....biles, a din ēfare, ky Ēarli, eshte bere musliman duke studiuar Einstein!!!![]()
....biles, a din ēfare, ky Ēarli, eshte bere musliman duke studiuar Einstein!!!![]()
Jarigas
Ky carli s'ka pir ilacet e drekes lol shum alucinant duket
hahahahaa
hahahahhahaha
sa jane shtu muslimanet hahahahahaha
Ainstain ka qene musliman i denje - pese here ne dite eshte falur ne xhami.Aq u thellua ne kete religjion saqe i propozoi gruas se vet Serbe Mileves te mbulohet por ajo nuk pranoi dhe ky ishte shkaku qe u divorcuan.Ky eshte varianti zyrtare nga autobiografia e autorizuar qe ka shkruar nje gazetar amerikan.
Pjesa qe me ka prekur me shume eshte kur ne shtratin e vdekjes i thote infermieres " Une,po vdes por nuk mund tia fali vehtes qe nuk shkova ne Haxhillak te vizitoja Meken " .....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 17-09-2011 mė 18:32
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
ueeeeeeeeeee paskan ikur nga truri vertet ore. une po beja shaka po keta qenkan rende fare. keta duhen vizituar per zotin se sdine me cfare thone. ainshtajni qenka frymezuar nga kurani kur ka shkruar teorin e relatiivtetit pupupupupupupu ca sdegjon me keta ore.......do ti cojme te portokallia keta se do qeshim me lote.
"Zoti " i Einstein nuk i ka karekteristikat e zotit te religjioneve.Einstain ne te vertet pyet cka ka pasur zoti per qellim ne momentin kur ka krijuar boten apo njeriun.Zoti i religjiozeve ka pasur qellim krijimin e njeriut -ndersa Einstain thote qe kete hipoteze duhet vertetuar.Religjionet i ikin vertetimit egzakt te kesaj ideje.
Religjiozet besojne symbylluar qe kjo ide eshte e tille sic thone librat e "shenjet".
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Diku lezova nje Artikull ku shkruhet
Albert Einstein ka qene shtetas Shqipetar ndersa une e dija hebre
Wowwww thash me vete,shyqyr qe doli nje koke e modhe nga Nahija jone
Tani po lezoj qe Enstein qenka frymezuar nga Kurani,kesaj radhe sja bona me Wowwwwww po mendova O NON E NON
po neser cfare prockulle do na nzirni?
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Ne kohen e luftes Einstein u strehua ne shqiperi dhe aty ju dha nenshtetesi shqiptare , se mbaj mend se ku e kam lexuar .Albert Einstein ka qene shtetas Shqipetar ndersa une e dija hebre
Prandaj te del shqiptar :-)
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt