Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Obama mbështet anëtarësimin e Turqisë në BE

Lisbonë, 21 nëntor - Presidenti i SHBA-së, Barack Obama, deklaroi se anëtarësimi i Turqisë në Bashkimin Evropian do të përforcojë edhe më shumë themelet unionit.

Gjatë një interviste për të përditshmen italiane “La Republica”, Obama tha se shumëllojshmëria e racave, feve dhe kulturave është një përfitim.

“Ndryshimet etnike, traditat dhe besimet janë një përfitim për Evropën”, tha presidenti amerikan Obama, duke shtuar se anëtarësimi i Turqisë do të përforcojë dhe zgjerojë edhe më shumë themelet e Bashkimit Evropian”, transmeton Start.

"Jemi të sigurt që një Turqi e cila ka plotësuar kriteret e BE-së do të jetë një kontribut për unionin, si dhe përpjekjet për të arritur këto kritere do të jenë për të mirën e Turqisë", deklaroi Presidenti amerikan Barack Obama. /koha/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Sa keq qe nuk eshte Obama kryetar i BE
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Lisbonë, 21 nëntor - Presidenti i SHBA-së, Barack Obama, deklaroi se anëtarësimi i Turqisë në Bashkimin Evropian do të përforcojë edhe më shumë themelet unionit.

Gjatë një interviste për të përditshmen italiane “La Republica”, Obama tha se shumëllojshmëria e racave, feve dhe kulturave është një përfitim.

“Ndryshimet etnike, traditat dhe besimet janë një përfitim për Evropën”, tha presidenti amerikan Obama, duke shtuar se anëtarësimi i Turqisë do të përforcojë dhe zgjerojë edhe më shumë themelet e Bashkimit Evropian”, transmeton Start.

"Jemi të sigurt që një Turqi e cila ka plotësuar kriteret e BE-së do të jetë një kontribut për unionin, si dhe përpjekjet për të arritur këto kritere do të jenë për të mirën e Turqisë", deklaroi Presidenti amerikan Barack Obama. /koha/
    Veshtire te pranohet pa kushte sepse vertet pranimi eshte ne te mire te Turqise por duhet te kihet parasysh siguria e qytetareve te EU, pasi mongolet kane boshlleqe ne respektimin e njeriut , te kristianit ne pergjithesi........ ndryshimet etnike jane nje moment shume i komplikuar kur behet fjale per kombe problematike si turqit permend ketu lirite e femres psh., apo e fjales ato fetare.........etj .
    Obama perpiqet me kete t'i jape nje keshille Turqise dhe jo me teper... do shume perpjekje anetaresimi.
    Izraeli mundet Turqia ncuq, ncuq pavaresisht deshires se mire te USA.
    Paqe!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Sa keq qe nuk eshte Obama kryetar i BE
    Obama eshte kryetar i botes e jo i BE

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,758
    Mire do ishte qe te futeshin ne BE.
    Po nuk eshte problemi u futet o nuk u futen,problemi eshte e ndjejn ose nuk e ndjejn veten europian.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •