Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Neser qysh n'mengjes do t'vizatohem para qendres se votimit! S'e la pa votu k'te her'. Dhe, kesaj here ka me shume zgjedhje per te votuar se ne zgjedhjet e vitit 2007. Koha per vendosje dhe per erera te reja!

Poshte politika e vjeter!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 11-12-2010 më 13:48

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga ms13 Lexo Postimin
    Pajtohna me ty RINN .. posht thaqq poshtt ... Jom i bindur qe nuk dot fitoj THAQI
    Nuk do te fitoje mirepo me siguri do te kete perqindje te madhe te votave! Mirepo koha eshte qe se paku te krijohet nje opozite konstruktive dhe qe e ka guximin. Une shpresoj qe dy partite e reja do te kene vota te mjaftueshme per te hyre ne parlament. Poshte Thaci dhe klika e vjeter politike.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dar_di : 11-12-2010 më 14:38 Arsyeja: Fjalor i pahijshëm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    Duhet me dal me votu aty ska dileme. Thaqi me fitu po se po por sa ma shume dalin aq ma e madhe perqindja e fitores.Rrofte ai qe e shpalli pavaresin e Kosoves H.THAQI

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Patjeter duhet dale ne votime te gjithe,votoni votoni per me te miret..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Duhet votuar dhe pikë....!

Nuk ka tjetër indikator për disponimin ton..

Pastaj,është edhe qytetrim,civilizim e kulturë....

Fundja,edhe kur shajmë ose lavdojmë dikend nesër kemi tagër për këtë..!

Prandaj,njerëz dilni e votoni....!

Bëhi pjesë e shtetndërtimit të Kosovës !

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Per bese nuk ka kush qe do ma merrte voten me dhune,te gjithe ata qe dalin jane te moshes madhore,nuk jane adoleshent!Ne jemi 7 antare me te drejt vote,por me besoni qe asnjeri nuk dijm se kush per ke voton!
    Natyrisht qe duhet votuar, pasi njeriu civile kerkon te qeveriset , e qeveria pa vota nuk behet.

por me besoni qe asnjeri nuk dijm se kush per ke voton
    Me beri pershtypje kjo shprehje.Fshehtesia e votes nuk ka kuptim deri tek antaret e familjes.Nese ne familje behet debat , kuptohet dhe preferenca per ke voton.Por sot per kosovaret pranohet dhe diversiteti, pasi gabimi i mundeshem nuk sjell ndonje dem.Ne shqiperi ndryshon puna.Ketu nostalgjiket votojne trashegitaret e diktatoreve e keshtu dami eshte i madh, pasi tranzicioni vonon.
    Nje shoku im qe e pat jetuar per disa vjet kosoven (tashme nuk eshte me)me pat thene se Thaci dhe Seidiu nuk vlenin.Personalish nuk jam per elemente te UCK.Luftetari duhet ti hape rruge intelektualit te merituar.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    nje diskutim i bukur...nje intelektual i merituar....

po ata qe njoh une,qoft vetem nga TV, s jan dhe aq te merituar se....apo ate te merituarit jan inkonjito pse ose s duan ose s munden...keshtu laj e thaj ken=mi ata qe me ngjajne mua jo te merituar...interktuale se kane nje dipllome po ...e cfar pastajza? mos duhet t u perulet dunjaja per kaq gje?

c do me thene intelektual?...le me i merituar....

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Gjynah qe eshte harruar kjo tema. C`ne qe ka zene pluhur?

Zakonisht kur votohet per Big Brother, diskutohet kush do e fitoje, pastaj pasi fiton, diskutohet pse fitoi.

Atehere meqenese ishte debati "Te votosh a te mos votosh kjo eshte ceshtja" pse nuk vazhdon debati "Ja votuam, cfare fituam?"

Atehere si mendojne votuesit? Cfare fituan nga zgjedhjet ne Kosove?

Sepse duke ndjekur "rregullat e demokracise" kot e keni share Thacin se punet po vene per bukuri perderisa fitoi prape.
    -

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •