Ej o shoku ,varrezat e deshmorve jane ne tiron jo ne vlore. Aty ka qene Sala , josefina dhe bamiri.
Ti me sill nje artikull qe Sala ka qene sot ne vlore? Pastaj hajde na flit per genjeshtra. Me aq sa pashe une sot neper lajme , e vetmja vizite e tij ishin varrezat e deshmorve.
Against all odds..
Mua me vjen cudi me Saliun. Me siguri do kete harruar daten e flamurit ai, se nuk i rrihet atij pa festuar.
Me siguri do ta festoje sot. Se keshtu i bene gjerat ai..... PAK ME VONES. Ja mo, eshte si ajo puna e evropes, te gjthe u futen, Saliun e kishte zene gjumi te pragu i deres.
O Sali o flori, paske pjerdhur fare ti!!!!!
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Kot ankoheni!Dihet qe politikanen ne shqiperi festojne vetem dy festa;ate te 8 Nendorit, e festem tjeter me te rendesishme ate te 16 Tetorit.
Dmth., nuk eshte e vertete qe kjo dite nuk eshte shenuar edhe zyrtarisht nga kreu i shtetit shqiptar?!
(...dhe ate, pikerisht ne Tirane).
Po ku ishte bosi i zi i 'nates se bardhe'?...
-Per te pranuar pakon e radhes qe do ta shperndaje neser me stershitesit e tij tek te rinjte e tiranes?!!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Jo, jo, ti po nderron llafet. Une te kujtova se e FESTUAN. Se ti kishe insistuar qe JO.
Me qarte se kaq nuk ka
Ti the: "nuk festuan" - Une thash: "po festuan"!
A e uruan nga zyra, apo nga sheshi - ne tirane, apo ne vlore, - aspak rendesi nuk ka.
Rendesia qe ne Shenim *Zyrtar!
*Zyrtar = jo-privat.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 28-11-2010 mė 20:47
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ehu lesh me qime plako. Une t'thashe qe osht turp qe sot nuk shkun ne vlore aty ku u ngrit flamuri zyrtaret me t'larte te shtetit ,por preferun tr. Edhe ka rendesi qe cke me te. Jo po ta bejme urimin me e-mail vitin tjeter ,kshu thu ti? meqense zyra qeke ok per ty.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jackie : 28-11-2010 mė 21:01
Against all odds..
Krijoni Kontakt