Mos u merzisni se mezi i bera ka plot foto
Mos u merzisni se mezi i bera ka plot foto
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Foto per te gjithe
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Ja per ata qe jan anti bayern
Thoni po u merzitet
:d:d:d:d:d:d:d
Sa kisha qef ti shihja keta nga afer sot. Dje isha por pak vone ishin fut brenda lojtaret e Bayern, pastaj pash ato te Barces po sikur Mahmut Feratin me pa sme interesuan.
Keto foto qe postove sapo i bera like ne fb :P haha
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Sa me fat qe jeni ju mer Bavareze,ja anullun 1 gol Wolfsburgut.
E keni fillu bukur kampionatin, vazhdoni,si ndejshjen e pare
Fiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu katunaro,nga je mer ,apo ke dal me ziget![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Fitore e merituar kunder Villareal 2 : 0.
Koncept i ri i lojes prej se ka ardhur Jupp Heynckes.Rezultati ka mund te jete edhe me i thelle mirepo ajo qe me kenaqi ishte loja e sigurt ne te gjitha repartet,sidomos ne mbrojtje.
Mezi po pres ta shoh kete filozofi te lojes kunder ndonje ekipi me te madh,edhe pse Villareal nuk eshte ekip qe duhet te inorohet(se paku deri sonte).
Urime te gjitheve,sidomos Linda 5
Krijoni Kontakt