Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    Kerrar
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Postime
    120
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Edhe ku qendron problemi ? Ke hall se te lodhen syte ?
    Problemi qendron qe kur te flasim per te drejtat e gruas, duhet edhe te permendim qe nuk eshte e drejte qe femrat te vishen terheqes. Pra nuk eshte e drejte sipas mendimit tim te nxjerrish prej vetes nje mashkull me veshje. Pasi qe femrat kane ate kapacitet, shume lehte mund te terheqin meshkujt.

Kerrar
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Postime
    120
    Nese vazdhon keshtu, pas 20 viteve femrat do te dallin krejtesisht te deshur neper rruge, dhe do te kerkojne te drejta. Edhe nese dhunohen apo diqka tjeter fajin me pas mashkulli. E jo femra qe e terheq mashkullin.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga COB Lexo Postimin
    Nese vazdhon keshtu, pas 20 viteve femrat do te dallin krejtesisht te deshur neper rruge, dhe do te kerkojne te drejta. Edhe nese dhunohen apo diqka tjeter fajin me pas mashkulli. E jo femra qe e terheq mashkullin.
    Hahaaaaaaaaaaaaaaaa,"Qeke i fort".
    Ne qofte se dhunohet nje femer nga nje mashkull,fain e ka femra....Se nuk kishte vesh pallton...

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    mashkulli dhe femna jon t'barabart por t'nryshem, ne shum aspekte, dhe rregullat qe jep feja Islame mbajn ekuilibrin mes kto dy gjinive kaq te nryshme mes veti...ekuilibri pra osht fjala kyqe...veq ateher kur ka ekuiliber krijesa njerzore munet me gjet paqen dhe kur gjan paqen jeton n'harmoni me veten dhe boten qe e rrethon...krijeses qe ka ekuiliber nuk i shkon as kah truni i vogel dhuna...qellimi ma i ransishem i krijeses qe ka ekuiliber osht rrespekti, rujtja, mbrojtja e gjith asaj qe ka kriju Zoti (njerzit, kafshet, bimet, planeti Tok, Univeri)...Islami jep ket ekuiliber, qysh thash edhe ma heret, por e jep vetem per ata njerzit qe kan trunin e shnosh...kush osht psiko dhe munohet me kuptu Islamin, me marr msim nga Islami, nuk ja arrin kurr qellimin...e kta njerz i gjan neper qytete t'botes tuj eksplodu (terroristet), i gjan neper familje tuj mush dajak grat e tyne, i gjan neper internet tuj bo propagand kunder besimeve tjera...kta jon ata qe ofendojn thellsisht Zotin, po...kejt kjo per me ju shpjegu ku me gjet arsyen e dhunes mi femnen tek disa krijesa qe i thojn vetes "muslim"..

per sa i perket perendimit, ka lloj lloj dhune mbi femnat..

osht ajo "dhuna" qe perdoret nga mediat prsh, dhun kunder dinjitetit femnor....pse per me bo reklamen e kerrit duhet femna nudo?! pse per me bo reklamen e ores duhet femna nudo?! pse per me bo reklamen e facoletave duhet femna nudo?! por, ato qe i thojn vetes kishe na feministe, nuk hapin gojen per kto gjona, jon teper t'nxona per me ja hek shamin atyne qe dojn mu mlu...

osht ajo dhuna qe perdoret n'familje... ktu ku jetoj un osht shum e nalt si perqindje, nga t'dashurit, burrat, babat... gjynahu i Zotit, shpesh, edhe pse ligji mbron barazin mes dy gjinive, femnat nuk denoncojn kto raste, nga frika, turpi...ka shum nga kto t'shkreta qe durojn me vite, nganjeher edhe vdesin nga kjo dhun, shpesh ..

manej, ekzistojn edhe ato femnat " e nershme"...kto jon ato qe na flliqin gjinin dhe i gjen ne qdo komb dhe fe...mos i rafshin kujt hise..

ni kshill kisha per femnat, masi vet jom koxha feministe dhe e kom shum afer zemres fatin e ktyne krijesave qe jon shtylla e botes....MOS ULNI DINJITETIN E JUVE..MBANE VETEN SI ZOJA, ELEGANTE, JO VULLGARE...MOS JA LEHTSONI MESHKUJVE JETEN TUJ JA KALLXU TANA HALETET KSHTU ASHIQARE...VLEN SI FEMEN, SI KRIJES NJERZORE, EDHE NQS NUK VISHESH SIKUR PROSTITUT APO ASHTU NINXHA E MBULUME ME QARQAF...EKUILIBER, EDHE NE TE VESHUR..
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Disa nga gjërat që më pëlqejnë tek Islami...

-I dënon këto forma të shpifura prostitucioni.
    -Dënon nuditetin.
    -Dënon mos barazinë gjinore, të paktën ata në botën perëndimore...
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Kerrar
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Postime
    120
    Gjithkush e ka mendimin e vet. Ne baze te logjikes dhe psikologjise se njeriut, une erdha ne kete perfundim, mund te talleni sa te doni, per mua nuk nxjerr problem

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •