Ai i cile i kritikon Legjenden e gjall te Shqiptaris Bac Adem Demaci,ai ose eshte Injorant ose eshte Tradhetar.
Ai i cile i kritikon Legjenden e gjall te Shqiptaris Bac Adem Demaci,ai ose eshte Injorant ose eshte Tradhetar.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Pse po ju dhembe barku disave ketu ne Forum mbas shpalljes se te madhit Adem Demaqit Hero i Kosoves......qudi.
Po ndoshta edhe nuk qenka qudi duke e ditur se ka te atille qe kan lindur mbrapsht.
VETVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
Se Vetvendosje! ėshtė distancuar nga enverizmi ėshtė fakti , vėrtetohet se kėta nuk qėndrojn bashk me Adem Demaqin.
Enveristat rrin bashkė , baca Adem Demaqi dhe enveri i ri (hasė govna!)
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Kush asht enverist nese ke mundesi te me tregosh ?
Adem Demaci dhe Albin Kurti jan bashke pamvarsishte mos pajtimet qe mund te ken.
Demaci eshte Legjende e gjalle e shqiptarist,kurse Albini eshte nje vizionar dhe patriote i madhe....
Para ja 1 ore Adem Demaci ishte drejtperdrejte ne nje interviste ne RTK,me te vertet ky eshte shum....i hatashum....mjeret ata te mjeret qe e kritikoj kete legjende...........kete burr te madhe........kete shqiptare te madhe.....
Une kam frike qe do te na denoje ZOTI qe nuk e kemi perkrahe kete njeri,qe nuk e kemi vendos ne ball te shtetit.
Ahhh more ZOTI po te ishte Demaci vetem edhe ja 10 vjete mi i ri,jam i bindure qe do ta fitonim Pavaresin sovarane.,jam i bindur qe do e kishum flamurin dhe himnin kombetare,dhe jam shum...i bindur qe do ishim bashke me Shqiperin.
Rrnofte Adem Demaci Legjenda e gjall e Shqipetaris.
Rrnofte Albin Kurti vizionari dhe patrioti i madhe.
Rrnofte Shqiperia e Bashkuar.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Bravo per Adem Demacin.
E pash te nje emision ne RTK.
Gjithcka qe fliste, buronte nga zemra e tij, prandaj fliste me aq emocion.
Adem Demaci eshte legjende!
Baca Adem ne ate intervist Tha se disa po i ferkoin duert
pas emisionit Baca ka pi kafe me nji shok timin
dhe ne pyetjen e ti se kush jan ata qe po i ferkoin duart pas raportit te ati idiotit dik martinit
Baci i thot truq
se ata jan : Isa Mustafa dhe Albin Kurti
zoti qe te dyt pa i marrue mos e lasht
por une mendoi se i ka marrue boll
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Fatlum!
Po me habit tej mase ky reagim-mendim i yti!
Kohve te fundit shume me qete do ndihesha sikur mos te lexoja fare reagime te disa forumisteve te ky forum! Une se dij vall ku jane moderatoret qe kujdesen e fshijne tema argetimi e nuk kujdesen fare per mendime kaq te pista prej disave ketu!?
Si mund te lidhet nje periudhe 4 mujore e nje shqiptari kaq te madh si Adem Demaqi, me gati nje shekull veprimtari per ideal kombetar te tij!!??
Adem Demaqi ishte dhe mbetet nacionalisti dhe idealisti i kombit shqiptar te ndare dhe te coptuem ne ballkan, shume shtete do ta kishin lakmi ta ken ne gjirin e vet nje personalitet te till, ju hidhni balte mbi ate qe ne,na mbajti gjall idealin per clirim e bashkim te kombit!
Apo historia lind me ty fatlum!? ishalla je me i madh se kater muaj!
A ka logjik kjo pikrisht per ty fatlum! qe sjell nje mori faktesh me disa shkrime te luftes e ne disa te kam dhene kurajo dhe perkrahje!
Shof keto dite mendime raciste te disa "shqiptareve" lidhur me ngjrajet e fundit ne Kosove!
cfare po ndodhe valle?
Per disa ketu me logjikshem dhe me me arsye do te pranonin te jete president apo kryeminister i Kosoves Oliver Ivanoviqi se sa Hashim Thaci apo Adem Demaqi!? deri kur kjo lufte mes shqiptareve apo "shqiptareve"!?
Siq une po e shof dikush po i kendon Avni Rrustemit e dikush Esat Pashes, kane dallim Avniu me Esatin!?
duhet te mesohet - lexohet historia, akoma me mire per ti dallu mire gjerat!
Kthjelloi e fali o Zot, per pa vetdijen qe bartin tek vetja!!
Dhuro shumė...e prit pak!
Krijoni Kontakt