Do beje gjoja nuk e din
Do divorcohesh menjehere
Do te diskutonit dhe do ti jepnit edhe nje mundesi
Do ta vrisje vetem ate
Do ti vrisnit qe te dy
Sipas rrethanave do te veproj
Postuar mė parė nga Izadora E rujt zoti :-d Izidoraa prej kur po punojshe kasap tinee aaaaaaahahahahahahahahahaha.
Postuar mė parė nga izabella hahahahahaha pse keshtu do e beje lol..... Jo jo doja te tregoja sesi behen qoftet, merret mishi grihet ....... hudhen erzat dhe keshtu me rradhe ps. Nete eshte be keq per pune
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 24-11-2010 mė 16:39
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga gloreta Po valixhet?????, moj vetem kepucet do ia ktheje ? hahhaha rri me se kush gjen tjeter
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Postuar mė parė nga B.Jack Buka po u thy nuk ngjitet me ,as gota. lol E paske zemren e madhe. Lum Burri per ty une nuk do e shkateroja familjen edhe ti jepja burrin xhollo nje tjetre sepse burrit i falet dihet sa % mend ka lol
Postuar mė parė nga Izadora E rujt zoti :-d hahahha..... oj izadora,ku ta gjej mi edhe une kesi maqine,ta ruaj hop hop vjen puna deri ati,e pastaj ti me mson si ta perdor hahahah
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Postuar mė parė nga illyrian rex Do ta vrisja ate, te dashurin e saj, familjen e saj, fisin e saj, lagjen.............po bej shaka, mos i zgurdulloni syte ashtu. Postuar mė parė nga illyrian rex Opsioni i dyte eshte me opsioni me i mire. E gjete,vertete i zgurdullova. Jo po thashe ben vaki,'gafa jemi njerez bejme'
Ska rėndėsi se sa shpejt vjen e keqja,sepse e mira ėshtė gjithmonė njė hap pėrpara
Shto ne sondazh rrjepjen e lekures .
Postuar mė parė nga MI CORAZON Te gjithe i paskan divorcuar partneret ketu! Mire te parin divorc, po te tradhetoi edhe i dyti , i treti, i katerti? C'do te beni? Oh, ok,,,harrova qe ekziston ne sondazh edhe opsioni i faljes. I pari nuk falet, te tjeret ec mo...
Feelings change - memories don't.
Postuar mė parė nga gloreta Chino citime citime, ku humbi tema. Po apo jo Cila teme? Mos u gezo qe nuk te zura ty perpara ta citoj deri ne rraskapitje. Ti vjen ne rend me vone :==)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 25-11-2010 mė 09:29
E paskeni bo temen, sikur hy robi me noj thertore !
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt