Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 72
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ai i cile i kritikon Legjenden e gjall te Shqiptaris Bac Adem Demaci,ai ose eshte Injorant ose eshte Tradhetar.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Pse po ju dhembe barku disave ketu ne Forum mbas shpalljes se te madhit Adem Demaqit Hero i Kosoves......qudi.

Po ndoshta edhe nuk qenka qudi duke e ditur se ka te atille qe kan lindur mbrapsht.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Ai i cile i kritikon Legjenden e gjall te Shqiptaris Bac Adem Demaci,ai ose eshte Injorant ose eshte Tradhetar.
    Adem demaci eshte Hero i gjithe shqiptarve,dhe per kete e vlersoj vendimin e presidentit per te dekuruar Adem Demacin!
    mir por me duket se dekurata qe i kan dhan Adem Demacit ne keto momente,eshte ber thjeshte vetem e vetem qe Adem Demaci te distanconi nga Vetevendosja!!!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Adem demaci eshte Hero i gjithe shqiptarve,dhe per kete e vlersoj vendimin e presidentit per te dekuruar Adem Demacin!
    mir por me duket se dekurata qe i kan dhan Adem Demacit ne keto momente,eshte ber thjeshte vetem e vetem qe Adem Demaci te distanconi nga Vetevendosja!!!
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin

Deklerata e Adem Demaqit lidhur me qendrimin ndaj Albinit Kurtit dhe vetevendosjes."
    Une nuk jam me Albinin ne qendrimet e tij " -tha BACA. "
    E ftova te merr pjese ne shpalljen e pavaresise dhe ai refuzoi,me motivacion se kjo nuk eshte pavaresia qe i duhet Kosoves.
    Eja i thash, kjo eshte hera e vetme e shpalljes se pavaresise se Ksoves.
    NUk do te kete rast tjeter.
    Ai nguli kembe dhe nuk erdhi.
    Ketu u ndane rruget tona.
    per ata qe po genjejn se Baca Adem i perkrah rrugaqet e albin-gllauk-mikullofcit
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    VETVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

Se Vetvendosje! ėshtė distancuar nga enverizmi ėshtė fakti , vėrtetohet se kėta nuk qėndrojn bashk me Adem Demaqin.
    Enveristat rrin bashkė , baca Adem Demaqi dhe enveri i ri (hasė govna!)
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Kush asht enverist nese ke mundesi te me tregosh ?

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Adem Demaci dhe Albin Kurti jan bashke pamvarsishte mos pajtimet qe mund te ken.
    Demaci eshte Legjende e gjalle e shqiptarist,kurse Albini eshte nje vizionar dhe patriote i madhe....

Para ja 1 ore Adem Demaci ishte drejtperdrejte ne nje interviste ne RTK,me te vertet ky eshte shum....i hatashum....mjeret ata te mjeret qe e kritikoj kete legjende...........kete burr te madhe........kete shqiptare te madhe.....
    Une kam frike qe do te na denoje ZOTI qe nuk e kemi perkrahe kete njeri,qe nuk e kemi vendos ne ball te shtetit.
    Ahhh more ZOTI po te ishte Demaci vetem edhe ja 10 vjete mi i ri,jam i bindure qe do ta fitonim Pavaresin sovarane.,jam i bindur qe do e kishum flamurin dhe himnin kombetare,dhe jam shum...i bindur qe do ishim bashke me Shqiperin.

Rrnofte Adem Demaci Legjenda e gjall e Shqipetaris.
    Rrnofte Albin Kurti vizionari dhe patrioti i madhe.
    Rrnofte Shqiperia e Bashkuar.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anėtarėsuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Bravo per Adem Demacin.
    E pash te nje emision ne RTK.
    Gjithcka qe fliste, buronte nga zemra e tij, prandaj fliste me aq emocion.

Adem Demaci eshte legjende!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Adem Demaci dhe Albin Kurti jan bashke pamvarsishte mos pajtimet qe mund te ken.
    Demaci eshte Legjende e gjalle e shqiptarist,kurse Albini eshte nje vizionar dhe patriote i madhe....

Para ja 1 ore Adem Demaci ishte drejtperdrejte ne nje interviste ne RTK,me te vertet ky eshte shum....i hatashum....mjeret ata te mjeret qe e kritikoj kete legjende...........kete burr te madhe........kete shqiptare te madhe.....
    Une kam frike qe do te na denoje ZOTI qe nuk e kemi perkrahe kete njeri,qe nuk e kemi vendos ne ball te shtetit.
    Ahhh more ZOTI po te ishte Demaci vetem edhe ja 10 vjete mi i ri,jam i bindure qe do ta fitonim Pavaresin sovarane.,jam i bindur qe do e kishum flamurin dhe himnin kombetare,dhe jam shum...i bindur qe do ishim bashke me Shqiperin.

Rrnofte Adem Demaci Legjenda e gjall e Shqipetaris.
    Rrnofte Albin Kurti vizionari dhe patrioti i madhe.
    Rrnofte Shqiperia e Bashkuar.
    Baca Adem ne ate intervist Tha se disa po i ferkoin duert
    pas emisionit Baca ka pi kafe me nji shok timin
    dhe ne pyetjen e ti se kush jan ata qe po i ferkoin duart pas raportit te ati idiotit dik martinit

Baci i thot truq
    se ata jan : Isa Mustafa dhe Albin Kurti

zoti qe te dyt pa i marrue mos e lasht
    por une mendoi se i ka marrue boll
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Adem Demaqi ka qene shume i rrezikshem per serb,bile aq i rrezikshem saqe shetitej lirshem neper korzon e qytetit te Prishtines ne kohen e bombardimeve,pa e ngucur as edhe nje serb i vetem.
    Ne te njejten kohe serbet kishin vrare njerezit qe siq ishin Bajram Kelmendi,Fehmi Aganin,Latif Berishen dhe shume e shume tjere.Ja sa i "rrezikshem"per politiken e Millosheviqit ka qene Demaqi.
    Keta qe po perkrahin Demaqin pa thene asnje argument,ju lutem te na e sjellin nje kronologji te ngjarjeve qe lidhet me Demaqin prej 24 marsit 1999 deri me 12 qershor 1999.Perndryshe mshelne gojen se na e lodhet vuvuzelen.
    Fatlum!
    Po me habit tej mase ky reagim-mendim i yti!

Kohve te fundit shume me qete do ndihesha sikur mos te lexoja fare reagime te disa forumisteve te ky forum! Une se dij vall ku jane moderatoret qe kujdesen e fshijne tema argetimi e nuk kujdesen fare per mendime kaq te pista prej disave ketu!?

Si mund te lidhet nje periudhe 4 mujore e nje shqiptari kaq te madh si Adem Demaqi, me gati nje shekull veprimtari per ideal kombetar te tij!!??

Adem Demaqi ishte dhe mbetet nacionalisti dhe idealisti i kombit shqiptar te ndare dhe te coptuem ne ballkan, shume shtete do ta kishin lakmi ta ken ne gjirin e vet nje personalitet te till, ju hidhni balte mbi ate qe ne,na mbajti gjall idealin per clirim e bashkim te kombit!

Apo historia lind me ty fatlum!? ishalla je me i madh se kater muaj!

A ka logjik kjo pikrisht per ty fatlum! qe sjell nje mori faktesh me disa shkrime te luftes e ne disa te kam dhene kurajo dhe perkrahje!

Shof keto dite mendime raciste te disa "shqiptareve" lidhur me ngjrajet e fundit ne Kosove!

cfare po ndodhe valle?

Per disa ketu me logjikshem dhe me me arsye do te pranonin te jete president apo kryeminister i Kosoves Oliver Ivanoviqi se sa Hashim Thaci apo Adem Demaqi!? deri kur kjo lufte mes shqiptareve apo "shqiptareve"!?

Siq une po e shof dikush po i kendon Avni Rrustemit e dikush Esat Pashes, kane dallim Avniu me Esatin!?
    duhet te mesohet - lexohet historia, akoma me mire per ti dallu mire gjerat!

Kthjelloi e fali o Zot, per pa vetdijen qe bartin tek vetja!!
    Dhuro shumė...e prit pak!

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •