Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 53
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2011
    Postime
    105

Shoku i Bankes

Desha nje Pyetje kam nje shok ne klas dhe e kam ne bank me te jam ulur qe 4 muaj dhe spo di se qfar shoku esht a thua njemend me do per shok apo si
    a mund te me tregoni a ka naj menyr qe me zbulu une ket send se met vertet me do si shok apo me ka armik

nje dit ra xilja me hi ne klas dhe aj me qellim me vonoi me diqka dhe e humba oren

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Sa problem t'madh paskeee :A
    "Effort creates intelligence."

Citim Postuar mė parė nga doniii Lexo Postimin
    Desha nje Pyetje kam nje shok ne klas dhe e kam ne bank me te jam ulur qe 4 muaj dhe spo di se qfar shoku esht a thua njemend me do per shok apo si
    a mund te me tregoni a ka naj menyr qe me zbulu une ket send se met vertet me do si shok apo me ka armik

nje dit ra xilja me hi ne klas dhe aj me qellim me vonoi me diqka dhe e humba oren
    Po ajo arsyeja per te cilen humbe oren ja vlente? Nese po atehere shok i bie
    Nese te do te miren kuptohet ne diskutime, kuptohet gjate ndihmes qe mund te te japi ne ore te mesimit etj etj

La vita non si spiega, si VIVE!

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Jepja 10 euro borgj dhe shpejt e merr vesh cfar shoku eshte. lol

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga doniii Lexo Postimin

Shume lehte e zbulon,nese ti je i vemendshem ne mesime dhe ai jo,ose veq sa e paske verejte se te ka vonuar ,te hyne ne mesim,nuk mund te jete shoke i mir ,vete ke per ta kuptuar..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2011
    Postime
    105
    aaha flm shum per pergjigjet t'gjithve

Shoku forumit

Se vjec jeni ju?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2011
    Postime
    105
    jam 17 perse ?

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    ate duhet ta zbulosh vet ti, nese te ka shok vertet dhe te vlerson si i till do e tregoj veten ne situata te ndryshme, poashtu do e tregoj edhe nese nuk do jet shok i mir, perderisa ti dyshon tani rri ne distance deri sa ta kuptosh.

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    ate duhet ta zbulosh vet ti, nese te ka shok vertet dhe te vlerson si i till do e tregoj veten ne situata te ndryshme, poashtu do e tregoj edhe nese nuk do jet shok i mir, perderisa ti dyshon tani rri ne distance deri sa ta kuptosh.

Degjoje Eric se eshte i ditur..
    https://www.behance.net/robberysk1100

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •