Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga Muhamer Lexo Postimin
    Ashtu te eshte krijaur bindja se vertet kosovaret nuk dallojne ,por pyeti zvicranet menjihere i dallojne.edhe vete AUSLLANDERET njihen mes veti,ky kosovar,ai i maqedonise ,ky i presheves,ky eshte serb ai kroat,ky sllovak...eeee edhe ne kemi jetuar ne zvicer
    Normal secila rrace i ka disa karakteristika dalluse mirpo ne pergjithsi jemi shum te ngjajshem me zvicrranet ndersa rinija dallone fare pake

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Kjo eshte ne Kosove ne dalje te Gjilanit sic e paskan cekur disa.

Dhe bash me vie mir qe kjo eshte ne Kosove e jo ne Turqi.

Krahasimin qe kan ber SVP/UDC-ëja me kete foto eshte kjo :

Qe dmth,.. nese nga kosova, bosnja e shqiperia do t'na vien me shamia,.. do t'i veshin edhe vashat tona qe se kan kete kultur si keto kater bothcullajkat ne liqenin e Cyrihut.
    Vertet ne Kosove eshte kjo foto?! anyway ,kudo qe te jete te duket higjenike ty kjo qe sheh ketu + qe keto plakat vene per tu sheruar dhe jo per te lar rrobat .uji ne foto qenka kellir ,zgjyr ,ku duhet te jete steril .Dhe kur te dalin qe aty me rrobat uji do ti kapi ndonje plevit me e madhe se arthritis .kete hall ka Zvicera e jo ate qe ke sqaruar ti larte ,ka friken se mos semuren plakat me keq .epo cna gjeti duan te bejne ligjin dhe ne vend te huaj robt ,nuk rrini rehat hani dhe nje cop buke ose sju pelqen merrni kembet ne krah dhe hoba tek 'kasollja'juaj.Ore ju myslimant e forumit se ne realitet kam pare une shkon robi ne plazhe me rroba plazhi ,po ju ca vishni nje here ?!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Vertet ne Kosove eshte kjo foto?! anyway ,kudo qe te jete te duket higjenike ty kjo qe sheh ketu + qe keto plakat vene per tu sheruar dhe jo per te lar rrobat .uji ne foto qenka kellir ,zgjyr ,ku duhet te jete steril .Dhe kur te dalin qe aty me rrobat uji do ti kapi ndonje plevit me e madhe se arthritis .kete hall ka Zvicera e jo ate qe ke sqaruar ti larte ,ka friken se mos semuren plakat me keq .epo cna gjeti duan te bejne ligjin dhe ne vend te huaj robt ,nuk rrini rehat hani dhe nje cop buke ose sju pelqen merrni kembet ne krah dhe hoba tek 'kasollja'juaj.Ore ju myslimant e forumit se ne realitet kam pare une shkon robi ne plazhe me rroba plazhi ,po ju ca vishni nje here ?!
    oj alnose,

cke ti me vllaznit,...lol

le te bojne ca ti doje kokrra e qejfit atyne me motrat,...lol

se kshu te vetat i lejne ashtu ato, te botes me dun me tanga,...

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga DARDANI.ZH Lexo Postimin
    Normal secila rrace i ka disa karakteristika dalluse mirpo ne pergjithsi jemi shum te ngjajshem me zvicrranet ndersa rinija dallone fare pake
    Ndoshta ngjan ti mi zviceranet se zakonisht shqiptare e kane koken si pafke pllakatonci ha-ha-ha ecjen sikur po i ndjek njeri me vrap etj etj

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Ndoshta ngjan ti mi zviceranet se zakonisht shqiptare e kane koken si pafke pllakatonci ha-ha-ha ecjen sikur po i ndjek njeri me vrap etj etj
    ne e kemi ne balle te skalitur.

kushedi ky dardan boy ben perjashtim

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •