Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 51
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

Lufta e Tretë Botërore këtë Nëntorë ?

A do te dali parashikimi i Vangelia Pandeva Dimitrova per luften e trete boterore kete nentor te 2010-es.

Pasi që Koreja e Veriut hodhi disa granata në ishullin Yeonpyeng të Koresë së Jugut, shumë njerëz besojnë në parashikimin e Vangas, bullgares e cila kishte parashikuar shpërthimin e luftës botërore në nëntor të vitit 2010.

Vangelia Pandeva Dimitrova, e njohur si Vanga u bë e famshme në Bullgari , por edhe në mbarë botën me parashikimet e saj të sakta. Vanga e verbër vdiq më 1996, megjithatë emri i saj edhe sot përmendet shpesh, ndërsa shumica e krahasojnë atë me Nostradamusin.

Që më 1980, Vanga kishte parashikuar se në gusht të vitit 1999 ose në fillim të vitit 2000 Kursk do të mbulohej nga uji dhe e tërë bota do të qante më pas.

Natyrisht, parashikimi i saj atëbotë nuk kishte kuptim. Shumë besuan se ajo po fliste për qytetin Kursk dhe se qyteti nuk mund dhe nuk do të mbytej nga uji. Por parashikimi i saj u përmbush, nëndetësja nukleare ruse e quajtur Kursk u fundos.

Vangelia parashikoi edhe sulmin në Qendrën Botërore Tregtare më 11 shtator 2001, duke thënë se binjakët amerikanë do të bien pas sulmit të zogjve prej çeliku.

Po ashtu Vanga, parashikoi edhe Luftën e Dytë Botërore dhe vdekjen e Princeshës Diana. Flitet se atë e kishte vizituar edhe vetë Hitleri, të cilit ajo ia kishte parashikuar fundin, ndërsa me saktësi të plotë kishte parashikuar edhe vdekjen e saj më 11 gusht 1996.

Por ajo që frikësoi më shumë opinionin ditët e fundit është parashikimi i saj se lufta e tretë botërore do të fillojë në nëntor 2010. Fallxhesha e verbër tha se kataklizmi i tretë do të fillojë si një luftë e zakonshme, por më pas do të përdoren armët kimike dhe nukleare. Lufta e tretë botërore, sipas parashikimeve të saj do të zgjasë deri më 2014.

Vanga ka paraparë se prej vitit 2014 njerëzit do të vuajnë nga sëmundje të shumta të lëkurës, mu për shkak të luftës kimike. Ajo po ashtu paralajmëroi se më 2016 në Evropë nuk do të ketë njerëz fare, ndërsa deri më 2018 Kina do të bëhet superfuqi e re.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anëtarësuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    po cka na thote kjo zonja per 21 dhjetor 2012?huhuhu

I bie qe ne 2012 te mos jete fundi i botes

Nuk i besoj sh ketyre gjerave por meqe i paskan dale te verteta shume parashikime te meparshme, kjo teme me futi cik ne mendime!
    Nentori faktikisht po mbaron e pervec asaj qe ndodhi ne Kore-te akoma s'ka ndodhur gje tjeter. Po ca nuk pret... edhe Irani ka kohe qe po ben buje per perdorimin e armeve nukleare... !

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga A.V.A.T.A.R Lexo Postimin
    po cka na thote kjo zonja per 21 dhjetor 2012?huhuhu
    Qe ne 2018 kina do jete superfuqi huhuhu
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ka nje teme te tille tek fenomenet paranormale. Edhe une po prisja dicka te ndodhte ne nentor por asgje deri tani vetem ne korea u perzi pak. Ka rrejt kjo shtriga plak!!
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    patjeter qe nje dit mbi gjysma e botes do shkatrrohet nga armet berthamore pasi qe keto arm berthamore i posedojn shtetet me te poshtra qe ekzistojn sot dhe ne momentin kur te pesojn humbje keto shtete ather do hedhin bombat e tyre dhe do shkatrrojn gjysmen e botes kjo dit eshte shum afer mirpo nuk besoj qe do ja ket qelluar kjo grua me datat e cekura
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ka harruar te tregoj,qe shqiptaret do te bashkohen ne vitin 2016.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Po ca lufte amon. Nentori iku ky thote lufte e trete boterore.

Njerzit kane ndryshu ,sjane me ato te dikurshmit qe ushqeheshin duke pushtu vende tjera.

Ne kohet e sotme edhe Kines imperialiste nuk i intereson lufta ,sepse ekonomia saj po ecen me hapa galopant dhe nqf se prish mardheniet me evrope dhe Usa dy kontinentet me te fuqishme atehere do vdesin per t'honger.

Russia po ashu me gazin qe furnizon 75% te evropes.

Pra kto vende sjane me nje rrezik per boten perendimore. Dhe per aq kohe sa bota ta kete mire me rusin dhe kinen ,vende si korea veriu , venezuela chavezit apo muxhahadini Iranit le te hudhen perpjete po deshen se i vrime n'uje do bejne.

Kshu qe harroje luften e III Botr.
    Against all odds..

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    luften kane me e hape amerikanet se perndryshe mbaruan.
    jeta s`ka kuptim pa lufte per nje superfuqi.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    perralla!!! marrezira.
    ashtu si ato qe bespjne se nostradamus ka parashikuar 9 11...

bejne parashikime qe njerezit i interpretojne sipas deshires.

si horoskopi...
    uaaa! e paska gjetur - mendojne disa......
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •