Jerry, pyet veten a pate dobi qe anashkalove temen.
Nefund nje shprehje gjakovarce:
Meso, budalle si Muhamedi mos u bo!!![]()
Jerry, pyet veten a pate dobi qe anashkalove temen.
Nefund nje shprehje gjakovarce:
Meso, budalle si Muhamedi mos u bo!!![]()
Atehere sipas teje te gjithe muslimanet qenken magjype (arabe).
Nuk tu pergjegja? Aq shume po t'intereson a? Qe pergjegjen:
Une vec kam merak te luj qoke pak me Allahut, t'ju largoj friken shqiptareve qe jane frikesuar nga turqit per kete perralle. Kur m'shohin mu, thojne: Pasi Chino po lun qoke me Allahun, s'munet mu kone gjo puna e tij, perralle koka, po ia shiloj edhe une. A po t shkon edhe ty mendja mi bo kete pune kur po m lexon? Mos thuj jo!! : D
O Allah, jepi more fikan Jerryt pak force te argumentoje!!
Si nuk kishe pasur nje pike dinjiteti more burre a cka je. A une duhet me t'msu ty a? Une kaurri? E bone krejt fene islame hore o fantom!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vetima : 03-07-2011 mė 04:33
Kurgjo nuk jemi ne mes veti, perpos qe i urinojme Allahut ne goje. A na bon kjo gje "vella" njoni me tjetrin? Urinimi mbi Allahun nuk eshte proces biologjik, nuk krijon afersi biologjike, por prozes fizik pa pasoja ne lidhje vellezerore.
Per nje shqiptar te mire i kisha pshurre te gjithe Zoterat qe bredhin ne troje tona: Allahun, Hyjin dhe koleget. Por jo per nje shqiptar qe e ka kryt e gabelit. Njo si ti.
A ju e keni rrenen ne rrend te pare vetem meja arit qellimit,
kot e ke ore i gjore.
po qaq shum ti dhe kqira i doni shqiptart sa keni deshiru masakrimin e te gjith muslimanve shqiptar, sikur aj popi me mitraloz
e ne kosov jetoj vetem 99,)% shqiptar musliman. keshtu llogaritet kjo pun
asht per keq ardhje , por ende vazhdon emigrimi i krishterve shqiptar jasht vendit. krejt fajet i ka kqira me shoqni nga serbija.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vetima : 03-07-2011 mė 05:25
Jo per bese. Plani me i rrezikshem qe do kisha per shqiptaret muslimane, eshte t'i beja te gjithe bashke dhe ta urinoja Allahun mu ne goje para syve te tyre. Qe te sqarohen gjerat. Nese Allahu eshte Zot, atehere ma han atesendin dhe te gjithe e kuptpojne se eshte Zot. E nese nuk eshte, ata shqiptare qe jane vertet shqiptar, cohen dhe e pshurrin bashke me mu ne goje.
"Sqarime hesapesh" u themi ne kaurret keso gjerave. Ca r*kin me diskutu 2000 vjete per perralla gabelsh. Kape pshurre perrallen ne goje dhe miret vesh a eshte perralle, apo Zot apo gabel apo cka tjeter.
Krijoni Kontakt