Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34
    i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Krasniqi uron Presidentin e vdekur të Emirateve të Bashkuara Arabe

Nga Express më 02 dhjetor 2010 në ora 18:30
    "Duket se Prishtina zyrtare, ka shkaktuar një skandal diplomatik. Ky skandal bëhet nga zyra e ushtruesi i detyrës së Presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi.

Ai e ka uruar Presidentin e Emirateve të Bashkuara Arabe për ditën e pavarësisë së vendit, që është festë kombëtare atje.

Por në letrën e urimit, Krasniqi i ka uruar këtë festë, ish Presidentit, Sheikut, Zayed Bin Sultan Al Nahyan, i cili ka disa vjet që ka vdekur..."

Zot, fali pak mend kryetarit të Kosovës...!
    Na koritën gjithandej nga mundën...
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga laguna blu Lexo Postimin

"Duket se Prishtina zyrtare, ka shkaktuar një skandal diplomatik. Ky skandal bëhet nga zyra e ushtruesi i detyrës së Presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi.

Ai e ka uruar Presidentin e Emirateve të Bashkuara Arabe për ditën e pavarësisë së vendit, që është festë kombëtare atje.

Por në letrën e urimit, Krasniqi i ka uruar këtë festë, ish Presidentit, Sheikut, Zayed Bin Sultan Al Nahyan, i cili ka disa vjet që ka vdekur..."

Zot, fali pak mend kryetarit të Kosovës...!
    Na koritën gjithandej nga mundën...
    Hahahahaaaaaa ai tjetri ja ndrrojke emrin sekretares se shtetit.lumet na per kete presednik
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

Exclamation Krasniqi uron Presidentin e vdekur të Emirateve të Bashkuara Arabe

Duket se Prishtina zyrtare, ka shkaktuar një skandal diplomatik. Ky skandal bëhet nga zyra e ushtruesi i detyrës së Presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi.

Por në letrën e urimit, Krasniqi i ka uruar këtë festë, ish Presidentit, Sheikut, Zayed Bin Sultan Al Nahyan, i cili ka disa vjet që ka vdekur.

Duke uruar për këtë ditë të rëndësishme për shtetin dhe popullin e Emirateve të Bashkuara Arabe, z. Krasniqi shpreh bindjen se marrëdhëniet aktuale të shkëlqyera midis Kosovës dhe Emirateve të Bashkuara Arabe do të pasurohen dhe do të forcohen edhe më tej, në të mirë të vendeve dhe popujve tanë miq.

Krasniqi e falënderon popullin e Emirateve të Bashkuara Arabe ka zgjatur dorën e miqësisë, e ka njohur si shtet Kosovën dhe ka ushtruar ndikim në Lidhjen e Shteteve Arabe.

“Ne konsiderojmë se, në periudhën e ardhshme, Kosova ka nevojë për më shumë angazhim, stabilitet, punësim dhe arsimim, në mënyrë që të bëhet shoqëri e zhvilluar dhe e adhuruar nga qytetarët e saj”, thuhet ndër të tjera në këtë urim të Jakup Krasniqit.

Por në faqen zyrtare të Presidencës së Emirateve të Bashkuara Arabe, del se President i këtij vendi nuk është Zayed Bin Sultan Al Nahyan, por sheiku Khalifa Bin Zayed Al Nahyan.

Në faqen zyrtare të Qeverisë së Emirateve të Bashkuara Arabe, ku jepen të dhëna edhe për Presidentin, shkruan se Sheiku Khalifa bin Zayed Al Nahyan është zgjedhur President i vendit me 3 nëntor 2004, pas vdekjes së Sheikut Zayed bin Sultan Al Nahyan, i cili e ka mbajtur këtë detyrë që nga krijimi i këtij shteti me 2 dhjetor 1971 e deri me vdekjen e tij me 2 nëntor 2004. /zhurnal/

Linku për informacione mbi rregullimin juridik të Emirateve të Bashkuara Arabe
    http://www.uaeinteract.com/government/

Linku i urimit nga ana e Ushtruesit të detyrës së Presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi
    http://www.president-ksgov.net/?page=1,6,1473
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e ms13
    Anëtarësuar
    22-01-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    192
    nncncncnnc.. katastroff.. ja ka marr ftyrenn Kosoves be burr.. e qe QIfti i ti i pa shkoll me UDHheq shtetin e Kosoves.. Marri Osht Kjo Marri...
    dihet i ciles parti osht skem qka diskutojm ma shum hiqq.. kejt kjo parti qisi ANALFABETASH KA

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Po sa tema po doni balit me i hap per nji rren te juajen
    ky qe e ka hap ket tem ketu sigurisht ka qen i detyruem qe ta hap vet edhe pse ka qen nji tem e hapur me par
    por ky burim eshte i mediave serbe si gjithmon qe sjell ky antar

qe tema qe ka qen e hapur ma heret

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=130903
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Dolce_Angelo
    Anëtarësuar
    25-11-2010
    Vendndodhja
    Long Island NY
    Postime
    256
    Hahahaha eee keshtu turprohet e gjithe Kosova kur nje njeri shummmmm i pa ditur na udheheq e merr detyren e presidentit, Jakup Krasniqi eshte nder politikanet ma te dobet qe ka pas ndonjeher Kosova.

Kjo gje nuk eshte be pa qellim.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Nuk ka problema ngateruar vetem emerin; Zayedinin me Khalifin.......
    Se mbiemrin budallai e ka shkruajtur tamom.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Duket se Prishtina zyrtare, ka shkaktuar një skandal diplomatik. Ky skandal bëhet nga zyra e ushtruesi i detyrës së Presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi.

Por në letrën e urimit, Krasniqi i ka uruar këtë festë, ish Presidentit, Sheikut, Zayed Bin Sultan Al Nahyan, i cili ka disa vjet që ka vdekur.

Duke uruar për këtë ditë të rëndësishme për shtetin dhe popullin e Emirateve të Bashkuara Arabe, z. Krasniqi shpreh bindjen se marrëdhëniet aktuale të shkëlqyera midis Kosovës dhe Emirateve të Bashkuara Arabe do të pasurohen dhe do të forcohen edhe më tej, në të mirë të vendeve dhe popujve tanë miq.

Krasniqi e falënderon popullin e Emirateve të Bashkuara Arabe ka zgjatur dorën e miqësisë, e ka njohur si shtet Kosovën dhe ka ushtruar ndikim në Lidhjen e Shteteve Arabe.

“Ne konsiderojmë se, në periudhën e ardhshme, Kosova ka nevojë për më shumë angazhim, stabilitet, punësim dhe arsimim, në mënyrë që të bëhet shoqëri e zhvilluar dhe e adhuruar nga qytetarët e saj”, thuhet ndër të tjera në këtë urim të Jakup Krasniqit.

Por në faqen zyrtare të Presidencës së Emirateve të Bashkuara Arabe, del se President i këtij vendi nuk është Zayed Bin Sultan Al Nahyan, por sheiku Khalifa Bin Zayed Al Nahyan.

Në faqen zyrtare të Qeverisë së Emirateve të Bashkuara Arabe, ku jepen të dhëna edhe për Presidentin, shkruan se Sheiku Khalifa bin Zayed Al Nahyan është zgjedhur President i vendit me 3 nëntor 2004, pas vdekjes së Sheikut Zayed bin Sultan Al Nahyan, i cili e ka mbajtur këtë detyrë që nga krijimi i këtij shteti me 2 dhjetor 1971 e deri me vdekjen e tij me 2 nëntor 2004. /zhurnal/

Linku për informacione mbi rregullimin juridik të Emirateve të Bashkuara Arabe
    http://www.uaeinteract.com/government/

Linku i urimit nga ana e Ushtruesit të detyrës së Presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi
    http://www.president-ksgov.net/?page=1,6,1473
    E ka bere lemsh,lol.Material per barcolete.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Dolce_Angelo
    Anëtarësuar
    25-11-2010
    Vendndodhja
    Long Island NY
    Postime
    256

Question

Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Kjo gje nuk eshte be pa qellim.
    E si eshte bere , me qellim ???

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •