Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Obama uron shqiptarët për 28 Nëntorin

Në emër të popullit amerikan, ju shpreh juve dhe të gjithë qytetarëve shqiptarë urimet e mia më të mira me rastin e 28 Nëntorit, Ditës suaj të Pavarësisë- shkruan në një mesazh urimi të presidenti amerikan Barack Obama, drejtuar homologut të tij shqiptar, Bamir Topi.

Duke uruar festën e Pavarësisë për gjithë shqiptarët, Obama vlerëson se dy vendet do të vazhdojnë të punojnë së bashku për përparimin e qëllimeve të përbashkëta në Evropë dhe më gjerë, “që nga ruajtja e qëndrueshmërisë në Ballkan e deri te ndërtimi i një të ardhmeje më të mirë në Afganistan.

“Unë jam i bindur se lidhjet e qëndrueshme mes dy popujve tanë do të forcohen dhe thellohen gjatë viteve të ardhshme”, thuhet në mesazh.

Sipas agjencisë së lajmeve NOA, një vend të veçantë në telegramin e tij, Obama ia ka kushtuar dhe procesit të integrimit në Bashkimin Evropian duke shprehur inkurajimin për të ecur më përpara. /Telegrafi/

PS: Disa shpresoijm qe edhe lideri qe duhet marrur politikanet tone '' shembull '' nga aj , Tayyip Erdogan te bej te njejtin gjest , ti bije ndermend te na uroje pavarsine , dhe te na jep nje shembull si duhet te jete lideri i vertete taman si ky
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin

Në emër të popullit amerikan, ju shpreh juve dhe të gjithë qytetarëve shqiptarë urimet e mia më të mira me rastin e 28 Nëntorit, Ditës suaj të Pavarësisë- shkruan në një mesazh urimi të presidenti amerikan Barack Obama, drejtuar homologut të tij shqiptar, Bamir Topi.
    Hallall buka e misrit keti Obames
    Duke uruar festën e Pavarësisë për gjithë shqiptarët, Obama vlerëson se dy vendet do të vazhdojnë të punojnë së bashku për përparimin e qëllimeve të përbashkëta në Evropë dhe më gjerë, “që nga ruajtja e qëndrueshmërisë në Ballkan e deri te ndërtimi i një të ardhmeje më të mirë në Afganistan.
    Ka harruar qe ne shqiptaret po i luftojme talebanet edhe ketu ne forumin shqiptar
    “Unë jam i bindur se lidhjet e qëndrueshme mes dy popujve tanë do të forcohen dhe thellohen gjatë viteve të ardhshme”, thuhet në mesazh.

Sipas agjencisë së lajmeve NOA, një vend të veçantë në telegramin e tij, Obama ia ka kushtuar dhe procesit të integrimit në Bashkimin Evropian duke shprehur inkurajimin për të ecur më përpara. /Telegrafi/
    Pa ndihmen e Amerikes, Shqipria dhe Kosova do ishte katandisur si Afganistani
    PS: Disa shpresoijm qe edhe lideri qe duhet marrur politikanet tone '' shembull '' nga aj , Tayyip Erdogan te bej te njejtin gjest , ti bije ndermend te na uroje pavarsine , dhe te na jep nje shembull si duhet te jete lideri i vertete taman si ky
    Harroje...

E si mund te uroje nje shtet qe ta ka hequr pavarsine per 500 vjet ?
    Revolution 1848

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Pavaresisht Turqia e e ka perkrahur fuqishem vendin tone .

Obama si lider global na uron si shenje respekti dhe vleresimi ndaj shqiptareve, gje qe nuk ndodh shpesh me lidere te tille
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Alis Volat Propriis Maska e Madeleines
    Anëtarësuar
    01-10-2010
    Postime
    52
    happy thanx'giving day mr.Obama!
    I have an obligation to soar. And I will fly high.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Madeleines Lexo Postimin
    happy thanx'giving day mr.Obama!
    Where from u ? i am guy simpatik and eyes te zinj . Obama very nice . Like happy ,thanky Obama
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Alis Volat Propriis Maska e Madeleines
    Anëtarësuar
    01-10-2010
    Postime
    52
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Where from u ? i am guy simpatik and eyes te zinj . Obama very nice . Like happy ,thanky Obama
    Une jam prej nje koteci ku gjelat nuk bejne komande.I kemi vetem per ate punen e vezeve.....
    I have an obligation to soar. And I will fly high.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •