Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 60
    i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anëtarësuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Kurse une besoj se dashuria me e paster, e sinqerte eshte pikerisht te moshat e reja, por eshte e destinuar te mos zgjas shume per shkak te ndryshimeve te moshes, pjekurise, transformimit qe kalojne njerezit nga adoloshenca ne fazen e pjekurise.
    Cfare quan me seriozisht ti, fejesen, martesen? Jo se nuk duan, por eshte mosha qe nuk ua lejon, dhe mire bejne. Ata qe martohen te rinj jane me te predispozuar te kene probleme martesore, apo divorcohen ne nje te ardhme. Ka kohe per martese. :P

Kurse un besoj qe,cdo njerit qe i ndodh te dashurohet ,ajo ndjenj mund te jete e paster jo vetem tek rinjet,,,un nuk thash qe dashurija e te rinjeve nuk ehste e sinqert apo e paster,sepse dashurija cdo kuj qe i ndodh,vjen e fuqishme dhe pa hile...mirepo shumica e te rinjeve nuk dashurohen,por perjetojne ndo nje terheqje fizike apo simpati qe e quajn GABIMISHT ''dashuri''
    Te rinjet kan qejf te luajn,serish po e perseris,shume rrall del nje cift qe eshte vertet i dashuruar,qe mbajne nje lidhje stabile...
    Tjeter,un nuk po kerkoj nga te rinjet qe te marohen,apo te fejohen.
    Mjafton vetem ta kete nje lidhje serioze ,cka ne dite te sotit eshte gati e pamundur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga jeta_ime : 22-11-2010 më 16:18

Aq vlere sa i jep ti si individ.

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Vlerat e dashurise si butesia,pergjegjshmeria,interesimi,fisnikeria dhe besimi jane syrgjynosur ne mbreterine e banalitetit dhe nuk perfillen..............
    Te ndash idealen nga realja eshte pa dyshim nje beteje e pafundme-per te pare ne persosmerine tone nje element thelbesor te vete njerezve.Kur qeshim me te metat e te tjereve,sjellim nder mend,te mos marrim me shume seriozitet te metat tona dhe pranojme mendimin qe te metat jane,sigurisht,pjese e natyres njerezore.

Lumturia ka nevoje per -> Deshperimin
    suksesi per-> Deshtimin
    miresia per te ->Keqen
    dashuria per -> Urrejtjen
    fitorja ka nevoje per ->Humbjen
    kenaqesia per -> Dhimbjen
    Duhet ti provosh dhe ti pranosh keta ekstreme ne jete sepse nese kontrasti humbet atehere dhe vlera bie,dhe kur humb vleren atehere ke humbur gjithcka.

Nuk humbet askush perderisa nuk zoterohet nga askush........kjo eshte pervoja e vertete e lirise.....ta kesh gjene me te shtrenjte ne bote POR te mos e zoterosh dot KURRE.......
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2010
    Postime
    7
    kaq sa kohe qe larg teje shkova,
    nga malli per ty zemren time lendova,
    nga syte e mi te tute nuk treten kurre,
    per veten denimet i numeroja mbi mur.

pa ty kisha humbur erresires pafund,
    nuk kisha kujtese as te djeshme jo,
    nga mendja te te heq une me smund,
    dhe smundem te them eja e as shko...

Dashuria ka nevoj per diell dhe ate diell vetem ne mundemi tja dhurojme, por qe tja arrijme kesaj kerkon shume shume force te madhe shpirterore sepse te duash do te thote te pranosh dike ne jeten tende dhe te pranosh te hysh ne jeten e dikujt tjetri, nese nuk ndodh keshtu atehere heret apo vone do kuptojme se nuk ditem te duam dhe as te bejme te tjeret te na duan...
    Ndryshuar për herë të fundit nga kristinajam : 22-11-2010 më 18:08

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Dashuria eshte shume e rendesishme ,por fatkeqsisht nuk zgjat per gjithmone ...
    Vuan shume kur ndahesh me dike ,por eshte dhe shume bukur kur dashurohesh perseri ...
    Por mos te kishte vuajtje ,nuk do t'ia dinim vleren lumturis ..
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Vuan shume kur ndahesh me dike ,por eshte dhe shume bukur kur dashurohesh perseri ...
    Ndaj te njetin mendim me ty.Me pelqeve vertet ne kte qe permnlodhe.Bravo!
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    E vërtet se pa vuajtje nuk do të kishte vlerë as dashuria, prandaj varësia e saj qëndron pikërisht tek ne. Sa e vlerësojmë, se ç`jemi në gjendje të bëjmë për të që të mos na rrëshqasë nga duart? Andaj, që të mos e lejojmë të venitet sikurse qiriri;

-pa ngurrim, le ta ushqejmë dashurinë me dashuri që të jetojë në përjetësi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga symphony : 23-11-2010 më 05:48
    Love has no limits

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Nuk e di !!!!!!!!!

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Le donne si intestardiscono a cercare il principe azzurro che non esiste (dicono)... ma perché esistono forse ragazze che portano scarpette di cristallo?

Ta perkthejme keshtu popullorce....'' femra ose grate jane gjithmone ne kerkim te princit te kalter,por edhe ne meshkujt mendojme me vete;valle ekzistojne vajza me kepuce kristali???

Egziston dhe princi i kalter dhe vajza me kepuce prej kristalo thjesht mjafton mos te besh zgjedhjen e gabuar .
    Qe nje mashkull te kerkoje vajzen me kepuce te kristalta duhet te jete vete princ i kalter .

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Dashuria ka te njejten vlere sic ka pasur dje.......ashtu vlere do te kete edhe neser. Eshte ndjenje qe nuk ndryshon nga gjenerata ne gjenerate. Te gjithe kemi nevoje per te.
    Se pse ka sot me shume ndarje se me pare, kjo s'ka te bej me dashurine ne vete, por me rrethana tjera. Perpara ka pas me pak ndarje, sepse femra ka qene e varur nga mashkulli si dhe "e burgosur" nga nje tradite paksa e prapambetur.

Dashuroni njerez, mos keni frike te falni dashuri

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •