A ka ndonje menyre per te rritur mesataren ne shkoll?
A ka ndonje menyre per te rritur mesataren ne shkoll?
Zakonisht mesatarja rritet duke studjuar .
Nqs je ne shkolle te larte ne Shq meso sa me shume por dhe duhet te paguash profesorat.
Mesataren e notave, apo jo?! Mestarja e notave tė nevojitet pėr shkollim tė mėtutjeshėm. Sa mė e lartė qė ėshtė ajo, aq mė mirė ėshtė pėr ju. Nė momentin qė konkuron nė shkollė tė mesme, apo fakultet, mesatarja sa mė e lartė aq mė shumė tė lehtėson plotėsimin e dėshirės dhe pranimin nė kėto nivele arsimore. Pajtohem me Ksanthi, kur thotė se sa mė tepėr qė lexon dhe merr nota tė larta, mesatarja merr shkallė mė pozitive.
Mėso, studjo me vullnet dhe bėj njė program ditor vetvetės, ose planifiko qė pjesėn mė tė madhe tė ditės ta kalosh duke lexuar e stuiuar. Kjo tė ndihmon...
Suksese!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dar_di : 29-11-2010 mė 16:07
"Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
dy jane menyrat, ose do mesosh ose do kopjosh, po do te rritesh mesataren. po je i afte ti besh te dyja akoma me mire.
Without deviation from the norm, progress is not possible
po tashi skam kur ta rregulloj se jam ne fund,por sikur te vazhdoj nje universitet dhe ta nxjerr me nota te larta pastaj te vazhdoj per ate qe un deshiroj(mjekesi) ben keshtu? se si thot ajo fjala "Kur vin mendt ikin dhent"
N'fakt nuk eshte noi kshille e mire kjo qe po t'jap une. Por ktu n'shqiperi si me mesatare te larte si me te dobet ,punen e mire do e gjesh me mik.
Njof shoke/shoqe qe kane maru me 10-ta edhe kane perfundu kamarier e shitse butiqesh.
Against all odds..
BJERE DEFTESEN KETU ...se ta rris une mesataren
M'KA IK ZARI
Nje metode e vjeter.
Duhet te vjedhesh regjistrin,e presorit,
ose te zyra e sekretarise se shkolles
Perdor klor leng me pikatore per te fshire notat e shkruara me
stilokalem 6.7.8 qe s'te pelqejne dhe pasi ti fshish i fut 10 ta.lol
Leshoji nje pike klor numrit 6 dhe klori e zhduk 6-en.E len pak te thahet dhe shkruan aty ku ishte 6-ta 10.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Qenka i rrezikshem Beni![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt