Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 74
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Viola.V Lexo Postimin
    Mire e ke ti Chino :kaurr , Hitler ose gjen nqs gjyshet na kane tradhetuar me ndonje race tjeter .
    Gjyshet e mi nuk besoj.
    Per ata ka qene ofendim te martohesh ne qytetin fqinje, e lere me ne shtetin fqinje.
    Prej majmunit direkt shqiptar jemi ne. Si deshmi i kemi qimet e shumeta te trupit : D

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Gjyshet e mi nuk besoj.
    Per ata ka qene ofendim te martohesh ne qytetin fqinje, e lere me ne shtetin fqinje.
    Prej majmunit direkt shqiptar jemi ne. Si deshmi i kemi qimet e shumeta te trupit : D
    Gjene mire qe ti e ditke prejardhjen tende . Gjyshes time i theshnin : ce me ce e ke tradhetu tet 'shoq me daneze ; Ndersa mamase time i thoshin : moj derpedere , me ke e ke kete gjermanke moj ?! - Ahahaha .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Gjene mire qe ti e ditke prejardhjen tende . Gjyshes time i theshnin : ce me ce e ke tradhetu tet 'shoq me daneze ; Ndersa mamase time i thoshin : moj derpedere , me ke e ke kete gjermanke moj ?! - Ahahaha .
    Wow, familja jote qenka si eurovizioni: Te gjithe nga pak : D
    Pasket humor te mire. Tek ne eshte me ndryshe, me keso gjera nuk behet shaka fare. Po i the nje gruaje ndogje per tradheti me danez apo gjerman, hm, ta bejne kafen pa sheqer : D

S'ka lidhje nga i kemi rrenjet. Edhe une llogaris me mundesine e te mos qenurit shqiptar qe nga njeriu i pare i botes. Por pasi nuk kam njohuri per te kunderten, e ndjej veten 100 % shqiptar dhe kjo me duket pak.

Nuk u kushtoj rendesi testeve te DNA. Por nuk do e refuzoja me cdo kusht, nese per shembull meret vendim qeveritar qe te gjithe te bejme testin, do e beja menjehere.

Qe te mos keqkuptosh: Kur fola per qimet, e pata fjalen per familjen time. Jo per ty.

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Wow, familja jote qenka si eurovizioni: Te gjithe nga pak : D
    Pasket humor te mire. Tek ne eshte me ndryshe, me keso gjera nuk behet shaka fare. Po i the nje gruaje ndogje per tradheti me danez apo gjerman, hm, ta bejne kafen pa sheqer : D

S'ka lidhje nga i kemi rrenjet. Edhe une llogaris me mundesine e te mos qenurit shqiptar qe nga njeriu i pare i botes. Por pasi nuk kam njohuri per te kunderten, e ndjej veten 100 % shqiptar dhe kjo me duket pak.

Nuk u kushtoj rendesi testeve te DNA. Por nuk do e refuzoja me cdo kusht, nese per shembull meret vendim qeveritar qe te gjithe te bejme testin, do e beja menjehere.

Qe te mos keqkuptosh: Kur fola per qimet, e pata fjalen per familjen time. Jo per ty.
    Chino , cdo gje qe thashe larte ishte vecse humor dhe mos u keqkupto . Nje nga virtytet e shqiptarit ka qene besnikeria , por edhe humori nuk ka munguar . Nqs e ndjen veten 100% shqiptar shtoi edhe ADN test qe te ndihesh me i sigurte , just to top it up , mos prit te te detyrojne .

Jemi shqiptar , eshte Forum shqiptar , por jemi ketu edhe per humor . Relax !
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Chino , cdo gje qe thashe larte ishte vecse humor dhe mos u keqkupto . Nje nga virtytet e shqiptarit ka qene besnikeria , por edhe humori nuk ka munguar . Nqs e ndjen veten 100% shqiptar shtoi edhe ADN test qe te ndihesh me i sigurte , just to top it up , mos prit te te detyrojne .

Jemi shqiptar , eshte Forum shqiptar , por jemi ketu edhe per humor . Relax !
    Ashtu edhe e kuptova, nuk kam aspak dyshim qe tek ju nuk sinqeriteti e besnikeria nuk shkruhet poaq lart sa qe shkruhet kudo tjeter tek shqiptaret. Ne lidhje me kete testin, nuk e di, pse ta bej, me duket eshte shprehje dyshimi dhe shprehje se i jep rendesi. Une nuk kam fije dyshim, prandaj nuk me lind ideja. Pastaj edhe sikur te medilte rezultati kanadez, une edhe me shqiptar do ndjehesha. S'i kushtoj rendesi. Mirembetsh ti cika e mire me humor te mire

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    e ku behet ky test ,dua ta bej edhe une?

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    e ku behet ky test ,dua ta bej edhe une?
    Permes postes ku adresen e merr nga WEB (instituti) perkates, me sa di une cmimi varion nga 200 deri 300 euro ne varesi te institutit qe e ben testin gjenetik.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Gjyshet e mi nuk besoj.
    Simbas mendimit te disa anetareve kjo rrace shqipetare na qenka vjeteruare dhe i ka ardhur koha per renovim.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Simbas mendimit te disa anetareve kjo rrace shqipetare na qenka vjeteruare dhe i ka ardhur koha per renovim.
    Cfare more, ato mendime i kane thene njerezit vec sa per te treguar se askush nuk eshte perfekt. Secili ka momente ligesie. Ka femiun brenda vetes qe kerkon te luaj, te zhylloset e haje balte.

Shqiptari nga krenaria e lumturia e te qenurit shqiptar ndjen keqardhje per tjeret qe nuk jane shqiptare. Si qenie mendjeholle dhe e ndjeshme, ai pastaj ndjen nevoje per t'u ulur poshte dhe pare nga se afermi fatin e zi te atyre qe s'e kane fatin te jene shqiptare ose te tregoje ne menyre tjeter keqardhje.

Nuk ka teori te keqe, ka shpjegim te keq!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Epo devollinjte keshtu flasin
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •