hhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lexo se cthote nje katolike per Anton Kciren.Shkrimin e ka shkruar nje poete katolike E. Marku qe i kerkoj falje per huazimin por ja qe jemi ne forum.
Qeveria blu ta ka transkiptuar fjalet e atij priftit me rrobe te zeze qe u thote viktimave te genocidit serb ne Sebrenice dhe Bosnje Qen.Eshte e pafalshme kur gjithe bota e kujton kete dite genocidi per vete faktin se nen hunden e OKB u masakruan brenda nje dite 7000 burra muslimane.
Shikoje dhe kete http://www.tvklan.al/emisioni.php?id=3352
Ta tregoj une pse qenka prit tri vjet rrjesht. Ose me sakte pse doli vetem tash. Sepse sivjet ai vazhdoji me ba gafa te tjera. Nuk ia mban shpirti dhimbjen qe ndjen kur festohet pavarsia e kosoves. Dhe sivjet, ka kujtu se e kane haru shqiptaret ate qe ka then ne 2007, u ngrit e shau deri me nene besimtaret e fese se tij, dhe ato te fese muslimane. Ka kohe qe shoqerihet me ca ishsigurimsa qe e mesojne me ba si i forte, me imitu enver hoxhen... dhe ky si debil e katil qe eshte fluturoj me pras... dhe e perseriti gafen qe une e quaj jo gafe por krim.
Anton Kcira vetem atdhetar nuk eshte. Eshte nje bisnesmen i talentuar, po. Por jo atdhetar. Aq me pak nej fetar i denje. Eshte karaxhoz, dhe tmerrsisht rrugaq. Ne te gjitha meshat e tij ka fjali fyerse e poshteruese. Jo vetem kunder muslimaneve, por edhe kunder atyre katolikve qe u rrjep leket. Leket me ngrit "lapidarin"e tij.... te patriotizmit te papatur e te pabere kurre.
Tash duruan mjaft... dhe po e bajne me hanger lapidarin e " lvadise" qe ia ngriti vetes me rrena, e po jeton te verteten e tij lakuriqe.
... Anton Kcira, eshte vetem nje percares i shqiptarve... dhe kjo dihet prej kohesh.
Eshte hakmarres dhe cinik. Pa llogaritur se eshte shume injorant.
Demi me i madh i vjen jo vetem kishes , e ceshtjes shqiptare, por me e keqja eshte se Anton Kcira , kur nuk mundet me i perca shqiptaret... duke i bindur me u hedh kunder njeri tjetrit, kthehet ne shkak i percarjes. Kjo duket qarte. Tashme asht percares, dhe shkak per percarje.
Ma e turpshmia eshte letra e tij e hedhur ne internet sot. Eshte e paimagjinueshme paturpesia dhe fodulleku i tij. Ai e din shume mire se vidioja nuk eshte e montuar.... ai e din shume mire se keto fjale i ka fole jo vetem para kameres, por para me shume se 30 personave qe jane gjalle!!! E pa piken e turpit ne letren qe duhet te kerkoj ndjese, ka shpif se vidioja qenka e montuar . Pisllek i madh me rrej aq trashe nje prift!!!
E ka kthy krimin e vet ne sulm ndaj te tjerve. Pa llogarit levdatat e reklamat pa kripe e te panevojshme qe i ban vetes ne letren e tij te morekujese.
Duhet patur nej gje parasysh. Kisha dhe feja nuk jane anton kcira!!! Anton kcira asht thjesht nje satan , qe ka arrit me vesh petkat e priftit. Po kisha pastrohet prej anton kcires.... dhe shqiptaret musliman e katolik bashkejetojne ne paqe e ne harmoni sic kane bashkejetuar ne shekuj .
Ne krye te krese feja e shqiptari asht shqiptaria!!!
...
Ky rast ekstrem nuk duhet shfrytezu kunder njeres fe , apo te merret si rivansh prej fese tjeter. Ky rast, duhet marre sic asht... pa e nderliku... e sterzamdhu. Anton Kcires i duhet heq e drejta me drejtu institucione fetare. I duhet hec uniforma e priftit, e duhet te ndiqet penalisht.... si individ.
...
Paqe e dashni, macia-blu E.MarkuNese terroristi a terrorizmi e ka kthy shpirtin e Priftit ne nje shpirt terrorist, i bie qe terrorizmi qe gjoja po luftojme te fitoje!!!
Ne rastin e priftit , duhet te ishte lut per shpirtin e atyre terroristeve... feja kete mision ka, apo jo? Te pakten feja ime -katolike!
Feja katolike, nuk ka per qellim me luftu, me ndeshku, me kryqezu, me gjyku, e me mallku...
Feja ime, katolike, ka si mison , me dashte.... Me dashte ! Me fale! Me e fale e me e kthy persembari edhe te keqin edhe te mbrapshtin, edhe terroristin me e zbute e me e ba njeri.
Feja ime , ka per mision , qe edhe kriminelit me koke te preme , me ia dhane uraten. Me ju Lut Zotit te madh, qe te pranoje ne driten e tij!!
Vetem Zoti gjykon, ne fene time, katolike. Po kurre prifti... Ne bindjen time, as hoxha nuk gjykon... !
... Pra nje katolik i veshur, asnjehere nuk duhet me e lene te keqin e te keqen me e udheheq, sic e ka lane anton kcira te keqen , zemrimin , urrejtjen .... me i fole para mendjes e para zanit e mesimeve te krishtit. Nese te gjithe shqiptaret ne usa, do te kishin mendu si ka thene prifti... , e do te kishin vepru nen efektin e zemrimit cfare do te ishte ba???
...
Sqarimi dhe letra e anton kcires, asht hapur njera prej marifeteve te tij. Me hedh hi syve!!!
Une e urrej "vepren " e 4 muslimanve , edhe po te kishin qene katolik njesoj do ta urreja. Po kaq rende e denoj, frymen , fjalen, kontekstin , dhe mospermbajtjen e anton kcires.... Ndersa letren e tij hipokrite, dhe e shkruar nga nje dore e stervitur KOMUNISTE, e neveris ....!
Letra e dom antonit , per mua ka kontekstin: Sa ta keloj kete vale , se tash ua baj nanat mire ma vone!!!
...
Anton Kcira nuk asht Kisha ime. AS feja ime nuk asht ajo e Anton Kcires.
Prift do tė thoshte Shėrbyes
(Anton Kēires)
Ai ka vene masken e sherbyesit
Rroben e zeze te te vuajturit ka veshur.
Zerin e "absolutit" nga ngritur
Deri ne ngjirrje,
Qe une ta besoj, kur ai shtiret.
Qe une te hesht, kur ai fyen.
Qe une te mos e kuptoj,
Kur ai mashtron.
Qe une te mos ankohem
Kur ai me dhunon emrin e prejardhjen.
Qe une te mos i kundershtoj planet e tij
Kunder nesh.
Ai ka vene masken e sherbyesit
Rroben e zeze te te vuajturit
Pendimin e gjate te te shterptit.
Vetem e vetem qe une ta besoj
Kur ai shtiret.
Qe une t'i trembem kur ai kercenon.
Qe une te ul koken kur ai shpifet.
Qe une te mos e shoh kur ai, mekaton
E me keq se kaq!
Kaq e trashe maska dhe kaq e tejdukshme!!!!
2.
Masken e sherbyesit ka vene
Rroben e zeze te vuajturit ka veshur
Pendimin e vetem te te shterptit mbart
Dhe hypur eshte atje "lart"
Shfryn urrejtje pa iu dridhur qerpiku
Nxit hakmarrje pa iu skuqur fytyra
Nen masken e trashe e te tejdukshme.
Pa keqardhjen minimale per "titullin" qe mban
Dhe tempullin qe ne trib'un e ka kthyer!!!
Kulti i se keqes
Naltesohet e na verbon syte
Pikerisht ne mes nesh
E ne krye te kishes!
Shihna e ruajna o Krisht!!!
(edhe prej atij qe e therrasim, "prift")!
Prill 2007.
O ZOT, na e ruaj kishen prej "prifterinjsh" te tille!!!
Ndihme o Zot!!!
Falna o ZOT!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ~Geri~ : 02-07-2011 mė 10:32
"Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"
Une s'ka pike dyshimi qe kjo s'eshte katolike, por sidoqofte, ti s'duhet t'i besh bisht asaj qe thua vete!!
Kur flet per nje person, nuk mund ta shash dhe pastaj te lash duart dukethene se keshtu te kane thene.....njesoj sikur une te them se ti je ēifut, pasi nje miku yt i ngushte eshte betuar per kete gje!!!! Kupton ēfare gomarlleku eshte te diskutohet ne kete menyre???
Pastaj ne ate shkrim, nuk kishte edhe sikur nje prove apo reference te vetme....vetem akuza!!!!
Po, pra....lexoje me vemendje!!Qeveria blu ta ka transkiptuar fjalet e atij priftit me rrobe te zeze qe u thote viktimave te genocidit serb ne Sebrenice dhe Bosnje Qen.Eshte e pafalshme kur gjithe bota e kujton kete dite genocidi per vete faktin se nen hunden e OKB u masakruan brenda nje dite 7000 burra muslimane
Ai thote "Ne nuk e paskemi meritue lirine...", duke folur si ēdo shqiptar qe nuk i mban syte mbyllur dhe sheh se ēfare katrahure po ndodh!! A e kupton se ēfare ka thene apo edhe ketu bazohesh mbi rrefimet e hoxhes??!!
Per ate qe s'din shkrim e kendim, shtjellohet ne kete menyre:
--Serbi i rropi si qen mijera boshnjake!!
--Amerika shpetoi shqiptaret nga rrjepja si qen prej serbeve!!
--Disa shqiptare(me bisht), organizojne sulm terrorizmi kunder shpetimtareve amerikane, duke koritur Besen e Shqiptarit!!
--Shqiptaret brenda dhe jashte Shqiperise nuk reagojne nda kesaj gjeme qe minonte pavaresine e Kosoves qe po diskutohej ahere!!
--Myslimanet shqiptare nuk e ēelin gojen per te protestuar kunder ketyre perfaqesuesve te wahabizmit shqiptar!!
--Kēira organizon nje tubim per ket eēeshtje per me i bere te ditur Amerikes, se ajo mund te kete besim ne Shqiptaret dhe se duhet te perkrahe paveresine e Kosoves!!
--Njerezit ne salle, ne vend qe te degjonin dhe te interesoheshin per arsyen e tubimit, merreshin me llogje!!
E pra, te vjen prej shpirtit te thuash: "duhet te na kishte rrjepur serbi si qej, per te ardhur ne vete e me kuptuar se ēfare po ndodh??"!!!
Nese edhe keshtu nuk arrin te kuptosh, lutju Allahut!!!
Jarigas
Vete prifti e kuptoi se beri gabim qe nxorri sekretin e zemres se tij.U rrefye tek papa por kjo nuk e shpetoi nga prishja e imazhit te klerit katolik keshtu qe vatikani vendosi ta nxjerre ne Pension.Se kam idene sa i del pensioni nje prifti meqe eshte hera e pare qe e degjoj.Kam degjuar ckisherime apo perjashtime te prifterinjve per sjellje imorale por kurre skam degjuar dalje ne pension.Eu sa gjera do mesojme.
Ti je dakort me ate prift qe shikon ne foto dhe ka marre mitralozin per te luftuar shqiptaret muslimane ne Kosove?Kam frike se po e pohon vepren e tij duke marre nje kundershembull.Po perdor metoden mbrotja me e mire eshte sulmi? Nese ty te duket normale qe mos qortosh nje prift qe kerkon te vrase shqiptare por e con muhabetin ne arabi dhe 1400 vite me pare mua sme dukesh normal ti.Je shume i semure,Shpresoj te sherohesh.
Sa te rrosh do te mesosh, - thote populli! Ti je i vogel dhe do te rritesh....edhe ketu ku jam une, vjet, prifti doli ne pension, qe nuk do te thote se ai nuk eshte me prift, por do te thote se nuk kendon mesha dhe nuk drejton me kishen!!
Sidoqofte, ne po diskutojme si shqiptare mbi figuren e nje shqiptari!!
Aji qe tha dom Kēira, nuk ka te behe aspak me fene e krishtere apo me kishen....ka te bej evetem me Shqiptaret dhe Kosoven!!
Ajo qe ai tha, do ta kishte thene ēdo shqiptar me nje fije tru ne koke....a e lexove shtjellimin qe bera per analfabetet??!!
Jarigas
Nuk jam dakort me priftin. Une edhe Muhamedin (profertin islam) e nencmova per perdorim te dhunes. Pastaj ia shiloj Allahut robt per arsye se miraton dhune ndaj jobesimtareve ne Kuran.
Pra une jam kunder dhunes ne teresi. Jo sikur ti e ata si ti qe jeni vec kunder nje dhune te caktuar: Kunder dhunes se jomuslimaneve ndaj muslimaneve.
Historia ka njohur dhjetera kalifa me krimet me te medha ne bote. Per shmbull sulltanet osmane. Qekur qenka kaq "mahnitese" te shohesh nje klerik me mitraloz ne dore? Pse shtireni budallenje? Qe te kamufloni budallesine e Zotit te juaj, Allahut?
Clidhje ka mosha e priftit me drejtimin e Meshes.Dijetaret muslimane jane 90 vjec dhe ato vazhdoje te japin mesime fetare.Pse nje prift del nje pension ose nuk kryen me mesha,cfare inkopetence apo inpotence merr ai ne rastin kur arrin moshen e pensionistit.Mund te ma shpjegosh pak ne mynyre shkencore?
Chino me duket se e gjeta pse ti je i semure ?Te ka rrahur ndonjehere ndonje musliman?Sepse sa here qe ty te permendet dhuna islame te ngrihen leshte e pules perpjete.Perdor nje fjalor skizofrenik qe nese do ta shkoja ne spitalin Psiqatrik te rrethit ku jeton ti dhe te padisja per skizofreni komisioni mjekesor do te konsideronte qenie te pandergjegjshme per te jetuar jashte spitalit derisa te kuroheshe.Duhet te pish kamomil per qetesim nervash sepse mllefi dhe urretja shkaktojne depresion, infrakt dhe stres.Do jetosh pak me keto urretje qe ke .
Krijoni Kontakt