Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Si nuk ka ligj ne skenderaj,qfar je kah thua,bile ligji ka lind ketu me se pari,te ka ren te ndegjosh ndonjeher se ketu pasuli hahet kokrra kokrra.
    Tani ti po kerkon nje ligj shume te ashper,dhe ta vrasesh vrasesin nuk ben asgje perveq qe do behesh vrases edhe ti.
    Une jam qe te punohet te mos vij deri te vrasja dhe per ket askush nuk qan koken,e jo te vriten qoft edhe vrases.
    Po te kishte vrare thjesht gruan, sado qe eshte krim dhe nuk duhet te ndodhi kurre, ne fund te fundit kane ndodhur, ndodhin dhe do ndodhin se eshte vajza e tjeter kujt ajo dhe kafshe te tilla si ky nuk duan t'ja dine per nje femer. Ne kete rast le te mbyllej ne nje burg gjithe jeten dhe te ruhej sa here t'i binte sapuni ne toke.

Megjithate kur ai shkon deri aty sa nuk pyet dhe per femijen e tij te palindur, torturat me cnjerezore jane pak per te.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Na mbyten kafshet !
    Fatkeqesisht.
    Rrihet femra shtatezane?!
    Feelings change - memories don't.

ka qene i semure ky mushka se ska mundesi
    mjer ajo e shkreta me femije ne bark thuaj
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Të gjithë ata që kanë bërë krahasime me kafshët,apo sygjeruar burgim në vënde me kafshët ti tërheqin mbrapsht.
    Nuk ofendohet kafsha të rri në të njëjtën çati me këta lloj ekzemplarësh që kanë çift të 24 kromozomesh dhe vuajnë nga skizofrenia.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •