Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 42
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Pacolli thot qe do behet si Tito e Drashkoviqi , se tash ka ardh nga kazikistani e ka gjet kosoven e lire dhe mund te pretendon edhe per president "ftyr majmuni".
    Ky fetyr majmuni se e quan ti,nuk ka ardhur pikrisht qe e gjet Kosoven e lir,por edhe kur erdhi ndihmoi shume popullin ,dhe vazhdon ende te kontriboj...sepaku nuk ka nevoj te pasurohet ne kurriz te dikujt ,sepse e ka ftuar me djersen e vet...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Oj Nete,le te vije moj,por jo si Tito,se na mori djalli atehere,e sa per qe ka mos mendo qe te pasurit ngopen ndojhere!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    asepake nuk duhet te inkuadrohen ne politike, bisnes menat si z Pacolli, ase qe kan nevoje ta bejen ate, pse e ben z Pacolli , nuk dihet? pritet te shifet.
    Nuk di shum per kete njeri, vetem keta qe lexoj nga prodhuesit e shpifurinave.
    edhe njehere, nuk jam simpatizues i z Pacolli, por nuk mendoj ta kete thene kete qe po an servohet ketu nga njerz qe jan deshmu me kohe , me te tilla shpifje i kan pri percamjes nder shqyptare.
    Nese vertete e ka thene, ta dij mire z Pacolli se ka gabu rende. ka ofendua 90 % te shqyptareve. ky shkavelli qe ceket ketu, ishte ne fillim ideol vetem i nja 2-3 % i shqyptarve komunist, duke fillu qe nga fadil e enver hoxhet me partizanet e tyne e deri te mbetja e asaj pislleku 50 vjecare, jo me shume se nja 10 % e kamunistave shqipfolesa e kan pas ideol coftinen, gogolin cifuto-polako-rus. Pacolli ka ku te krenohet, nese do me i kontribu Kosoves dhe Shqyptaris.
    Nuk kem nevoj dikush te na e kujton te kaluemen e hidhun titisto-enveriste dhe ate per shembell te mire!
    E dim se sa zemer gjan u tregua ndaj nesh gogoli tito, ai nuk ishte paranoj si liliputi ti enveri, te mbyllej en kafaz nga anemiqet e mbrndeshem dhe te jashtem e me mbase nga basheke punetoret e ti! gogoli ishte rrenagjiu pallavragjiu me i madh i kohes vete.
    Kuregje su fali shqyptareve. Ate qe ua garanton natyra, Zoti me ligje nderkomebtare, cdo komeb e kombesi i takojen te drjetat elemntare, ate qe dikuj i dukej se ishte me i but me shqyptaret, aj nuk e bente se i vinte keqe ,ja se kishte meshire per komebin ton, por e bente per veti, per ndryshe nuk muned te mbahej ne te dy anet edhe em Washington dhe Moskfen.
    E mbanete nje baraz peshim nate jugosllavi shum kombeshe ne krye me gjelatet serb, por shqyptaret ne krahasim me ate qe ju garantonete kushtetuta federale jugosllave, ne krahasim me tjeret nuk gezuan ase 1 % te drejtave elementare si shqyptar mendoj, nuk them si jugosllav . O sa poshtersi jan perdor ne kurriz te kombit tone! mu nga liliputet e gogolit tit, na shkruan libra dikush e livdonte dikush e kritikonet! ne realitet te dy anete ishen te nejte per shqyptarin. enveri na tregonte sa i keq ashete titoizmi!!!! medet medet
    per naj 5 vjete ne fillim kur pranoj vete titoizmin, nuk la gje pa bo ne shqyptaret, nuk la shqyptar pa vra qe ishte kunder tites!! pastaj njete vazhedoj sa here nderronete udhe rrefyesit ideolet e vete.Liber titoistat! medet medet, asenjeher se penguan serbomedhejt enverin ton, krejte e keqja ju kishte aredhe shqyptareve nag titoistat!Asnjehere nuk tha shkiet serb! Do Zoti e dalin shkollar te menqem e i pastrojen keto marrezina gjyse shekullore qe na lan kamonistat e te dy aneve, titisto-enversto-stalinisto-maucedonisto. E tashe z Pacolli pse behet hyrrenek i gogoli tito. mjafet kemi laperat enevrist LPRK-istat, hashen, alin, me sejment e tyne,na kenaqen per keto 20 vite demokraci.
    Rrofet AMERIKA me NATO, se na myten hajnat ,kriminelat, kuqaloshat te cdo lloji e sorrollapi!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    PO nuk pyetet Pacolli se kushe do te jete kryetar i Kosoves! pytet populli i Kosoves, dhe Pacolli ka te drejt te jep intervista, qfare te done, por populli vendos, nese populli e zgjedhe kryetar[nese kalon zgjedhja e kryetarir nga parlamenti ne populle] ateher ja pafte hajrin, pse jo nje mandat dy mandate por ndoshta edhe tre.., pse na ne forume te mirremi me intervistat e Pacollit, asgje te keqe nuk ka fole ne shqiptarin!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Te lumet o DardaniAU, ja qe plaku i ka dhene foret e si doket ti me 3 fjale ke thene me shum se une, nje kerr me shkrola e kerkun nuk jam fare, menova ta spjegoj ate qe ndoshta ia kan ngjit? pune gogolit, si dihet, po z Pacolli ka te drjete te inkuadrohet ku tia doj qefi dhe aty ku aj mendon se ka pregaditje te duhun per te kontribu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 04-12-2010 më 10:20
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sa nacisti e sa titisti e dreqi e i biri na doli ne Forumin Shqiptar,dreqi marrt vesh!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Spo e kom dron se do behet bigjeti tito,se duhet me i plotsu disa kritere ...
    1Duhet me kan mullingji
    2me lind ne kumrovec
    edhe me syneti se di si qendron Be i ha
    Deri kure do pushojn se sulmuari ket burre te burrav qe dha shum lek per kosoven e sja mori as nji cent .Sasht ky balit si kta hajnat qe si lan Kosoves dy lek ne gjep mas hoteleve te Lublanes e gjer te Arabia saudite.Beha i beri me biznese e djers paran e nuk e vodhi popullin e vet si kta milionerat me kumarllak te Vuk Drashkoviqit.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Mire e ki gani+met,ky nuk di me vjedhur pak besa,ky kur vjedh vjedh!
    Shyqyr qe nuk u takua me personin qe ne zgjedhjet e kaluara i premtoj te ja ndertoj shtepin,dhe vetem sa doli neper gazeta i shkreti e asgje nuk beri per te!Nese nuk beson te jap edhe emrin e mbiemrin e tij,qe atehere nga gezimi flutronte i shkreti!
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 04-12-2010 më 12:54

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Pacolli eshte toshe fare...,nuk te vyne leket,nese nuk ke menquri,dhe bagazhe te punve te mira,qe i ke bere per popullin shqiptar...
    Ky u taku disa here me Miloshovicin,presidentin e Rusis ne ate kohe.
    Nuk pi kryne pun leket,gjithe keto para i ka dhe ende nuk e fitoje nje Komune pff.ehhh po leket nuk te bejne te menqur.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Smile

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Mire e ki gani+met,ky nuk di me vjedhur pak besa,ky kur vjedh vjedh!
    Shyqyr qe nuk u takua me personin qe ne zgjedhjet e kaluara i premtoj te ja ndertoj shtepin,dhe vetem sa doli neper gazeta i shkreti e asgje nuk beri per te!Nese nuk beson te jap edhe emrin e mbiemrin e tij,qe atehere nga gezimi flutronte i shkreti!
    e panjohura sa per mua lete vij ne pushtet kush te doj ,edhe djalli le te vij se une kom rrugen time dhe jeten time.Sinqerisht po te them se nuk shpresoi ne as nji lider te me sjelli qumesht zogu ,bile as buke gruri.Jom i kalitur ne punet e dyjallakut.Per Kosoven mburrem se mbaj koken lart kure flitet se filani e fisteku nuk dha per Kosoven .Ne ket aspekt jom ne rregull e kom ndergjegjen si uji i kroit te ahishtes.. shum te paster
    Familjen e kom pas gjithnji me popullin, e partive ua kemi dhen kartuq te kuq,sidomos vlen te thekso se nga fshati qe une vij se kemi pas as nji antar te LKJ.Para dhe gjak kemi dhen e do japim sa her e do nevoja per ket Kosoven qe e dua si syt.
    Sot nuk ka nevoj Kosova per gjak perveq repartit spitalor te Dializes dhe ket mund te bejm me para po edhe ne ket aspekt per humanizem kom dhen 5 her.
    Kosova sot ka nevoj per voten dhe une as nji her se kom ven ne dyshim qe voten do ta jap vetem sipas bindjes sime,dhe ate qe kom menduar se esht mese miri.
    Njerzit i vlersoi sipas punve dhe jo sipas fjalve .E nderuar une nuk kom degjuar per vjedhjet e kti zotriut Behgjet Pacolli .
    Mund te jen genjeshtra qe si rezultat i lobimit nga ana e Behgjet Pacollit,jemi njoft nga disa shtete.Kom degjuar se me disa milion ka liruar nji aktiviste shqiptare te kindapuar nga talebanet e Karzait apo kshtu diq,ne Af gani te stanit.
    Si do qe te jet mbetet te shihet ,po ky bam mires kom degju se ka ndertu disa shtepi ne shenj bammirsie per shum skamnor.NJi mik i imi ne dash une te qoj edhe te shpia e tij 3 kateshe te ndertuar nga behgjet Pacolli,dhe me ka then se behej prapagant se Behgjeti nuk i paguan puntoret ,e ai shoku me tha vallahi te kan rrejt po une i thash se te ka pagu ty nashta tjert si ka pagu .Ai solli koken dhe qa me tha me tha edhe atje ne Kazaki stan ka vende te mira per raki te shtrejt po edhe per diqa qe kom harru ihuuu.
    Nashta me te madhe vjedh po fukarat skan mer e PAnjohura e kta edhe me vakcina kunder gripit te derrit u pasuruan se as nji se kan bler .Shtrohet pytja sikur tna kish prek gripi ,kish me u shku ftyra po edhe gripi po i do kta hajna LDK`#Pdk.Do me me kqyr pra Albinin e Behgjetin qa po bajn se edhe me alfabet jon ngata ngat.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •