Close
Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 172
    Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    Ik o kryq se skena mbet ti me na dhon mend, ti njeher beju shqiptar si duhet pastaj edhe krishter i mir mos e perzi shum kombin me fen se sdo na del per hajr pastaj,sa per ekstremista si ti dhe si ato ufot me mjekrra dhe pantollona tshkurtra ka pas dhe do ket gjithmon, por kjo sdo te thot qe ne ta urrejm islamin dhe krishterimin pozitiv e progresiv.Ti mund te behesh nje kristian i denje nese degjon dhe zbaton keshillat e mia, te premtoj se nuk do te jesh i vetmi, ndihma ime nuk do te mungoje. tashi po mtingllon si Jezu Krishti vet haha trego mos jesh ai aman se na mori lumi haha

Sturm flm je i modh!
    Sidoqofte une flas seriozisht dhe nuk ka pse ofendon me emerime serbo-greke apo personale ketu u fol per Naimin ke ndonje gje te thuash, apo je dakord edhe ti.
    Ti ke te drejta ne jete ti nuk je skllav ty te takon te behesh kristian shqiptar, kurre nuk eshte vone, te betohem!
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Sidoqofte une flas seriozisht dhe nuk ka pse ofendon me emerime serbo-greke apo personale ketu u fol per Naimin ke ndonje gje te thuash, apo je dakord edhe ti.
    Ti ke te drejta ne jete ti nuk je skllav ty te takon te behesh kristian shqiptar, kurre nuk eshte vone, te betohem!

qfar perparsi ka njeriu nese e ndron fejen ??

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    Ti Tetova ende nuk e kuptu se kjo qe je duke fol edhe nje fmi i klases 5 do i duket qesharake. Ti as nuk e din cfar eshte Rilindja Kombtare Shqiptare se nese e dinje dmth e asaj nuk do shkruanje kshu. Mundohu lexo me shum dhe do e kuptosh vleren e Naim Frasherit dhe shkrimtarve te tjer re Rilindjes kombtare.

Ardheu nuk clirohet vetem me pushke por edhe me pen!

Rilindja Kombetare shqipetare ,ka qene intelektuale pa vatan. Intelektualet pa vatan qofshin ne te kaluaren ne te tashmen apo ne te ardhmen ju mbetet vetem ta vajtojne atedheun nga mergimi. Kjo nuk vlene vetem per intelektualet shqipetare , pore jane rregulla te intelektualeveve gjitheboterore.

Personalishte nuk krenohem me intelektuale muhaxhire, emigrante, ose diaspora.

Nga vete fjala diaspore qe rrjedhe nga nje fjale greke DIA-SPORA qe ne gjuhen shqipe don te thote fare e humbur.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Tetovamas , he trim!

Atdheu mbrohet nė shumė mėnyra!

Naimi nuk ishte njeriu qė do tė duhej tė dilte kaqak !

Punen e kaqakut e kan kry dikush tjetėr.

Ky , pra naimie , e jo vetėm ai , e ka krijuar bazėn pėr tė filluar me luftė dhe brojtur vendin.
    Naimi dhe rilindasit e tjerė e kan definuar , aq sa kan mundur , kombin shqiptarė.

Cdo shqiptarė mburret me Naimin!

Nuk po hy nė gjėra personale , por nuk e di se sa tru e cfrė truri ka ai njeri qė nuk i din vlerat e naimit dhe tė rilindasve te tjerė!
    Natyrish joshqiptarėt mundohen qė tė shajnė cdo gjė shqiptare, por kjo nuk ka kurfar efekti!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QEØNUK FALET!
    BAC, U KRYMB ME KA KREJT!
    Personalishte nuk do te humbi kohe dhe te ju mbush mendjen juve se kush eshte shqipetare dhe jo shqipetare. Shqiptarizmin une nuk e kame trashiguare nga nje emigrante Stambolli, si Naim Frasheri. Nuk kreneohem ne asnje menyre me itelektuale shqipetare qe luftuane per te tjeret dhe jo per vatanin e tyre . Ne ti vleresoje historia.

Filozofia patriotike e vajtimit. Vajtimi vazhdon vazhdon .........

Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    [/B]

qfar perparsi ka njeriu nese e ndron fejen ??
    Bustava!
    Per te shprehur dashamiresi dhe pozitivitet i sygjeroj dikujt te marre rrugen e kristianizmit sepse une jam i kenaqur, i plotformuar e gjitheformuar, i lumtur dhe perparimtar, demokrat dhe shoqeror, bamires dhe keqardhes, i gatshem te vuaj per bashkenjeriun, per atdheun tim, per popullin tim, gjithashtu kam urrejtje per per cdo injorant, extremist qe mundohet te mbjelle erresiren ne ate qe une e quaj mrekulli, ne trojet kristiane shqiptare, nder shqiptare. I bindur se vetem kristianizmi mund t'i ofroj keto tek nje i ndergjegjshem(praktikisht) nuk ka perse te mos e ndaj lumturine time sukseset e mia, pasurine (perfshi ate materiale) paqen, qetesine, mendjen e hapur, nuk ka perse te mos i jap cdokujt celesin qe hap kete dere pra kristianizmin kujtdo qe ka nevoje dhe pa ndonje fitim material. Njeriu qe nderron fene e tij ne ate kristiane nuk ka perparesi, ai automatikisht behet njeri sic Zoti i do njerezit.

Ndoshta mund te vazhdojme biseden ne ndonje tjeter forum qe ka me teper "kulture debati" sepse ketu thote dikush me siper,ketu ku shkruajne gjysma e shqiptareve nuk paska, por deri atehere une do te jem luftetar ne frontin dezifektues ndaj extremizmave Lindore ne Forumin actual.

.......
    Nje dite e me pare
    kristiane dhe shqiptare
    te veme ne vend
    fene tone te pare.

Kryqi i Paqes
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kryqi i Paqes : 15-12-2010 mė 23:41
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Rilindja Kombetare shqipetare ,ka qene intelektuale pa vatan. Intelektualet pa vatan qofshin ne te kaluaren ne te tashmen apo ne te ardhmen ju mbetet vetem ta vajtojne atedheun nga mergimi. Kjo nuk vlene vetem per intelektualet shqipetare , pore jane rregulla te intelektualeveve gjitheboterore.

Personalishte nuk krenohem me intelektuale muhaxhire, emigrante, ose diaspora.

Nga vete fjala diaspore qe rrjedhe nga nje fjale greke DIA-SPORA qe ne gjuhen shqipe don te thote fare e humbur.
    Quhen e do te percatohen gjithmone si RILINDAS,ose Rilindja Kombetare.(qe pak a shume ka kuptimin se i thane kombit jete).
    Pra ne qofte se do te arsyetosh e ti kuptosh,mjafton te shqipetosh fjalen Rilindas.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-02-2010
    Postime
    31
    Si perfundim, Einstein doli musliman apo jo? Po rilindasit? lol

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Njeriu qe nderron fene e tij ne ate kristiane nuk ka perparesi, ai automatikisht behet njeri sic Zoti i do njerezit. [/COLOR][/I][/B]

Pė ty, kryqi i...

Lexo kėtė fjali mė lart , 10-20 herė, deri ta kuptosh mirė, se qka ke shkruar kėtu. ( Detyrė shtėpie!!!)
    Pėrndryshe, nuk dua pėrgjigje nga ti.
    Nuk ka debat me tipat si ti, por vetėm... hudhje nė erė!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 16-12-2010 mė 03:35

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    VETVENDOSJE! DO TA BEJĖ SHQIPĖRIN!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB ME KA KREJT!

o TetovaMas , o djal i mirė.

Nuk jemi kėtu nė forum tė i japim mėsimet e Gjuhes shqipe njėri tjetrit.
    Naimin ėshtė dashur ta mėsosh me kohė , nė shkollė.
    Natyrish, mund ta mėsosh edhe tani , se asnjėher nuk ėshtė vonė.

Kush tė ka thėnė se Naimi na paska vajtuar?!
    Mesiguri muhabet qajtoresh kjo!

Naimi e ka shkruar, pėrhapur , pasuruar dhe ngritur nė nivel tė lartė Gjuhėn tonė Shqipe - kėtė Gjuhė tė Shenjėt Perendije!

Nės nuke di kėtė , mėsoje, se ėshtė munges e madhe qė njė njeri qė i thot vetit shqiptarė tė mos e njeh Naimin!

klm
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Njeriu qe nderron fene e tij ne ate kristiane nuk ka perparesi, ai automatikisht behet njeri sic Zoti i do njerezit. [/COLOR][/I][/B]

Pė ty, kryqi i...

Lexo kėtė fjali mė lart , 10-20 herė, deri ta kuptosh mirė, se qka ke shkruar kėtu. ( Detyrė shtėpie!!!)
    Pėrndryshe, nuk dua pėrgjigje nga ti.
    Nuk ka debat me tipat si ti, por vetėm... hudhje nė erė!!!
    Une e shkruajta kete fjali dhe e di mire se c'do te thote. Une mendoj keshtu sepse realiteti ma dikton kete fact. Kjo gje mund te thuhet edhe per besimin islam nga nje mysliman pra nderroni fene behuni myslimane dhe do te beheni njerez ashtu si All-llahu i do keta te fundit. I vetmi ndryshim ketu eshte se nuk mund te thuash kete kur practika na thote se ne trojet tona kane vershuar rryma islamike qe propagandojne injorancen dhe fanatizmin qe besoj se je ne gjendje t'i dallosh. Saq per hedhje ne ere ke te drejte.............. te shprehesh nuk mund te te gjykoj. Nese jam diku gabim me thuaj se nuk dua te shkoj ne ere me merak.
    Flm per oferten!
    Paqe!

Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •