Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Jo more, pse xheloz?
Te theme te drejten ne Gjermani Dortmundin kame me shume per qejfi, eshte nje ekip i rri(futbollistet)dhe kane loje te mire, Bayern mundohet te mare gjith te miret ne Gjermani por nuk ja arine dot.
Sa per ndeshjen Bayern-Real me shume kame deshire te kaloje Bayern se Reali(qe kame inat), por une theme ate qe mendoje, dhe dalloje nga ajo qe deshiroj.
Shendet.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
ekip pa gjak kurvat e ***** as mainzin se mundin dort
ka per te na djeg keq reali te marten do na percelloje
JO SEKS PARA MARTESE
goldi-jo ishalla,se me realin lujm tjeter loje,e si mos pranojm gol rij rehat se jemi ne finale![]()
Jetė e rėndė.......!!!
Paskan humbur tifozet e Bajernit ketej....
Skam guxuar as te gezohem per fitoren ne lojen e pare,po e pres lojen e kthimit ne Bernabeu qe te festoj tamam.
Shpresoj ne loje ekipore me zemer e shpirt.
Rumenige ka deklaruar sot se eshte optimist per lojen ne Bernabeu.
do i mbysim madrilenet pa frike djema
riberi ka rujt nje dopiete
JO SEKS PARA MARTESE
Une them se Robben do te shenoj golin e kualifikimit qe do na coj ne finalen e madhe te Myniut.
Kam bindjen se Byern dhe ndeshjen e kthimit neser ka per ta fituar.Real eshte shum i lodhur,
duke ardhur pas ndeshjes me Barcelonen,plus qe nga gjendja psikologjike nuk eshte mire
pas humbjes se pare ne Allianz Arena.Te presim deri neser..
Forca Bayern Forca Dojchhhhhhhhhhhhh
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Bravo Bajern,kjo eshte zemer.
Bajerni ka zemren e madhe,nuk e ka sikur te ketyre pederave qe kane zemer pule.
Bravo Bajern dhe URIME te gjitheve finalja.Me nuk e kam gajle a do fitojme apo jo,mirepo ju trguam homove qe investojne 500.milion euro dhe prape mbesin te shkerdhyer.
Krijoni Kontakt