Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Lipjan: Policia ndalon tre persona, hoqën flamurin e Kosovës

Lëvizja Vetëvendosje ka thënë se policia i ka arrestuar tre pjesëtarë të kësaj lëvizjeje në Lipjan, ndërsa po ndërronin flamujt shtetërorë të Kosovës me ata kombëtarë.

Kjo Lëvizje thotë se aktivistët e arrestuar janë: Nderim Matoshi, Astrit Fazliu dhe Qëndrim Kastrati.

Ndërkohë, zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani konfirmoi për Radion Evropa e Lirë, se në Lipjan është hapur procedura ndaj tre personave, nën akuzën largim i simboleve shtetërore.

Të tre personat, të cilët sipas Kelanit, në polici kanë thënë se nuk i përkasin asnjë subjekti politik apo joqeveritar, janë liruar dhe ndaj tyre do të zhvillohet procedura e rregullt.

Ndryshe, me rastin e 28 Nëntorit, Rjeti i Organizatave Shqiptare ka dekoruar të gjitha qytetet e Kosoves me flamuj kuq e zi.

Lëvizja Vetevendosje ka thene se ky aksion do të vazhdojë, "në mënyrë që gjatë festës kombëtare, Ditës së Flamurit Kosova të jetë e dekoruar vetëm me flamuj kombëtarë".
    http://botasot.info/def.php?category=43&id=90510
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    ju lumt ketyre djelmoshave sepse ben nje gje te mir sot sepse nuk ka pas nevoj sot per flamura te kosoves sepse sot ishte dita e flamurit kuq e zi nuk ka pas nevoj per flamurat e kosoves sepse qeveria e kosoves kete fest nuk e njef dhe sipas tyre eshte fest e parendesishme

ne prag te vizites se Hillary Clinton ne sheshet e prishtines nuk kishte vend per flamurin kombtar sepse kete nuk e donte kryeministri dhe presidenti i kosoves ku per disa her eshte hek flamuri kuq e zi edhe pse vetvendosja arriti ti vendos ata mbi tri her edhe kjo deshmon se sot ska pas nevoj te vihet flamuri me ylla

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    keta tre argat te shkaut e te vetfundosjes te albin-kudres nuk jan te vetmit kesi kriminel argat te shkaut ka te tier ne vetfundosje
    keta qe e hjekun flamurin e Republikes se Kosoves i kisha fut ne biruc po pata mundesi
    deri te perfundoin zgjedhjet
    sepse serbija i ka dhan lek bukur shum albin-gllauk-udbes
    vetem qe te shkaktoi trazira e serbia ti thot botes se shifni shqiptaret se qka bajn nuk din te bajn zgjedhje e as shtet te mbajn
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    keta tre argat te shkaut e te vetfundosjes te albin-kudres nuk jan te vetmit kesi kriminel argat te shkaut ka te tier ne vetfundosje
    keta qe e hjekun flamurin e Republikes se Kosoves i kisha fut ne biruc po pata mundesi
    deri te perfundoin zgjedhjet
    sepse serbija i ka dhan lek bukur shum albin-gllauk-udbes
    vetem qe te shkaktoi trazira e serbia ti thot botes se shifni shqiptaret se qka bajn nuk din te bajn zgjedhje e as shtet te mbajn
    nuk ka nevoj ta flliqesh gjuhen

sepse me te poshter dhe argat te serbis jan ata qe heken poshtrun shkelen me kemb dhe djegen flamurin kombtar kete e beri qeveria jon e dashur e cila e quan vehten krah i luftes

flamuri me ylla o llap nuk eshte mi i vlefshum se flamuri kuq e zi sepse per flamurin me ylla askush nuk ka derdh gjak ndersa nese nuk e din flamuri kuq e zi eshte i lar me gjakun e mijra djemve dhe vajzave shqiptare

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    nuk ka nevoj ta flliqesh gjuhen

sepse me te poshter dhe argat te serbis jan ata qe heken poshtrun shkelen me kemb dhe djegen flamurin kombtar kete e beri qeveria jon e dashur e cila e quan vehten krah i luftes

flamuri me ylla o llap nuk eshte mi i vlefshum se flamuri kuq e zi sepse per flamurin me ylla askush nuk ka derdh gjak ndersa nese nuk e din flamuri kuq e zi eshte i lar me gjakun e mijra djemve dhe vajzave shqiptare
    qa je kah flet more
    po kush e ka dieg e shkel me kemb flamurin kombetar a po ta shohin syt se qka ke shkrue

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    qa je kah flet more
    po kush e ka dieg e shkel me kemb flamurin kombetar a po ta shohin syt se qka ke shkrue
    I VETQUAJTURI KRAH I LUFTES

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    I VETQUAJTURI KRAH I LUFTES
    mos e kie fjalen per lecken e rugovnes ti more dai

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    mos e kie fjalen per lecken e rugovnes ti more dai
    E marte 12 Tetor 2010 ku mbeten mijra flamuj qe u hoqen nga sheshet e prishtines ndoshta i ka kryeministri ne zyre duke i ruajtur

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    a u hoqen a u dogjen eshte nji dallim i madh ketu
    edhe prap po ja fut kot
    po qfar kryeministri a qka je tuj fol qyfte

ku i madh e i vogel e din qe Ambasada Amerikane ka urdhnue mei hjek ata ne prag te vizites se sekretares se SHB-ave ne Kosove
    por normal qe ju shpifni sepse per ju te vetfundosjen SHBA-t jan armik e serbija qe ua ka mbush gushen dinar eshte mike dhe krijuese e sponzoruese e vetfundosjes se juaj

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    a u hoqen a u dogjen eshte nji dallim i madh ketu
    edhe prap po ja fut kot
    po qfar kryeministri a qka je tuj fol qyfte

ku i madh e i vogel e din qe Ambasada Amerikane ka urdhnue mei hjek ata ne prag te vizites se sekretares se SHB-ave ne Kosove
    por normal qe ju shpifni sepse per ju te vetfundosjen SHBA-t jan armik e serbija qe ua ka mbush gushen dinar eshte mike dhe krijuese e sponzoruese e vetfundosjes se juaj
    po ata u hoqen dhe u dogjen diku

Nese do trendafilin, duhet te rrespektosh edhe gjembat e tij

nje njeri qe sma do flamurin kuq e zi nje njeri qe smedon keshtu si jam por kerkon qe une te devijoj dhe te asimilohem ai nuk eshte mik i im dhe ne nuk duhet te mshefim simbolet tona kombtare traditen dhe kulturen ton sepse ato kurr si kemi fsheh edhe ather kur kemi qen te rrezikuar qe te shfarosemi kujto o llap ato koh te liga ku njerzit kan dhen jet por skan leju te hiqet flamuri

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •