Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    sepse ka lindur djale dhe jo vajze.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ILMGAP : 02-02-2011 më 11:13
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    dikur,kur isha me vogel xhelozoja shume velan tim,sepse mendoja se nena e don me se shumti ate...
    dhe sote e kuptoj se perse shqipetaret me shume duan djemt,jo se vec shqipet por gjith bota duhet te doje djemt me shume...

une sote se kam as nenen e as baban,direkat ,bazat e familjes sime jan kalbur ne dhe...
    po sikur une sote te mos kisha vella,une me motren nje dite do te martohemi,do te shkojm nje shtepi tjeter,do te mbajm nje mbiemer tjeter,do te shtojm antaret e nje familjeje tjeter...
    po sikur te mos kisha une vella,emri i familjes sime ne te ardhmen askund nuk do te ekzistonte...
    nga familja ime qe sote kam,nuk do te dilt me asnje pas ardhes...
    keshtu e menoj une: se vetem djali eshte qe mban te gjall vite e vite nje mbiemer...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    dikur,kur isha me vogel xhelozoja shume velan tim,sepse mendoja se nena e don me se shumti ate...
    dhe sote e kuptoj se perse shqipetaret me shume duan djemt,jo se vec shqipet por gjith bota duhet te doje djemt me shume...

une sote se kam as nenen e as baban,direkat ,bazat e familjes sime jan kalbur ne dhe...
    po sikur une sote te mos kisha vella,une me motren nje dite do te martohemi,do te shkojm nje shtepi tjeter,do te mbajm nje mbiemer tjeter,do te shtojm antaret e nje familjeje tjeter...
    po sikur te mos kisha une vella,emri i familjes sime ne te ardhmen askund nuk do te ekzistonte...
    nga familja ime qe sote kam,nuk do te dilt me asnje pas ardhes...
    keshtu e menoj une: se vetem djali eshte qe mban te gjall vite e vite nje mbiemer...

Mi nuk eshte gje e keqe te mbash dhe mbiemrin tend, se mos do mbash mbiemrin e burrit ti, ti vetem ti ke te drejte te zgjedhesh jo burri yt.
    Ka dhe vajza qe jane te martuar dhe nuk e kane nderruar mbiemrin kane mbajtur ate te familjes se tyre, nuk eshte gje e madhe kjo.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Mi nuk eshte gje e keqe te mbash dhe mbiemrin tend, se mos do mbash mbiemrin e burrit ti, ti vetem ti ke te drejte te zgjedhesh jo burri yt.
    Ka dhe vajza qe jane te martuar dhe nuk e kane nderruar mbiemrin kane mbajtur ate te familjes se tyre, nuk eshte gje e madhe kjo.
    tek ne eshte o glori...
    rrall kush mun te mbaj mbiemrin qe ka pasur...se krejt sulltan hamita jan meshkujt kendje...

por ju mos e merni vec ate "mbiemer" si teori,eshte vec fjal,fjala bie...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Sepse njerezit mendojne kur lind djale, lind pasardhesi, me kete do te thote se me te vazhdon se ekzistuari gjaku, fisi i familjes.
    Une jam gezua njelloj edhe kur kam linde vajzen edhe kur kam linde djalin........por kur kam linde vajzen kam qene paksa me e ndjeshme, duke mendua se nuk eshte dhe aq e lehte jeta si femer.........duhet shtyre me bryla te forte ne boten mashkullore.........e kush e din se nga do ta shtyjne dallget e jetes.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •