    lexo fatlumin..lexoje..

..

pra vrasesit denohen oj hesht-ore.. qe sje vetem po i ke gati 2 miljon t till ne kosov e nja 3.5 milion ne shqiperi..

denohen edhe kur i vret nji arkan i panjohur qe nuk e dim a quhaj milorad a slobodan a jovan.. nder pyje e lumenj.. si ata qe pershkruan fatlumi.. por edhe kur eshte nji shqiptar qe iken si dhelper neper nat ( si opel kuqat ne prizren) e maskohet e frymezuesit e tij ja ndreqin biografin nder intervista e gazeta.. e paguajn deshmitar me miliona neper gjyqe me ja krijue alibine..

kjo nuk eshte vec per ty oj panjohura.. por per gjithe..

sa mir per deputeten ti e the.. cka mendon megjithse se cfar ka ndodhur e ke lexu vec nga gazetat e Edvin Rames se kokdhimes e miqt e tyre ne kosove..hmm..

..

hmm..

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Brari-vertet Ju jeni nje njeri qe fare nuk kuptoni,ato cfar m'i tregoni mua(Te shiqoj cfar ka postua Fatlumi)i kam perjetua vet!Nuk e ika gu.... si e that Ju,por isha pjese e ketij populli qe tre muaj rrjesht i kalova ne hecje,as per nje moment nuk ika nga Kosova..Me shum viktima kalova netet pa pas guxim t'i varrosnim,humba me te dashurit e mij,por ne at kohe per mua ishin te gjithe njesoj(edhe ata qe nuk i njihja fare)Me perkitshin mua,ishin bashkombas te mij!E Ti Brari ku ishe ate kohe??
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    pse ti arian be-ja a mos po te duket vetja pro-bashkimit kombetar?

a je ti ai qe bashk me albinat e qose demaqat e m.uta tjere.. nuk e pergezove kurre Berishen per rrugen e Kombit?
    a je ti qe u idhnove se nuk mbeti ne biruce deputetja e PD-se, partise qe beri Rrugen e Kombit?

nuk duhen shum shenja me i kuptue anti kombetaret or ti arian b-ja..

dalloheni qarte.. me pak lakmus..

edhe e panjohura.. megjithse femer vet u merzit pse nuku u burgos me gjate deputetja femer e Pd-se .. e partise qe ja solli kosoves ne dere autobandin modern..

edhe e panjohura edhe ariani.. u jan gezuar vrasjeve te Xhemes Ukes Ahmet Krasniqit e Drinit e kurre nuk shprehen dhimbje ..

pra ju njohim bre pisa se cfar jini..
    albini yt i coj dy djem ne pushkatim.. e ala ska kerkue falje..
    Plako kujdes....mos e perzije Albinin ne kete tem,te lutem mos e flliqe emrin e Albinit ne kete tem...te flliqet...

A je more ti normale?!!,ti ne vende ti kritikoshe policet romune ,qe shtin mbi qytetaret e qet pa kurrfar mbrojtje vetem me trupat e tyre,ti e akuzone Albinin per vrasjen e dy djemve,cncncn.
    Po te kishe qen Albin fjatore per ate vrajse,familjaret e viktimave nuk ishin hyre ne Levizjen Vetevendojse....

Por ik se ti nuk po dishe asgje....ti ishe toshe fare,dhe anti kombetar.

Nje njeri qe e kritikon Adem Demacin,Albin Kurtin,Regjep Qosjen
    nuk ka asgje prej ati njeriu.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Brar,nje pyetje;sa paguhesh prej agjensive te huaja anti-shiptare?
    Asnjehere s'kam repliku me ty,jo se skam pas cfare te te them po sma ka marre mendja te bie ne nivelin tend.Ti je i semure mendor.Heshte si i dh**r kur qeveria shqiptare per aresyet qe vec ajo i din ja fali Greqise gjithe ate det qe ne mos qoffte per pazare te pista si Shen Naumi eshte per idiotesi.Tani fillon e leh per nje njeri qe ne kufi ju kerkua leja e kalimit.Thua se qe shenjeti bythkuq(se jo pak te kaluar te kuqe ka).
    Po shifi o i mjere hallet tuaja.

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    me cfar vet po thue oj sorra e klosit.. qenke mue tuj me veshgue..
    mir boll..
    ti gjithmon oj zan ke hi ne forum vec me e krrujt me brarin.. pra ke replikue me mue oj zana e dreqit.. sepse ke djallin ne bark.. se me fisht e me male e me bukuri e bujari e fisnikeri shqiptare ti nuk ke lidhje..

hapur po e cfaq se i perkrah vrasesit lahpera qe me pagese kan vra bij e bija shqiptare nga me te miret..

te paska idhnue dhe ty qe nji deputete shqiptare nuk ka mbet ne biruca te shikut te klos dreqave..

shen naumi nuk ka pazare te flliqta por vec atdhetari e perkushtim nga rilindasit tane .. ministra te kohes se Ahmet Zogut.. e pikerisht prej nji Frasherlliu.. e pikerisht ne at marreveshje u fituan krahina prej ku ti ke vjedh nickun.. oj dhelper..

ai deti qe permend nuk ka pronar..
    nuk e ka pas enveri at det e ja fali berisha greqise..
    pyet e sqaro dijenite e tua gjysmake..

--

"disa".. polpotisti..

mund te ket vertet te rinj te mire qe po i shkojn pas albinit por ti nuk je nga ata..
    ti je nji anti shqiptar khmer rruzg polpotist..

sa per ata dy djemt..

albini e dinte mire se ata djem po i conte drejt kallashit te policve nderkombetare..
    dhe i coj me plot bindje se atje kish me kercit kallashi..
    kte e di gjith kosova..

sikurse ata qe e filmuan adem jasharin e videon e tij e shiten televizioneve te botes.. fare mir e kan dit se pun ditesh e ne shpi te jasharve ka me ardh ushtria arkane..
    dhe pikerisht se e kan dit mire cfar loje ishin tuj ba.. asnjeri prej tyre filmusve e video shitsave e komunikat pordhusave.. nuk qelloj aty..
    e ademi mbet i vetem mes grave e fmive.. dhe u masakrua.. vet i 40..

ky forum or dis e ju tjer mashtrusa.. nuk eshte kosov pres e epok zez ku mundeni me i hjedh hi syve popullit..

ktu jan kutit e hapura..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 03-12-2010 më 07:02

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Ilir Deda është tip që quhet "djal i nënës" , mesiguri jeton me nënën e vet ende.
    Dua të them se nuk duhet pritur trimëri nga një krijes si ky!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

MOS E NGACMONI BRARIN=GOMARIN, SE AI THOT AQ SA DI!
    Brar , të rroftë ty him govna!

Sa i përket reagimit për të vrarit!
    Në kosvë jemi dëshmitar të vrasjeve që nga paslufta .
    Vrasjet jan bërë në kushte të dyshimta. êshtë shumë vështirë që të dilet e të gjykohet apo lavdërohet dorasi i "panjophur".
    Në kosovë kan vepruar dhe veprojnë shumë agjensi spiunazhi e shantazhi vendore dhe të jashtme.
    Në Kosovë ka banda të dryshme që bëjnë tregti nga më të flliqtat që ekzistojnë.
    Vrasjet , shumica nga to kan lidhje me qerim hesapesh ndërmjet këtyre organizmave të flliqura.
    Albini Nuk ka nevoj te pozicionohet në asnjërne nga këto grupe kriminale.
    Duke lexuar brarin , që është bërë si pllak gramafoni duke përseritur brockulla te njëjta në të gjitha temat , për vrasjen e njerëzve të ndershëm , ku dihet edhe vrasëri , ky akuzon të pafajshmit.
    brari është tipik flliqësir!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    me cfar vet po thue oj sorra e klosit.. qenke mue tuj me veshgue..
    mir boll..
    ti gjithmon oj zan ke hi ne forum vec me e krrujt me brarin.. pra ke replikue me mue oj zana e dreqit.. sepse ke djallin ne bark.. se me fisht e me male e me bukuri e bujari e fisnikeri shqiptare ti nuk ke lidhje..

hapur po e cfaq se i perkrah vrasesit lahpera qe me pagese kan vra bij e bija shqiptare nga me te miret..

te paska idhnue dhe ty qe nji deputete shqiptare nuk ka mbet ne biruca te shikut te klos dreqave..

shen naumi nuk ka pazare te flliqta por vec atdhetari e perkushtim nga rilindasit tane .. ministra te kohes se Ahmet Zogut.. e pikerisht prej nji Frasherlliu.. e pikerisht ne at marreveshje u fituan krahina prej ku ti ke vjedh nickun.. oj dhelper..

ai deti qe permend nuk ka pronar..
    nuk e ka pas enveri at det e ja fali berisha greqise..
    pyet e sqaro dijenite e tua gjysmake.....

Vertete sja vlen te hargjosh kohe me ty.Ti ke vetem nje si veten ketu(ose jeni i njejti;algert.Atije kur sja pelejne shkarravinat i quan serb e ku di une.
    Si more IDIOT nuk paska deti pronar apo zot?E per kete te ja falesh tjetrit?(ne kembim te mbajtjes se pushtetit).E bash per kete u dha dhe shen Naumi.
    Une skam asgje me zonjen ne fjale,por a mund te bente ne nje kufi te nje shteti tjeter ato qe beri ne kufi te Kosoves?Apo harroj se atje nuk ishin barinjte qe qeveria e saj i kishte ne pune?
    Une s'jam as e kloseve(si ti i hazbive apo i udbasheve se nuk e mberrij ate kohe).
    Une them ate qe mendoj se eshte e drejte hapur pa pasur friken se ata ma terheqin veshin si ty.

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    me qe i njeh ata te shikut.. thuaj ta nxjerrin filmin ku te shohim se cfar ka bee deputetja ne kufi..
    se me fjalet e kokokodhimave e ed rucave nuku mjafton moj shoqe..

per shen naumin.. lexo moj shoqe e mos eja me na tregue se je shum e pa ditur e shum provinciale e humbur..

ti di me lexue..

sa per detin..

ai det atje nuk eshte i percaktuar.. dhe nuk ka qene i shqiperise e saliu ja fali greqise..

e shoh qe je shum injorante..

lexo e meso pastaj eja e shaje brarin..

..

Nuk te shaj jo,te meshiroj.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •