Close
Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 164
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Jerry, pyet veten a pate dobi qe anashkalove temen.
    Nefund nje shprehje gjakovarce:
    Meso, budalle si Muhamedi mos u bo!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    E po nese muslimani paska mundesi te ndjehet me nje musliman te nje kombi tjeter vella por pa u bere arab, atehere edhe serbet paskan mundesi te ndjehen me dike tjeter vella pa u bere serb.

Nuk me ha palla mua cfare jane te krishteret mes veti. Une jam i specializuar per tema te shqiptareve. Shqiptaret jane vellezer nder veti. Pavaresisht fese. Dhe ai Zot qe ha m*t dhe e pengon kete gje, pra ai qe thote se jobesimtaret jane njerez te keqij, atij Zoti une ia bej nje m*t te madh ne goje dhe ju them besimtareve te tij: Besoni tash ne te.

Kaurri detyre tjeter nuk ka.
    Nuk u pergjigje ne pytje, se ajeni vllezer te nje feje me shkaun dhe grekin

ne se ne muslimant kem drejt ne kem edhe deshmi me Kuran se vllazen nder veti,

po ti nuk ma dhe pergjigjen.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga vetima Lexo Postimin
    Nuk u pergjigje ne pytje, se ajeni vllezer te nje feje me shkaun dhe grekin

ne se ne muslimant kem drejt ne kem edhe deshmi me Kuran se vllazen nder veti,

po ti nuk ma dhe pergjigjen.
    Atehere sipas teje te gjithe muslimanet qenken magjype (arabe).

Nuk tu pergjegja? Aq shume po t'intereson a? Qe pergjegjen:
    Une vec kam merak te luj qoke pak me Allahut, t'ju largoj friken shqiptareve qe jane frikesuar nga turqit per kete perralle. Kur m'shohin mu, thojne: Pasi Chino po lun qoke me Allahun, s'munet mu kone gjo puna e tij, perralle koka, po ia shiloj edhe une. A po t shkon edhe ty mendja mi bo kete pune kur po m lexon? Mos thuj jo!! : D

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    O Allah, jepi more fikan Jerryt pak force te argumentoje!!
    Si nuk kishe pasur nje pike dinjiteti more burre a cka je. A une duhet me t'msu ty a? Une kaurri? E bone krejt fene islame hore o fantom!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Atehere sipas teje te gjithe muslimanet qenken magjype (arabe).

Nuk tu pergjegja? Aq shume po t'intereson a? Qe pergjegjen:
    Une vec kam merak te luj qoke pak me Allahut, t'ju largoj friken shqiptareve qe jane frikesuar nga turqit per kete perralle. Kur m'shohin mu, thojne: Pasi Chino po lun qoke me Allahun, s'munet mu kone gjo puna e tij, perralle koka, po ia shiloj edhe une. A po t shkon edhe ty mendja mi bo kete pune kur po m lexon? Mos thuj jo!! : D
    Pse spo e tregon te verteten se qka jeni mes veti, un vetem te pyta Pse po i ik pytjeve.

Pergjigji pergjigju

trego te verteten a i kishe ndihmu ati popi me vra shqiptar musliman, sikur anton kqira qe ka dasht nje gje te till.

pergjigju, mos ju tut pytjeve
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vetima : 03-07-2011 mė 04:33

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Pse spo e tregon te verteten se qka jeni mes veti, un vetem te pyta Pse po i ik pytjeve.

Pergjigji pergjigju

trego te verteten a i kishe ndihmu ati popi me vra shqiptar musliman, sikur anton kqira qe ka dasht nje gje te till.

pergjigju, mos ju tut pytjeve
    Kurgjo nuk jemi ne mes veti, perpos qe i urinojme Allahut ne goje. A na bon kjo gje "vella" njoni me tjetrin? Urinimi mbi Allahun nuk eshte proces biologjik, nuk krijon afersi biologjike, por prozes fizik pa pasoja ne lidhje vellezerore.

Per nje shqiptar te mire i kisha pshurre te gjithe Zoterat qe bredhin ne troje tona: Allahun, Hyjin dhe koleget. Por jo per nje shqiptar qe e ka kryt e gabelit. Njo si ti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Kurgjo nuk jemi ne mes veti, perpos qe i urinojme Allahut ne goje. A na bon kjo gje "vella" njoni me tjetrin? Urinimi mbi Allahun nuk eshte proces biologjik, nuk krijon afersi biologjike, por prozes fizik pa pasoja ne lidhje vellezerore.

Per nje shqiptar te mire i kisha pshurre te gjithe Zoterat qe bredhin ne troje tona: Allahun, Hyjin dhe koleget. Por jo per nje shqiptar qe e ka kryt e gabelit. Njo si ti.
    Ke rrejt sa je i madh

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ke rrejt sa je i madh
    Jo pasha mamin e Allahut nuk kam rrejte. Ta puthte Allahu prapanicen nese kam rrejte.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    A ju e keni rrenen ne rrend te pare vetem meja arit qellimit,

kot e ke ore i gjore.

po qaq shum ti dhe kqira i doni shqiptart sa keni deshiru masakrimin e te gjith muslimanve shqiptar, sikur aj popi me mitraloz

e ne kosov jetoj vetem 99,)% shqiptar musliman. keshtu llogaritet kjo pun

asht per keq ardhje , por ende vazhdon emigrimi i krishterve shqiptar jasht vendit. krejt fajet i ka kqira me shoqni nga serbija.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vetima : 03-07-2011 mė 05:25

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    A ju e keni rrenen ne rrend te pare vetem meja arit qellimit,

kot e ke ore i gjore.

po qaq shum ti dhe kqira i doni shqiptart sa keni deshiru masakrimin e te gjith muslimanve shqiptar, sikur aj popi me mitraloz

e ne kosov jetoj vetem 99,)% shqiptar musliman.

asht per keq ardhje , por ende vazhdon emigrimi i krishterve shqiptar jasht vendit. krejt fajet i ka kqira me shoqni nga serbija.
    Jo per bese. Plani me i rrezikshem qe do kisha per shqiptaret muslimane, eshte t'i beja te gjithe bashke dhe ta urinoja Allahun mu ne goje para syve te tyre. Qe te sqarohen gjerat. Nese Allahu eshte Zot, atehere ma han atesendin dhe te gjithe e kuptpojne se eshte Zot. E nese nuk eshte, ata shqiptare qe jane vertet shqiptar, cohen dhe e pshurrin bashke me mu ne goje.

"Sqarime hesapesh" u themi ne kaurret keso gjerave. Ca r*kin me diskutu 2000 vjete per perralla gabelsh. Kape pshurre perrallen ne goje dhe miret vesh a eshte perralle, apo Zot apo gabel apo cka tjeter.

Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •