Derisa Hena eshte ndare ne dysh nga Muhamedi, pse edhe Ajnshtani mos jete musliman? : D, trillimet dhe paranojat keshtu e kane.
Derisa Hena eshte ndare ne dysh nga Muhamedi, pse edhe Ajnshtani mos jete musliman? : D, trillimet dhe paranojat keshtu e kane.
Einstein ne moshen 16 vjece , njihej ose e quante veten si te pafe edhe pse u rrit nen frymen hebre.
Mos e ka ndrru pas vdekjes , ku i dihet se c'fare ndodh atje siper .
Jeto sot se neser nuk i dihet
O shoku e ke ngatru me William G. Gregory lol
E pata lexu dikund ky qe thom un ka prejardhe shqiptare jo ky astronauti yt qe ka lexu kuranin
Eh po ky Alani kur pa kyt mbrekulli, la Nasen per ti hy shkencave kuranore
Ajnshtajni thot hapsi i temes lol, vin kta tjert e shtojn dhe i shtres tu i ba astronautet musliman![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 29-11-2010 mė 17:25
D'Oh!
....ore....perderisa Henen e ngjiti Muhamedi me peshtyme, te gjithe ata qe zbresin ne Hene jane myslimane, biles te gjitha ata qe e kthejne koken nga Hena, do te thoja une.....hahahahahahahhhhah....![]()
Jarigas
E qka nese Albert Einstein ka qen musliman?!
Qka u ba tani, qka doni me thane me kete thanje qe Alberti paska qen musliman!
1. Nuk do ekzistonin mź nje milion shkencetare me te medhenje te botes qe kane refuzuar Allahun, por do ekzistonin "vec" nje milion pa nje.
2. Do ekzistonte me ne fund nje shkencetar modern me renome boterore nga lenda e fizikes qe ishte musliman.
3. Mendimeve te muslimaneve se Allahu nuk ekziston do u referohej ne Einstein. Sipas motos: Nuk e besoni Kuranin, por besoni te pakten Einsteinin.
4. Te tria te parat i perzien me analfabetizem, kriposen me dhune dhe zimlalabim: U sigurua edhe ca kohe mbijetese per Islamin.
po mor po musliman ishte ,biles falte dhe pese vakte.....Albert Einstein Musilman?!
Zoteri,
Shepard eshte me prejardhje Shqipetare.,kete gje e ka deklaruar edhe vete ai!
Por edhe Gregory .
Une kam lexuar qe Shepardi te kete lexuar kuranin..e per Gregoryn, nuk di aq shum
Astronaut Musliman ?
Ja edhe nje pra,
Nil Armstrong; njeriu i pare qe shkeli ne Hene
Me mire dote ishte qe edhe do Moderatore ketu te pranojne Islamin se perndryshe do te mbesin ne Toke
Bye Bye Baby, hehehe
Krijoni Kontakt