Postuar mė parė nga goldian une sdi gja te kerkova foton me refuzove me the jam e fejume ca fajit kam une i shkreti Hmmm goldi ma prishe diten sepse pata shpresa hhahahahahhaha
Postuar mė parė nga goldian me thuj sa te kan prpozu Vetem une nja 100 her
Postuar mė parė nga goldian bombona ne visha ne shkoder a dalim per kafe qyre,jo mor djal mas tan atyre fymjeve qe me bere ske shanse,masanej ti je me asistenc,qa den me me qiras mu me nje kafe te dyt a
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga xhamia Vetem une nja 100 her D sa mir i ke numru mar djal se un nuk kam mujt se ishin shum
Postuar mė parė nga bombona qyre,jo mor djal mas tan atyre fymjeve qe me bere ske shanse,masanej ti je me asistenc,qa den me me qiras mu me nje kafe te dyt a uuuuuuuuuu edhe ikyt ma the mir pra te qerasin xhamia adaes a ndive gja ti
JO SEKS PARA MARTESE
Postuar mė parė nga goldian uuuuuuuuuu edhe ikyt ma the mir pra te qerasin xhamia adaes a ndive gja ti E ndiva...pa mesa duket e paske prek ne seder vajzen qe asht detyru me i than kta fjal ... Jena ne demokraci... gjithkush asht free me ba ca ti thojn truni
Really Dude... Get A Life!!!
ti goldi mos me trego se kush me qeras mu se ate e di vet un mir. adaes mir ja bane se e eka leshu pak gjuhen ngaterrestari hahahahah
Postuar mė parė nga bombona sa mir i ke numru mar djal se un nuk kam mujt se ishin shum : Po prej merzis i kam numru hahhaha
Postuar mė parė nga xhamia Po prej merzis i kam numru hahhaha mos e torturo veten se heret a vone do te trokas dhe ty fati ne dere,(ishalla nuk po te vjen nga dritarja)
Postuar mė parė nga bombona mos e torturo veten se heret a vone do te trokas dhe ty fati ne dere,(ishalla nuk po te vjen nga dritarja) dritaret i kam mbyll per kete arsye veq me ardh nga dera po nuk e ka ndermend hiq me ardh hahaha
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt