Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 74
    Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Me rendesi eshte qe shqipetaret te jene te bashkuare me njeri tjetrin , kurse sai perket grekeve ,sllavo-maqedoneve -serbeve, nuk ka nevoje qe te jene edhe si fqinjet tane .

Populli jone shqipetare prej asaj dite kurre kjo rrace e flliqur sllave eshte ardhur ne ballkane shqipetaret munde te quhen si popull i pa fate , sepse kjo rrace e flliqur sllave ishte emigrante , peshkatare qe s'munden te gjejne strehim tjeter ne kontinentin e evropes.

Shqipetaret , simbas mendimit time jane popull i pa fatshem qe duhet te jemi fqinje me kete rrace te poshter,t sllavet dhe greket.

Po por realiteti po na tregone te kunderten a/e din si thua ti si ate qe e hante UJKU ndersa thone jo ore se jam ne enderr

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Gjepura.Urrejtja shqiptare ndaj Serbeve eshte ne kulm,kur u dogj flamuri acaroi cdo shqiptare pavaresisht treves,sondazhi eshte pa lidhje nuk paraqet realitetin ose i bie qe ne te jemi hiporkrita, dmth mes nesh e shajme dhe pastaj te huajve tregohemi tolerante dhe te kulturuar. sipas jush cila prej ketyre te dyajve eshte e verteta???
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    kryqi i paqes e DARDAN ZH i njeti *** ne pole te ndryshme

se di si merreni me ksi flliqsinash

Po pse merresh ti me mua ore shoke mirru me temen dhe ate 57% e shqiptarëve te cilet e konsiderojn armikun shekullore te shqiptarve si MIKE

Une vetem ju them se hapni syte se kalaja po na mirret nga mbrenda

Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    S'a me shume qe ju shkruani , aqe me shume i shtoni mekatet ndaj Shqipetareve.

2500 shqipetare qe morren pjese ne luften e Kroacise , ishte i lidhur per shume interesa ekonomike, (mbrotjen e pasurise individuale personale ) se sa trimeri.

Lufta e shqipetareve, per kroacine ,lirishte munde te barazohet me luften e ashkalive ne Kosove.

O shype shqiptaret ne kroaci luftuan per ta demtuar ushtrine serbe sps e dinin se shum shpejt do te filloje lufta edhe ne kosove

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Shqiptaret nuk i len huna te kullosin bar ,kjo i dallon nga kafshet,ndryshe ska se si i bije ky muhabet.
    Keq ben serbet ndaj shqiptarve pore jo edhe aq sa te mbledhin mendet e te kuptojn se kush ishte serbi.
    Me 1912,13 vran e dogjen gjith a takun para vetit ,po kta gjyshrit serbve qe vran e dogjen
    me 1941...45...68,1981,1999.Dhe se kuptuam prap kush esht serbi .
    sesht then koti gomari lind gomarin ku edhe pse ne vegjeli duket i bukur esht krriq ose gomar i vogel.
    Se paskem dit qe po kta qetnik paskan vllezer edhe ne Kosov e Shqiperi.

Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Tani nga muhabeti mos dil, 10 mij luftetare vullnetar kane qenë luftë pjesa tjetër e burrave ikën, ca në Europë, ca në Shqipëri, ca në Maqedoni etj. Edhe kjo që të them është shumë e vërtetë, oficerët e UÇK-se rekrutonin të rinj me zor nga kampet që ishin në Shqipëri, edhe në Durrës i mirrnin nga plazhet, ka dëshmitarë plot. Ktij muhabeti s'du t'i hyj fare, po atë fjalën "turp" të kujtoj ta përdorësh pak më kujdes.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
    Sondazhi nuk tregon asgjë, varet kush është pyetur, sa janë pyetur, ku janë pyetur, edhe biles kur janë pyetur (se nqs do ishin pyetur pasi u dogj flamuri shqiptar në Itali nga serbët % do kishte dal ndryshe) etj... Është e vërtetë se neve në Shqipëri s'kemi patur kontakt DIREKT serbët, gati që nga 1945 e këtej, për më shumë që kemi qenë shtet dhe shoqëri totalisht e izoluar nga bota deri në 1990. Serbët më shumë se ne i njohin kosovarët, në të njëjtën mënyrë siç ne njohim më shumë grekët. Bile po të ishte bërë edhe një sondazh për këtë gjë "nëse e konsideroni Greqinë armike", jam i sigurtë se përqindja do të kishte dalë shumë më e lartë saç ka dalë në Kosovë për Serbinë armike.

Jack Watson: Nuk kam qfare te shtoje me teper se ate qe potencova me pare se edhe une kam rezervat e mia sa i perket luftes se fundit

Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Shqiptaret nuk i len huna te kullosin bar ,kjo i dallon nga kafshet,ndryshe ska se si i bije ky muhabet.
    Keq ben serbet ndaj shqiptarve pore jo edhe aq sa te mbledhin mendet e te kuptojn se kush ishte serbi.
    Me 1912,13 vran e dogjen gjith a takun para vetit ,po kta gjyshrit serbve qe vran e dogjen
    me 1941...45...68,1981,1999.Dhe se kuptuam prap kush esht serbi .
    sesht then koti gomari lind gomarin ku edhe pse ne vegjeli duket i bukur esht krriq ose gomar i vogel.
    Se paskem dit qe po kta qetnik paskan vllezer edhe ne Kosov e Shqiperi.

Pikerish ket po e them edhe une o Ganimet por ske kujt tja thuash se jemi ber si kafshet qe falin e harrojn brenda dites jo ore jooo nuk do tja falim shkaut e rusit ate qfare beri ndaj shqiptarev se vetem ne rajonin e Sangjakut te NISHIT toplice kasanices i zhduki nga faqja e dheut mbi 700 fshatra e katunde shqiptare pothuajse nje kosove te ter .

Ndersa prej vitit 1912 e deri me 1999 serbi dhe rusia vrau e masakroj mbi 300.000 mije shqiptare dhe perzuni me dhume e masakra nga trojet e tyre per ne turqi mbi 500.000 mije shqiptare.

Kurse kta vllezrit tan matan kufirit na shesin podha kozmo-polite duek na qmendur me 57% e shqiptarëve e shofin serbin si vend mike por nuk kan faje kta une kam then se shqiperia esht e okupuaar nga VLLEHET DHE GREKET KY ESHT PROBLEMI

Ndersa fajtor kryesor jan politikanet kurva injoranta analfabeta mjeran qe kemi si ne kosove ashtu edhe ne shqiperi se une skisha diskutuar hiqe me putantet sllavo-serbe per kosoven po qeshtja reale qe duehet te ngrihet mes kosoves dhe serbise duhet te jet pikerish sangjaku i NISHIT

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    kur ishte lufta e Kosoves,takova nji kosovar....kishte hum duqonin e prokopin prej sulmit serb,kishte nji pjes t familjes n Turqi t shperngul n koh t Rank..po kishte ne cunin qe msojte per hoxh n venet arabe....,dy vllezen n UCK e kushurij tjer....i them Serbet jon mizor t agresor, dac per konformizem t rastit n dac me e ngushullu....e di c me tha? ,,...ashtu asht po kur bo tregti me serbin o kur lidh marrveshtje cfardo, serbi i rri, shqiptar i lu.....,,
    ngela pak si keq....

jan ca gjona qe ne i dim e i perdorim i cik si serbes po pa u thellu....
    kemi ca gjona,inshaeallah jo,po kom fryk se po... menjen e leht ,qe nuk i msum kurr e nuk po duket se po perpiqemi t i msojm vet....mos u boni merak do na i msoj puna....o vujtja....me nji mnyr o tjeter....

serbi e ma fen e vet e duke respektu dhe te tjetrit,per hipokrizi e politik a per hakikat tjeter ceshtje kjo...,ne shahemi ..shif n forum....se n rrealitet ,jemi pa baz t mirfillt fetare, pmv nga lloji besimit ,qe dmth pa baz t mirfillt morale....morali dmth njerzillik,aq sa munt jet.....

prandaj shqiptari asht inferjor qoft ne kte sondazh...dhe t mos spekullojm shemtut ,,,,jemi toleranta ne...,,toleranta leshi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Une zemrohem ne shqiptaret,se sa per serbin skem ne dor as gje prej gjeje.
    Esht tjeter qeshtja se e harrojm apo se harrojm, por fajet duhet kerku ne pjesen tek shqiptaret.Serb.. kom njohur shum ne jeten time ,po ajo qe me ka ren ne biseda kom ven re se sado plak me ose pa nji dit shkoll gjith nji mbronte qeshtjen serbe ,ne nji far menyre shpesh gjerat kan shkuar deri aty sa ishin ne gjendje ndoshta edhe te vej puna gjer aty te me vras.
    Shqiptaret me jon ber shum te meqem ose une total jom ber budalla.
    Sa shof sot shqiptaret me qeshtje te perbashketa ose kolektive jon aq mbrapa sa vertet shpesh ndihem aq i nevrikosur sa po te kisha mundsi do tjetersohesha vetem e vetem te harroj te qenurit tim pjes e kti kombi.
    Sidomos me iritojn disa te shqipris qe fare sja kan iden se kush esht serbi.
    Kom qen ne fieri te Shqipris dhe ke rruga kur iken per ne Vlor me ka rastisur te degjoj muzik serbe dhe pysja nji shokun tim pse kjo ?
    pergjigjen e mora se edhe ky esht njeri dhe ka te drejt te degjoj qfar muzike ja do shpirti.
    Shqiptaret jon populli me i dobet ne aspektin e ndjenjes se kombformimit.
    Shqiptaret musliman ja len Zotit te merret me ket pun.
    Ottodokset jon te verbruar nga politika greke.Katoliket pak me mir qendrojn,por edhe kta e duan papen dhenderr.
    Me nji fjal kemi ren fund pusi,tamam siq bien mushlat apo berllogu.
    Prit vjet e prit sivjet, shipni me u ba hiq ..se ka kush njet.

Pas djegjes se flamurit shqiptar nga serbet ,sipas disave qenkan ftohur mardhenjet miqsore .O Zot ruajmi mendjen.
    Po sa her esht djgur para saj o njerz.
    Turpi me i madh ishte kure diplomat e politikaj shqiptar dekleroheshin se ne smund te jemi peng i Kosoves dhe duam miqsi me serbet .Po q miqsi se une nuk po e shof veq budallallekut pa brir nji miqsi kafshgesh po te ndodhi do behej hataja por lopa nuk do bej dashuri me ujkun kurse shqiptarja si duket lere qe po e be por po thrret te behen akoma me vrullshem .
    Turpi ska brir.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 25-11-2010 më 16:02

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    po, shum krijesa nga Shqipnia, per mos me thon shumica, nuk konsiderojn Serbin dhe popullin serb sikur armiq...nuk osht per mu qudit kjo gjo, e dijn krejt ata qe kan kontakte t'ngushta me shqipe nga Shq...nqs disa kosovar bojn filma romantika, n'kryt e tyne, per shqipet e tjera askush faj nuk i ka ...dilni, njoftohuni me njerz, n'ven se me onrru me sy hapun...

jo, shum krijesa nga Shqipnia, per mos me thon shumica, nuk konsiderojn Greqin apo popullin grek sikur armiq..osht Greqia ajo qe nuk i don..osht dashni e njeanshme ne ni far menyre, dashni qe vret shum..

po, Kosova ka kontribu shum, per mos me thon ma se shumti, per pavarsin e Shqipnis..

jo, askush s'ka shanc me jep Kosoves leksione per atdhedashuri dhe shqiptarizem..

po, ka shum pak shqipe nga Shqipnia qe kan luftu n'UCK....ma shum kan jep kontribut minoritetet kosovare (jo shqipe) se ata...

jo, s'ka marifet me permen gjithmon hapjen e dyrve t'shpis qe shqipet nga Shq kan bo per shqipet nga Ks...jo, kur u turrshin per me ja vjedh ndihmat humanitare kosovarve!! jo, kur kan perfitu n'maksimum me emnin "refugjat kosovar" neper Evrop...dhe jo, sidomos, sps nuk permenet ajo qe bohet me zemer...

jo, askush nuk i ka faj kosovarve, sa ata vetvetes, per gjendjen dhe vujtjet e tyne...osht dasht me kuptu qe para se me dasht me ju nimu tjerve, duhet me nimu vetes...niher qlirohet pragu i shpis, mahalla, qyteti, krahina e manej menohet per qlirimin e krejt Shqipnis...

po, kosovaret e kan honger nga tana ant e gjithmon kan me honger, deri sa ta hekin mykun prej trunit...edhe tash ka disa, jo shumica fatmiresisht, qe halo kan syt nga venet e tjera, n'ven qe me menu niher per Shtetin e tyne..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hanny : 25-11-2010 më 17:10
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •