Cili eshte profesioni i juaj dhe a jeni i kenaqur me ate qe keni arrite???
apo cilin profesion enderroni te keni?????
na tregoni ndonje gja ...
hajde jepi...................
Cili eshte profesioni i juaj dhe a jeni i kenaqur me ate qe keni arrite???
apo cilin profesion enderroni te keni?????
na tregoni ndonje gja ...
hajde jepi...................
Une ?
Une jam Prometeu !
Pra une ushtroj profesionin me te ēmuar ne kete botė....
Mundohem qe njerzve t'i u japi dritė qe te shofin, ngrohtesi e te gjitha komoditetet per nje jete me te mire e me te lumtur ne kete botė.
Jam pra Elektricistė dhe gzohem qe ushtroj kete punė te nevojshme per njerziminpor edhe per veti ndihem shume i lumtur.
shendet
Ja po i jap dhe une.Kam studiuar per infermieri-vazhdoj akoma studimet per pediatri,me pak fjale akoma s'jam e kenaqur.
nuk kam mesuar shume ne shkoll me then te drejten..punoj ne Mc Donald“s hajd mo me mire se pa pune fare.....por qe nuk do punoj gjtih jeten aty esht normale por njihere per njihere esht mire....
Asnje lloj pune deri tani, dmth akoma duke u renduar prinderve!![]()
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Une per vete momenstalisht kam dy profesione DENTIST PULASH dhe KIRURG MIZASH dhe jam shume i kenaqur kam shume pune dal mire...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kam mbaruar Akademine e edukimit fizik dhe sporteve "Vojo Kushi" Tirane.Si profesion me bie te jem mesues fiskulture,por nuk e kam ushtruar qe kur e mbarova para dy vitesh sepse pagat jane te ulta dhe niveli i jeteses eshte i larte dhe nuk ja vlen,te pakten der tani.Me vone nuk i dihet.
ne nje zyre pune jam....ngela ne mes tre extracomunitarve ...lol
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt