Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 65
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    D.m.th. sipas teje Islami radikal ne Kosove nuk ekziston, por edhe po te ekzistonte nuk do te ishte problem dhe do ta perkrahnim, don te thuash keshtu?
    Absolutisht jo, Islami radikal nuk ekziston, sikur te ekzistonte do të ishim ne vet ata të cilët do ta luftonim.
    Ndegjom nuk ka gjasa të këtë Islam radikal e të mos ndodh ende asnjë shperthim. Nuk ka gjasa të këtë Islam radikal e të bëhën keso koncerte pa ndodh ndonjë ekces më i vogli. Nuk ka gjasa të këtë Islam radikal e të mos sulmohet ambasada amerikane këtu në Prishtinë. E shumë e shumë gjëra të tjera që janë veti të Islamit radikal në botë.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

FER-i ka akuzuar PDK-ne se qendron prapa atij grupi ne facebook. E shoh qe nuk je ne rrjedha fare. Me emocione nuk shkojne keto gjera jo.
    E di dhe jam i mirnjohur per interviun e Ilir Dedes ku thot qe pas asaj faqes ne fb qendron pdk-eja,... e un te them qe eshte pordhë e pdk-ës !

Tani ti thuaj cfar te duash ! Si musliman, nuk do ti votoja kurr ! Ata keqpërdoren mbi 1 x voten time !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Absolutisht jo, Islami radikal nuk ekziston, sikur te ekzistonte do të ishim ne vet ata të cilët do ta luftonim.
    Ndegjom nuk ka gjasa të këtë Islam radikal e të mos ndodh ende asnjë shperthim. Nuk ka gjasa të këtë Islam radikal e të bëhën keso koncerte pa ndodh ndonjë ekces më i vogli. Nuk ka gjasa të këtë Islam radikal e të mos sulmohet ambasada amerikane këtu në Prishtinë. E shumë e shumë gjëra të tjera që janë veti të Islamit radikal në botë.
    Ateher pse e akuzon Ilir Deden perderisa ai ka kundershtuar diqka qe do ta kundershtoje edhe ti?

Islami radikal nuk egziston askund ne bot !
    Egzistojn komplotet sioniste !

Ata qe pohojn per nje Islam radikal, diku e pranojn qe Islami mund te jet radikal !
    Un kam bindjen qe Islami eshte i drejt, por jo radikal sic mundohen te na prezantojn masonet e sodit, bashk me klyshet e tyre pseudo-musliman !

Eshte nje Islam ! Dhe ky qe eshte, eshte i persosur !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ateher pse e akuzon Ilir Deden perderisa ai ka kundershtuar diqka qe do ta kundershtoje edhe ti?
    Islami radikal sipas Ilir Dedes dallon prej Islamit radikal që është prezent sot në botë.
    Ti je hija e Kastriotit

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Islami radikal sipas Ilir Dedes dallon prej Islamit radikal që është prezent sot në botë.

Ndonje fakt? Argument?

Per kete thash me heret se do te ishte mire ta lexonim ketu deklaratat e tij pastaj te bisedojme.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Po fryma e re (FER),pse te mos votohet psh?

E din pse nuk ja jap voten Ilirit ?? Vetem pse i ka syt si vampir.
    Ai nuk ka nevoj te shprehet me goje qe eshte hajn syt e tij tregojn.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ndonje fakt? Argument?

Per kete thash me heret se do te ishte mire ta lexonim ketu deklaratat e tij pastaj te bisedojme.
    Pikërisht për këtë arsye e tregova faktin më herët kur elaboruam deklaratën e tij.
    Ti je hija e Kastriotit

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Mire ( vec per kurreshtje), pse na u dashka qe te votohet Behxhet Pacolli? A qenka Musliman i madh ai? A mos e ka marr traditen muslimane ne Rusi ( jo qe kam dicka re keqe ne lidhje me biznesin e tij).
    Nuk eshte qe nuk e respektoj, mirepo pasi qe ra llafi une vet e kam par duke pire vere te kuqe dhe te aferm te tij me kane treguar se han edhe mish derri ( te eger).

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Mire ( vec per kurreshtje), pse na u dashka qe te votohet Behxhet Pacolli? A qenka Musliman i madh ai? A mos e ka marr traditen muslimane ne Rusi ( jo qe kam dicka re keqe ne lidhje me biznesin e tij).
    Nuk eshte qe nuk e respektoj, mirepo pasi qe ra llafi une vet e kam par duke pire vere te kuqe dhe te aferm te tij me kane treguar se han edhe mish derri ( te eger).
    Behgjet Pacolli ndërtoi shumë Xhami në Kosovë.
    Behgjet Pacolli ka plane që përkrahë Katedrales tek pjesa e tokës së fakulltetit Filologjik ta ndërtoj Xhaminë e Madhe në Prishtinë.
    Behgjet Pacolli do ta anuloj vendimin e Udhëzimit Administrativ 6/2010 të Ministrisë së Arsimit ku ndalohet shkollimi për ato vajza që bartin shaminë.
    Behgjet Pacolli do të filloj me inkorporimin e lëndës Edukata Fetare nëpër shkollat e Kosovës.
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •