Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni "Pro" apo "Kundėr" Wikileaks ?

Votues
46. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Pro

34 73.91%
  • Kundėr

12 26.09%
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    i/e regjistruar Maska e Principat
    Anėtarėsuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Une votova kunder, nuk e di pse me shkon mendja se do t'plotesohet profecia e "Baba Vanga" per luften e 3't boterore (nese fillojne konfliktet e medha nder mes shtetesh)

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Nese mund te gjendet, mund te botohet.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    votoj Kunder,vetem konflikte sjelle,asgje me shume.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Indiferent, deri tani s'ka dale asgje qe s'dija. S'kam nevoje te ma thote Wikileaks qe Berlusconi eshte kurvar, etj.
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Pro. Per hir te se vertetes. Por kjo nuk do te thote se Wikileaks posedon cdo here apo si e vetmja te verteten. Ku ka besim, ka keqperdorim. Kujdes mos t'ju behet Wikileaks nje "fe" e re!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2002
    Postime
    278

...tani pro!

...Ne fillim me dukej sikur po sillte lajme qe diheshin dhe asgje te veēante! Me dukej sikur mund te ishin edhe te rrezikshme per stabilitetin Tone meqe behej fjale per informata te dala nga NATO (miqte tani me te mire, MES TE CILEVE BEJME PJESE)...Por, tani qe kam degjuar se mund te sjellin te dhena per pasurite e pushtetareve te botes, jam vertet kurioz te di! Kush ka para nga politikanet? Sa para ka? Ku i ka fshehur? (keshtu ē'do njeri do e vriste mire mendjen para se te dilte ne demostrate, e para se te kerkonte te vishej polic...pra do ishte vertet i mireinformuar... pra dhe zgjedhjen do ta bente me pergjegjesi te plote!)

ps. Une nuk jam kunder pozicionimit! Por u lodha duke dyshuar si shume te tjere!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga artur : 08-02-2011 mė 16:05

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    pro .. por jo sepse ka marre guximin te nxjerri ne pah sekretet por sepse kemi mesuar cfare ndodh nese i tregon publikut te verteten ... del kunder lol

Dicka sinqerisht nuk kuptoj nga ata qe shprehen se me ane te wikileaks, do te denohen kriminelet e botes, me te vertete mendoni ju ashtu??!!
    Sa do doja ta kisha edhe une kete ide naive!
    Kete qe po nxjerr wikilekas, ne fakt ne i kemi ditur ne nenndergjegjen tone, por ja qe nuk kemi dashur t'i besojme, dhe ne kete rast nuk ka gje te re ne thelb. Me vjen keq qe po e perodrin assange per kete pune, nuk duket i njeri i keq dreqi...

Ka filluar te me beje dicka pershtypje; nga njera ana studiuesi i konspiracive Icke dhe ky Assange qe pretendon se po nxjerr sekrete, pervec kesaj pike te perbashket deri diku, kane nje tjeter te perbashket: jane qe te dy bjonde...nuk e kam ditur qe meshkujt bjonde jane kaq te shkathet

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    un do i jap 500 euro vikilikit.. ne se gjen apo zbardh.. parate qe kan ne bankat e huaja politikanet shqiptare nga enveri e der tek ruc ed-veri..

perfshire dhe ata tjeret..
    pa dallim partie feje dhe ideje..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    18-01-2011
    Postime
    43
    edhe po te zbuloheshin sdo ndryshonte asigje aty nshqipri...vetem sa do kishte material per lajme per nja i jave pastaj business as usual

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •