Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Pacolli thot qe do behet si Tito e Drashkoviqi , se tash ka ardh nga kazikistani e ka gjet kosoven e lire dhe mund te pretendon edhe per president "ftyr majmuni".

Ne qofte se dikush ka ftyr majmuni aje esht Hashim Profiter Thaqi drejten me ta than shum po me vjen inat turp qe po na perfaqsone ky njeri se jemi shum RACE e mire ndersa po na paraqet ne bote nje njeri si Hashim Thaqi me ate lekur te ftyres siku te ishte gabel/magjup .

Shikone si duket si me kan magjup apo hashkali une turperohem si RACE e bardhe evropiane te me perfaqsoje nje njeri me pamje gabelo-kaukaze si Hashim Thaqi .

Une ndjehem krenar si shqiptare dhe si nje nga RACAT me te bukura ne evrope te me perfaqsoje nje njeri 100% tip evropian si BEHGJET PACOLLI

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Tani keni filluar edhe kush e ka fetyren me te mir a nc nc.

Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Pacolli eshte toshe fare...,nuk te vyne leket,nese nuk ke menquri,dhe bagazhe te punve te mira,qe i ke bere per popullin shqiptar...
    Ky u taku disa here me Miloshovicin,presidentin e Rusis ne ate kohe.
    Nuk pi kryne pun leket,gjithe keto para i ka dhe ende nuk e fitoje nje Komune pff.ehhh po leket nuk te bejne te menqur.
    :

Behgjet Pacolli esht model i suksesit i shkolluar ne evrope i rritur ne evrope njeri i cili ne moshen 17 vjeqare iku ne evrope dhe arriti ti perballoje i vetem te gjitha peripecit e jetes deri ne krijimin e nje perandorie

Sa per info Pacolli FLET 12 gjuhe (Keshtu qe mos e vlersoni Pacollin ne ate se si e flet shqipen)

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Te lutem mos ofendo majmunet!

Kur mbretrit nuk jan ne pushtet majmunet hedhin valle

Oj Nete,le te vije moj,por jo si Tito,se na mori djalli atehere,e sa per qe ka mos mendo qe te pasurit ngopen ndojhere!

Kushe te thote ty si Tito , Po leri kta putanta e kohes-ditore se e kan manipuluar konstruktuar intervisten sipas deshires se tyre duke nxjerrur fjale nga konteksti

Behgjeti Pacolli askund nuk ka then apo specifikuar se do te jet Tito i ksoves shikoje Intervisten ne orgjina aty ku e ka dhen Pacolli te GLOBUS.

http://globus.jutarnji.hr/svijet/mil...srbe-i-albance

Mire e ki gani+met,ky nuk di me vjedhur pak besa,ky kur vjedh vjedh!
    Shyqyr qe nuk u takua me personin qe ne zgjedhjet e kaluara i premtoj te ja ndertoj shtepin,dhe vetem sa doli neper gazeta i shkreti e asgje nuk beri per te!Nese nuk beson te jap edhe emrin e mbiemrin e tij,qe atehere nga gezimi flutronte i shkreti!

Shum bukur na trego emrin dhe mbiemrin e kti personi ne te kunderten mos shpekullo

Shqiptar Ka ardhe koha per ndryshime radikale ne kosove.

ZOTI Na dhuroje Ibrahim Rugoven me kriju shtetin e kosoves

ZOTI Na dhuroje Adem Jasharin me Qliru kosoven

ZOTI Na dhuroj Behgjet Pacollin me Ndertu kosoven

Po dolem nga rruga e ZOTIT do te na mallkoje Zoti

Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Shqiptar Ka ardhe koha per ndryshime radikale ne kosove.

ZOTI Na dhuroje Ibrahim Rugoven me kriju shtetin e kosoves

ZOTI Na dhuroje Adem Jasharin me Qliru kosoven

ZOTI Na dhuroj Behgjet Pacollin me Ndertu kosoven

Po dolem nga rruga e ZOTIT do te na mallkoje Zoti
    Te gjitha ato qe ke shkru me lart vetem me Zotin nuk kane lidhje.

Kosoven shtet e krijuan shqiptaret e Rugova apo Thaçi ishin dy prej tyre.

Kosoven e çliroi sakrifica kombetare e sa e sa brezave dhe ndihma historike e NATO-s te prire nga SHBA.

Kosoven do ta ndertoje qytetari i saj i lire, do ta ndertoja iniciativa e lire, do ta ndertoje nje qytetar qe krijon institucione demokratike.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    :

Behgjet Pacolli esht model i suksesit i shkolluar ne evrope i rritur ne evrope njeri i cili ne moshen 17 vjeqare iku ne evrope dhe arriti ti perballoje i vetem te gjitha peripecit e jetes deri ne krijimin e nje perandorie

Sa per info Pacolli FLET 12 gjuhe (Keshtu qe mos e vlersoni Pacollin ne ate se si e flet shqipen)
    Pacovi... eshte Injoranti me i madhi....

Nje femi 3 vjeq,e munde ne debat,eshte aq i dobete....nuk ka as 1 % oratori,me politike eshte large.... sa qjelli prej tokes...me nje fjale eshte toshe.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    asht e vetet qe asht tosh, pacolli, ska fjal,

por ka lek, e keta tjert deri sa te pasurohen , na rrjepin,

a nuk po i sheh se qfar pasurije kan ba pa pupu kurr.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •