---citim---edhe ta dishe edhe nja 20 vite mas paku ne dore e ka e nderuara PDK-ke
Shuani more,po ai ne qabe nuk po shkon!Veq atyre u thon,,shkofsh e mos u kthefsh'' hahahaha!O ka me fitua prap kot e keni!
Z.nestorp,sa e dij une ne forum nuk ka nevoj te rriten shkronjat aq shum pasi te gjithe shofim mire apo mbajm syze!
Zonjushe/zonje e mosnjoftun.Une nuk te pyeta ty kur e shkrova kete mesazh,sepse nuk kam ndermend ta beje ndonjehere per askend.Ty po nuk te pelqeu hidhu pupthi.mua nuk me behet shume vone.Ne fakt ty te duhen syze,sepse jo qe nuk shikon por je komplet e verber dhe nuk kupton asgje se cfare po ndodh.Rritu edhe pak se mbase do t'i kuptosh problemet qe ka shkaktuar Hashimi dhe qeveria e PDK.Mua me intereson Kosova,kjo pjese e truallit shqipetar e nuk jam pjese apo te kem interesa tek ndonje parti kosovare.Kur une me shume shoke te mijte ndihmonte UCK-n ti ndoshta haje miza e fshehur diku.Por nuk jam bere aspak pishman per ate qe bera,por me vjen keq se personi i UCK-s qe une ndihmova pa asnje interes,bleu dy skafe dhe bente trafik klandestinesh ne drejtim te Italise e paret i fuste ne xhepin e vet e jo te UCK-s.Ai ishte si hashimi sot.Ndoshta edhe ty te lidh ndonje fije me korrupsionin e pushtetit,prandaj bene tifo per te.Nuk dua te flase per cfare pergojohet H Thaci,sepse nuk e besoje bile ju beje thirrje gjithe kosovareve te mbrojne H Thacin,sepse duke mbrojtur ate mbrojme luften e drejte te UCK-s.Nuk eshte koha te grindemi,por eshte koha te bashkohemi.Serbia dhe aleatet e saj ruset.plus shk**dhata karla del ponte dhe njeriu i shitur tek shkau Dick Marty e kane demtuar imazhin e Kosoves ne bote,por jo vetem te Kosoves,por te gjithe shqiptareve ne Ballkan.Kjo eshte me e rende edhe se vrasjet qe ka bere serbia qe nga 1913 e mbrapa.Demi eshte kolosal.Por jam i bindur se mendjet e vogla nuk shikojne me gjate se gjer tek hunda e tyre.
Llapi, une nuk urrej askend,as H Thacin edhe pse ky eshte i korruptuar.Bespje e di qe ne drejtorine qendrore te policise se Kosoves u zhduken 35 kg kokaine?E ke pyetur ndonjehere veten se kush i pervetesoi ato?Si paska mundesi qe askush nuk di gje per kete veper mafioze?Po sa e sa te tjera ka.Po per heqjen e flamurit kombetar c'fare me thua vellai im?Po per mosfestimin e 28 Nentorit cfare me thua?Ata luftetaret e UCK-s, qe une simbas asj mendjes tende te vogel i urrej,veper e kujt eshte?Ata djem qe rane dhe ata qe u plagosen e sot jane invalid e pa nje kulm mbi koke di gje ajo mendja jote cfare flamuri mbanin ne krye te brigadave luftarake.Mos mbanin gje ate flamurin lecke ku kane pjese edhe gabelet e ashkalinjte,ata qe spiunuan luftetaret dhe familjet tuaja tek shkau?Ata djem e vajza nuk luftuan qe te rrojne ne mjerim e H Thaci & Co te pasurohen.Edhe ty do te thosha ik e duratrokit ne ndonje mbledhje te PDK ku ju mashtron H Thaci.
If friends were flowers,I'd pick you!E]
te nderuar mos komentoni ne keto tema te hapura nga dora e zgjatur e DIK MARTINAV sepse keshtu ua rrisim namin dhe i bejm faktor kur dihet se kurr nuk do te behen po thjesht i bjem faktor ne forume.
Ata te cilet ja dojn te miren shqipetareve injorone VetTundosjen sepse vetem ashtu i beni mire vendit dhe popullit te kosoves te jem me i sakt i beni mire krejt shqiptaris.
Thoti
VETEVERTETA E VETVENDOSJES ESHTE VETEFUNDOSJA
Pershendetje Ganimet! Kam disa kohe pa i lexuar postimet qe behen ketu.Emri juaj me kujton nje vajze trime te rene ne luften e dyte boterore Ganimet Terbeshi quhej.Nuk jam tifoz me asnje parti kosovare.Thjesht jam patriot e atdhetar qe i dua me te miren asaj pjese te nenes Shqiperi qe padrejtesisht eshte jashte kufijeve te shqiperise se sotme politike.Ne vitin 1999 kam ndihmuar UCK-n.Po ate vit kam strehuar ne shtepine time nje familje nga Talinovci i Ferizajt e perbere prej kater personash(Mbiemri i tyre eshte Terstena).Nuk dua te mburrem me ate qe sapo ju thashe,sepse do te isha njeri i vogel,por dua t'i tregoje keti llaoushit dhe vajzes misterioze,se kur te tjeret luftonin r ndihmonin luften,ata diku ishin fshehur e tani na dalin'' trima mbas beteje''Une e simpatizoje A Kurtin dhe Vetvendosjen,sepse ata kane treguar qe jane patriote te vertete,pavaresisht se klasa intelektuale e Kosoves nuk po i mbeshtet.Por edhe kaq eshte shume per Vetvendosjen.radhet e saj do te shtohen perkrah saj dhe objektivave te saj patriotik e atdhetar.Ata intelektual qe dikush ka radhitur me siper jane ata qe kane ndjere eren e parase qe del nga karrigja e pushtetit,prandaj jane afruar.Pse nuk ishin rreshtuar ne lufte me arme keta lepuj.Tani kur ju vjen era pare afrohen,sepse e kuptojne se H thaci eshte i korruptuar.Keta duan te mjelin lopen e quajtur shtet.Nuk e njohe situaten e brendeshme mire,sepse nuk jetoje aty,por me sa shohe H Thaci eshte ne alarm,sepse edhe pse ka fituar shumicen duke vjedhur vota si saliu ne Shqiperi nuk ndihet i qete.Ai ka frike se nuk do ta formoje dot qeverine.Qeveria mund te krijohet edhe nga nje grupim tjeter partish me LDK,AAK etj.Do te sihte mire qe Hashimi te menjanohej nga pushteti ne keto situata te nderlikuara.Perseri une them ta mbrojme Thacin nga sulmet ogurzeza ruso-serbe,sepse keshtu mbrojme kauzen shqipetare ne ballkan.Ju uroje nje vit te ri sa me te bezuar Ganimet.Pac shendet e lumturi ne jete,se bashku me familjen tuaj.
Nestori ,Londer(Vlora)
http://www.youtube.com/watch?v=xv2C6vPeBtU
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nestorp : 29-12-2010 mė 08:56
If friends were flowers,I'd pick you!E]
OOO i smur keq ishe ti ndrroja titullin temes shpejjjjtttt
shkrujaa
MIRE SE ERDHE PDK edhe per 8 VITET E ARDHSHME![]()
eh gjdo mi ardh puna si LDK-S EDHE -PDK-S HAAHahAH
Krijoni Kontakt