Close
Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 164
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga vetima Lexo Postimin
    Shkau e perkrah shkaun se jan vllezer te nje feje.
    Vetima, a ben te na ndihmosh Gerit dhe mua?

Keshtu. Ne jemi duke biseduar mbi nje ceshtje. Konkretisht mbi nje pyetje. Nese ben te na pergjegjesh kete pyetje. Ja ku eshte.

A beson Vetima ne nje instance qe quhet Zot, por te ciles Chino i urinon ne goje?

Une them se Vetima (ti) nuk beson. Geri me duket dyshon. Trego si eshte puna.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Jo. Po ti mos je arab? Pse mbon Muhamedin, pra nje arab? Pse mbron Kuranin, nje liber ligjor arab? Pse mbron Allahun, nje Zot te arabeve?
    Je ka rren aj asht profet i njerzimit, jezusi qka ke, edhe ky asht i njerzimit

muslimant jan me te vertet vllezer nga feja

po ti nuk po e pranon se i ke vllezer nga feja dhe ne gjdo luft jrni kon me ta kunder shqiptarve musliman.

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Chino ty nuk ka japonez te sheroje .

Sipas Islamit mllefi dhe uuretja kunder fese dhe Zotit eshte semundje qe mund te shkaktoj stres, infrakt apo cmenduri

3:119.
    Ja, ju i doni ata, por ata nuk ju duan juve dhe ju i besoni tė gjitha librave (ndėrsa ata jo). Kur ata ju takojnė, thonė: “Edhe ne besojmė” e, kur mbeten vetėm, nga mllefi ndaj jush, ata i kafshojnė majat e gishtave me dhėmbė. Thuaju: “Plasni me mllefin tuaj”. Vėrtet, Allahu e di mirė ē’kanė nė gjokset e tyre.

Ndryshe Chino semundja jote quhet Don Kishotizem, Servantesi e shkruati romanin e tij per tipa si ty qe kane qejf te jene kalores te luftojne me Njerzit, Zotin etj te shajne ofendojne pa asnje kriter te mbulohen me vellon virtuale qe te duken te virgjer moralisht.Por ne realitet ato ne realitetin jetesor jane nje hicccc.

"Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Vetima, a ben te na ndihmosh Gerit dhe mua?

Keshtu. Ne jemi duke biseduar mbi nje ceshtje. Konkretisht mbi nje pyetje. Nese ben te na pergjegjesh kete pyetje. Ja ku eshte.

A beson Vetima ne nje instance qe quhet Zot, por te ciles Chino i urinon ne goje?

Une them se Vetima (ti) nuk beson. Geri me duket dyshon. Trego si eshte puna.
    mete vertet qenke smuar, nga qka ankon ? (ku po te dhemb ? per momentin ndoshta muj te ndihmoj diqka ?

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Je ka rren aj asht profet i njerzimit, jezusi qka ke, edhe ky asht i njerzimit

muslimant jan me te vertet vllezer nga feja

po ti nuk po e pranon se i ke vllezer nga feja dhe ne gjdo luft jrni kon me ta kunder shqiptarve musliman.
    Po ti the se shkau perkrah shkaun sepse jane vellezer te nje feje. Nese perdorim kete mendim tendin gjeneralisht, atehere muslimani qe i ndihmon muslimanit qenka arab. Ti qe i ndihmon nje muslimani joshqiptare, per shembull nje arabi, qenke arab.

Sipas vete fjaleve tua.

Keshtu eshte kur te meson feja (Kurani) te leshosh fjalet si lopa bajgen.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Po ti the se shkau perkrah shkaun sepse jane vellezer te nje feje. Nese perdorim kete mendim tendin gjeneralisht, atehere muslimani qe i ndihmon muslimanit qenka arab. Ti qe i ndihmon nje muslimani joshqiptare, per shembull nje arabi, qenke arab.

Sipas vete fjaleve tua.

Keshtu eshte kur te meson feja (Kurani) te leshosh fjalet si lopa bajgen.
    Jo un jam shqiptar musliman por ikam krejt musliman vllezer nga feja.

e njejta vlen edhe per ty.

nese nuk vlen per ty e njejta , tregom se qka jan krishtert ne mes veti ?

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Hera pare qe shoh nje Gjakovar si Chino.Gjakovaret mbahen si burra te beses, Bujarise, Nderit dhe moralit.Por ky nuk qenka nga fara e tyre.
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga ~Geri~ Lexo Postimin
    Chino ty nuk ka japonez te sheroje .
    Jo, jo, assesi. Une jam ketu per te rezistuar gabelizmin qe perhape feja islame. Jo japanet, por as indianet nuk "me sherojne".

Sipas Islamit mllefi dhe uuretja kunder fese dhe Zotit eshte semundje qe mund te shkaktoj stres, infrakt apo cmenduri
    S'ka lidhje. Te gjitha i mar persiper. Kryesorja te lejme gjurme se kemi rezistuar. Une ia pari ia shiloj Allahut robt. Qe ju te pyesni veten a mund te jete Zoti ai qe i shilohen robt.

3:119.
    Ja, ju i doni ata, por ata nuk ju duan juve dhe ju i besoni tė gjitha librave (ndėrsa ata jo). Kur ata ju takojnė, thonė: “Edhe ne besojmė” e, kur mbeten vetėm, nga mllefi ndaj jush, ata i kafshojnė majat e gishtave me dhėmbė. Thuaju: “Plasni me mllefin tuaj”. Vėrtet, Allahu e di mirė ē’kanė nė gjokset e tyre.
    Keso shprehjesh perdorin edhe tregtaret ne perendim. Kur refuzon te blesh nje mall te tyre, perdorin keso filozofishe. Ne fillim ta puthe prapanicen qe t'ia blesh mallin, sikur Allahu qe pothuajse ta puthe prapanicen t'ia pranosh fene, por kur nuk ia var, pastaj te thote kinse ke bere gabim te madh.

Ndryshe Chino semundja jote quhet Don Kishotizem, Servantesi e shkruati romanin e tij per tipa si ty qe kane qejf te jene kalores te luftojne me Njerzit, Zotin etj te shajne ofendojne pa asnje kriter te mbulohen me vellon virtuale qe te duken te virgjer moralisht.Por ne realitet ato ne realitetin jetesor jane nje hicccc.

Me Donkishotizmin tim, bashke me Enverizmin tim: Ketu jam. Nuk kaloni kendej pari pa e pare shpirtin e juaj duke ju dalur nga prapanica. Ketu sundojne shqiptaret.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Jo un jam shqiptar musliman por ikam krejt musliman vllezer nga feja.

e njejta vlen edhe per ty.

nese nuk vlen per ty e njejta , tregom se qka jan krishtert ne mes veti ?
    E po nese muslimani paska mundesi te ndjehet me nje musliman te nje kombi tjeter vella por pa u bere arab, atehere edhe serbet paskan mundesi te ndjehen me dike tjeter vella pa u bere serb.

Nuk me ha palla mua cfare jane te krishteret mes veti. Une jam i specializuar per tema te shqiptareve. Shqiptaret jane vellezer nder veti. Pavaresisht fese. Dhe ai Zot qe ha m*t dhe e pengon kete gje, pra ai qe thote se jobesimtaret jane njerez te keqij, atij Zoti une ia bej nje m*t te madh ne goje dhe ju them besimtareve te tij: Besoni tash ne te.

Kaurri detyre tjeter nuk ka.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga ~Geri~ Lexo Postimin
    Hera pare qe shoh nje Gjakovar si Chino.Gjakovaret mbahen si burra te beses, Bujarise, Nderit dhe moralit.Por ky nuk qenka nga fara e tyre.
    Shih, tani edhe per budallesine tende me fajeson mua: A te kam faj une qe s'ke ditur qe Gjakova ka edhe djeme qe e urinojne Allahun ne goje kur ky jep arsye?

Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •