Close
Faqja 26 prej 42 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 417
    i/e regjistruar Maska e padrino
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    nje bayern spektakolar po shihet kohet e fundit...me rikthimin e robbenit do te jemi edhe me te forte,forca bayernnnnnn

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Urime fitorja.Loje shume e bukur dhe fitore bindese.
    Keta jane mesuar te lozin dhe fitojne neper ligat e tyre mirepo Bajerni eshte Bajern.

Me kete loje shihemi ne finale te CHL.

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Refuzova Ēelsin, pėr tė qėndruar te Bajerni

Anėsori sulmues i bavarezėve ka zbuluar prapaskenėn e njė kalimi nė Angli nė 2010-n, ndėrsa edhe ka mohuar grindjen me Robenin

Ylli i Gjermanisė dhe Bajernit tė Mynihut, Tomas Myler ka zbuluar se dikur ka refuzuar ofertėn pėr tė kaluar tek gjigandėd anglezė tė Ēelsit. Pas fitimit tė “Kėpucės sė Artė” nė Kupėn e Botės 2010, lojtari gjerman ishte ndėr mė tė kėrkuarit nė Angli, dhe pėlqehej nga njė sėrė klubesh me emėr pėrfshi kėtu Manēester Junajtid me Ēelsin.

Por 22-vjeēari ka pranuar se nuk e ka marrė asnjėherė nė konsideratė largimin nga Bajerni. ‘Pas Kupės sė Botės refuzova njė sėrė ofertash pėrfshi edhe atė tė Ēelsit,”- ka thėnė ai pėr “Bild’. “Ishte njė nder pasi diēka e tillė nuk ndodh pėrditė.

Por unė e mendova tė pallogjikshėm largimin nga Bajerni pėr mė tepėr qė isha i vogėl nė moshė”. Myler mendon se kalimi i tij tek Ēelsi nė moshėn 20-vjeēare do ta vinte nė dyshim pozicionin e tij titullar tek “blutė”. “Nuk ia vlente tė largohesha pasi ende nuk isha konsoliduar plotėsisht si lojtar dhe tek Ēelsi mund tė rrezikoja stolin.

Njė i ri nė moshėn time ka nevojė tė luajė”. Ndėrkohė Myleri ėshtė i kėnaqur qė ka qėndruar tek Bajerni dhe nuk e mendon pėr asnjė motiv largimin nga bavarezėt. “Ndihem rehat kėtu,”- ka thėnė ai. “Pavarsisht spekullimeve s’kam ndėrmend tė largohem nga Bajerni”. Mė pas Myler foli edhe pėr njė keqkuptim qė pati para disa kohėsh mer Robenin nė fushė, ku holandezi e goditi me shuplakė.

“Nėse diēka nuk shkon mirė atėherė duhet ta vėmė nė dukje. Nėse unė nuk e bėj punėn siē duhet atėherė shokėt e mi kanė tė drejtė tė mė kritikojnė. Nuk jam kundėr sjelljes sė Rafinjės kur ai nervozohet me mua dhe mė sulmon verbalisht pėr fajet qė bėj”. Nė gusht tė 2010-ės, Myler do tė nėnshkruante njė kontratė me Bajernin e cila skadon nė vitin 2015.

Qė prej ardhjes sė tij tek bavarezėt nė 2009-ėn ai ka zhvilluar 113 ndeshje dhe ka shėnuar 41 gola. Ndėrkohė me kombėtaren, talenti 22-vjeēar ka zhvilluar 23 paraqitje duke shėnuar tetė gola. Goli i fundit qė ai shėnoi pėr Gjermaninė ishte nė ndeshjen e sė premtes pėrballė Turqisė, e vlefshme pėr eliminatoret e Euro 2012-ės.
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Ja dhe rekordet e tifozeve Bavarez ne Luksin Allianz Arena!

”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Ka lezet keshtu he
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar Maska e Indrius
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    68
    Me cilin ekip do keni deshire te ndeshet Bayerni ne cerekfinale ? Une per vete do preferoja nje ekip francez.

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    une du milanin

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga padrino Lexo Postimin
    une du milanin
    Edhe une dua Milanin (:
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Formacioni i Bayern sot kundra Hamburg

”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Pershendetje bavarez..

Shoh qe qenka zbeh debati rreth klubin tone te zemres, kur te kesh parasysh faktin qe komenti i fundit eshte bere me 04.02. , por pergjegjsia bie mbi te gjithe ne , duke konsideruar se pari veten time , qe ka nje kohe te gjate qe nuk kam qen aktiv ne forum.
    Koheve te fundit pati shume ze mbi formen e Bayern, aq sa u cua e gjithe Gjermania dhe debatoi per klubin bavarez, Udo Latek nje ish-trajner i Bayernin tha para disa diteve qe karikja e Heynkes ka filluar te dridhet dhe duhet patur kujdes, por une si bavarez ne asnje moment nuk e humba besimin te filozofia e Heynkes dhe asnjehere nuk do ta humbas, kjo u pa edhe ne ndeshjen me Schalke qe djemve te Hyenkes u mungonte vetem nje gol qe te gjenin formen e tyre me te mire ,u krijua nje panik te lojtaret krejt kjo e zhvilluar nga presioni i mediave, por besoj se ne ndeshjen e se dieles ku presion kaloi ne histori, besoj qe kjo do jeta kthesa e bavarezve per te permbushur sloganin MIA SAN MIA, kemi perpara nje Dortmund teper ne forme me 4 pike avantazhm, jemi ne gjysemfila te kupes me nje ekip si Gladbach qe nuk njeh humbje dhe qe po luan nje loje te shkelqyer e qe le per tu pelqyer nga te gjithe dhe ne fund nje Basel qe do kerkoj ne Munchen nje kualifikim te metutjeshem por qe nuk do ta gjej kur pasi ne Munchen do kete nje Bayern aq te uritur per fitore sa qe nuk e kemi pare asnjeher koheve te fundit, kam besim te plote qe ne te 3 keta kompeticione Bayern do te dale kryelarte..

MIA SAN MIA - FC BAYERN MUNCHEN
    Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
    (Mark Tuain)

Faqja 26 prej 42 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •