patrioti shum e fort ajo e passit![]()
patrioti shum e fort ajo e passit![]()
Te dua se s'te urrej dot......
Bjondet...
Ja po i shtoj edhe une ca thenje per bjondet (mos ju ngelei hatri dhe jo nuk jam 12 vjecare)...ndoshta i keni lexuar por nejse.
Perse perdorin kontraceptiv bjondet?Qe te dine cila dite e javes eshte.
Si mytet nje bjonde?Me nje pasqyre ne fund te pishines.
C'fare i tha mamaja vajzes se saj bjonde para se te shkoj ne takim?Nese nuk je ne krevat para mesnate, ktheu ne shtepi.
Si e beni nje bjonde te qeshni te henen ne mengjez?Ja thoni barcaleten qe te premten n'darke.
Pse bjondet nuk hajne banane?Se nuk gjejne dot zinxhirin.
Cfare kane te perbashket nje bjonde dhe nje shishe birre? Te dyja jane bosh nga qafa e lart.
C'pune ka nje brune mes dy bjondeve?? Ben punen e perkthysit.
C'fare tha nje bjonde kur ishte me barre? Eshte i sigurte i imi??
Bien nje bjonde dhe nje brune nga kati i gjashte.Kush vritet? brunja se bjondja ka humbur rrugen.
Ju pelqyen, per ata qe i duken ofenduse po ju them thejsht shaka jane qe i kam lexuar kshu qe qeshni dhe ju bjonde me ne!!
Te lezetcme sajda,po mi goc ne per te qeshur po i themi se skemi asgje me biondetpo pate te tjera na i thuaj se mua me pelqejne shume
kam qejf ti ngacmoj nje cik biondet.ciao
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
Ja edhe ca te tjera:
Pse nuk kane biondet Siden?
Sepse ka edhe sida krenarine e vete!
----------------------
Ca kerkojne 100 bionde ne fund te oqeanit?
Kkerkojne Leonardo Di Caprion
----------------------
Cfare kane biondet te perbashket mes tyre?
Sepse te gjitha jane budallacka
Nga se dallohen nga njera tjetra?
Njera eshte me budallacke se tjetra!
---------------------
Pse ikin biondet te zhgenjyera nga Londra?
Sepse mesojne qe Big Ben ishte vetem ore.
----------------------
Ylli you are the best;)
hahahhah po i leni mo biondet se i bot te lyhen me boj te zeze nga turpi loool
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Ehh sado te lyehen mo bledi po bionde ngelenflasim per ngjyren naturale qe kane
pastaj se sthame qe si duam.
Ore se qe dje pres te me thuash ndonje gje per biondet...
Ylli you are the best;)
Me then te drejten o Avukate nuk me ka ra ne pjes nonji Bionde po mami me thot vetem bionde mo e mer se kur i mbush te 30 duket si mushk rrace hihihiihhiihi(po une nga inati i thoja bionde do e mar)Shyqyr zotit nuk me ka rene ne pjes deri tani se une e dic'do hiqaj me te.
Dhe ne fund me then te drejten i kam pak deboles biondet(po ama asnje bionde nuk kam ne fis)
Thoni ju se une po degjoi dhe do bej ndonje koment se nuk di ndonje te forte.
Nga nje pershentetje te gjitha biondeve tani ahahhahahah do me shaj Avuuuuukatja mua!!!!!!
[QUOTE]Postuar mė parė nga BlEdIi
[B]Me then te drejten o Avukate nuk me ka ra ne pjes nonji Bionde po mami me thot vetem bionde mo e mer se kur i mbush te 30 duket si mushk rrace hihihiihhiihi(po une nga inati i thoja bionde do e mar)Shyqyr zotit nuk me ka rene ne pjes deri tani se une e dic'do hiqaj me te.
Dhe ne fund me then te drejten i kam pak deboles biondet(po ama asnje bionde nuk kam ne fis)
Thoni ju se une po degjoi dhe do bej ndonje koment se nuk di ndonje te forte.
Shani bjondet ju shani se nuk ju ka qellu si mu.Ktu ku jom une se gjen 1 brune me e kerku me qiri.
P.S pranaj jom tu lujt mensh.
ahahahahaah La Bello, qeke ne kriz orePo ku ka si bjondet mo aman...pas atyre me flok te kuqe (kuptohet:P)
Te dua se s'te urrej dot......
la bello qeke ne hall vertet lal duhet pare puna jote do te dergoi une qe ketei noi esmerke me shqer
Krijoni Kontakt