Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 65
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Kija frikën All-llahut. Lëvizja Vetëvendosje në programin e saj 100 pikësh çështjen e fesë e ka paraqit të parafundit, kurse e fundit është Sporti.
    Madje kur flet për fenë thotë se të gjitha konfesionet fetare do të trajtohen të barabarta e asnjëra prej tyre nuk do të këtë privilegje. Ndërkaq ne e dimë se BIRK-u ka privilegje dhe është konfesioni më i madh fetar dhe si i tillë nuk mund të jetë i barabartë me konfesionet e vogla si Hebrejt dhe Deshmitarët e Jehovait.

PGJK-ja është në koalicion me AKR-PD-PSD-PPI-PPK dhe PNDSH
    Të falemnderit per keshillat.
    S'ka dert se si eshte paraqitur feja ne plan-programin e Vetëvendosjes, un e di qe ka njerez te shquar kjo parti dhe njerez besimtar qe nuk ia vlen ti ceki me emra, por qe jan te plasuar lart ne kete parti.

Sa i perket pgjk-ës, s'ka dert se ku eshte,.. kush eshte musliman, mos te rrie duar-kryq duke i risjellur te njejtit kriminela ne qeveri qe luftojn nderin ton fetaro-kombtar !

Kjo eshte esenca !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Po fryma e re (FER),pse te mos votohet psh?
    Sepse eshte pordhe e Pdk-ës.

Plus kesaj, i ka dhen per sfid vetes qe ta sfidon Islamin ne Kosove.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga Abdur-Rahman70 Lexo Postimin

Themi me lejen e Allahut të Madhëruar i cili nuk ka partnet ne Ligjëberje, se nuk lejohet per nje Musliman te votoj per asnje parti! Aj i cili beson ne Allahun të Madhëruar dhe Diten e Gjykimit, nuk i jep drejt krijesave te bejnë ligje dhe norma ne mexhliset e shirkut (Parlamente).

Citat nga Libri - Mohimi i Taghutit është shtylle e Teuhidit - Faqja 3 - 15:

Sistemi zgjedhor eshtë prej veglave te shejtanit. Njerzit me anë te votave i zgjedhin deputetet te cilet do te hynë ne parlamente dhe bejnë aty ligje qe janë ne kundershti me Ligjin e Krijesuit te Gjithsisë. Secili qe i jep drejten e ligjberjes krijesave, ka berë shirk te madh ne Teuhidu-l-Rrububijeh, Uluhijeh dhe Esma wa Siffat dhe quhet mushrik, edhe nese agjeron, falet, shkon ne haxh, mban mjekker te gjatë dhe e din Kuranin permendesh!

Dhe i terrë falenderimi i Takon Allahut të Madhëruar, i paster nga qdo gje qe i pershkruajnë si partner!
    Vella i dashun,

Duke heshtur si herave tjera, na e ndaluan shamin, dhe u ndaluan emancipimin e motrave e bijave tona !

Kjo si pasoj e heshtjes, erdhi nje qeveri e cila u tregua edhe me e keqe se ajo e komunistave.

Se patem asnje zë pro, kur komuna e prishtines votoi ndalimin e shamisë, pos PD ! Kjo ishte tmerr, dhe u duk fort mir gabimi yn !

Ky gabim te mos riperseritet me !

Dal nga dal,.. dhe do behet mir inshAllah.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

I bëj apel edhe nje here muslimanëve nga Kosova, qe mos ti votojn partit anti-islamike !

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Duke marrur parasysh diskriminimet e shumta qe i u beren muslimaneve nga kosova ketyre 10 vitëve të fundit, sot duhet menduar dy here para kujt t'ia japim voten ndokujt !

Ata qe i dhan voten LDK-ës & Pdk-ës duke i sjellur ata ne pushtet, jan pjes e mekatit qe i ndodhi vllezereve dhe motrave tona ne Islam !

Keto parti nuk duhet votuar !

Bosnjaçka Stranka Demokratske Akcije Kosova 30,
    Crnagorska Demokratska Stranka 21,
    Fryma e Re 25,
    Gragjanska Iniciativa Gore 29,
    Gragjanska Iniciativa Krilo Naroda 47,
    Gragjanska Iniciativa-Jedinstvena Srpska Lista 23,
    Iniciativa e Re Demokratike e Kosovës 46,
    PGJK 31,
    Koalicioni VAKAT 32,
    Partia Demokratike Turke e Kosovës 28,
    Kosova Turk Birligi 37,
    LDD 27,
    LDK 36,
    Lidhja e Egjiptianëve të Kosovës 41,
    Nova Demokratska Stranka 48,
    Partia Demokratike e Ashkalinjve të Kosovës 45,
    PDK 49,
    Partia e Ashkalinjve për Integrim 35,
    Partia Rome e Bashkuar e Kosovës 44,
    Samostalna Liberalna Stranka 38,
    Savez Nezavisni Socialdemokrata 33,
    Socialdemokratska Stranka Gore 42,
    Srpska Demokratska Stranka Kosovo i Metohije 22,
    Srpska Kosovsko Metohijska Stranka 39,
    Srpska Narodna Stranka 34,
    Srpska Socialdemokratska Stranka 24,
    Stranka Demokratske Akcije 26.

Këto parti qe punojn ne te miren e muslimaneve dhe kombit shqiptar, le te votohen ne emer t'Zotit !

Koalicioni AKR-PD, PSD, PPI, PPK, PNDSH,
    Iniciativa Qytetare-Lëvizja Vetëvendosja 40,
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Pse nuk themelohet nje parti qe do ti perfaqesonte interesat tuaja ne Kosove?...apo e keni problem pragun zgjedhor prej 5% ?

P.sh. 'partia islamiste e Kosoves', apo sido qe te quhej...

Kosova eshte vend demokratik dhe ju ofron kete mundesi.

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Sepse eshte pordhe e Pdk-ës.

Plus kesaj, i ka dhen per sfid vetes qe ta sfidon Islamin ne Kosove.
    FER-i ka akuzuar PDK-ne se qendron prapa atij grupi ne facebook. E shoh qe nuk je ne rrjedha fare. Me emocione nuk shkojne keto gjera jo.

Qe mos ti provokojn me ndjenjat tona fetare,

Të mos i votojm partit e "mëdhaja" ultra-komuniste !!!!

"Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Sipas informatav te fundite te zgjwedhjeve te jashtzakonshme qe u mbajten sot me dt .21 dhjetore 2010 del se kanditati i PDK= ka fituar 42.54 per qinde dhe eshte krytare i ardheshem i komunes ........Kanditati i AAK= se ka marr 26 per qinde ,,,,LDK,,,Kanditati i saj 18.46 per qinde AKR dhe LDD kan marrure 15 perqinde se bashku dhe i uroj fitoren kanditatit te PDK.se URIME Canziba

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Ok, njera prej arsyeve kryesore te kesaj fushate kunder Ilir Dedes eshte se, ne nje interviste te tij, mes tjerash thote:

“Islami radikal është një nga rreziqet më të mëdha për Kosovën, sepse ata kanë për synim ndryshimin e strukturës sonë shoqërore”

Me thuaj, pse mendon se kjo deklarate eshte kunder Islamit?
    Po ta marrim në tërësi deklaratën dhe ta kuptojmë drejt:
    "Islami radikal..." - Çka nënkupton Ilir Deda me Islam radikal?! Shaminë?! Mjekrren modeste të ndonjërit nga muslimanët?! shkurtimin e pantollonave që është e drejtë e tij e veshjes?!
    "...është një nga rreziqet më të mëdha për Kosovën" - Cilat janë ato rreziqe, pra sipas kësaj Islami radikal veç ekzistoka në Kosovë, por që tani ka nisur të shfaqet i rrezikshëm, ku e sheh ky rrezikun e ketij Islami, duke u stërmbushur Xhamitë?! a e quan ky rrezik faktin se falen njerëzit në rrugë nga mungesa e Xhamive, ku e sheh ky atë rrezik, pastaj pa harruar faktin më inkriminues brenda deklaratës së tij kur thotë "një nga rreziqet me te medha per Kosoven" pra Islami qenka më i rrezikshëm se sa papunësia, korrupsioni, varfëria e skajshme, prostitucioni, droga, alkooli tek të rinjët në moshën minore etj.?!
    "sepse ata kanë për synim ndryshimin e strukturës sonë shoqërore" - Cili na qenka qellimi i tyre i keq, ftesa që i bëjnë njerëzve për ta praktikuar Islamin?! Po kafenetë e klubet e natës pikërisht në qytetin e Ferizajit nga edhe është Ilir Deda a nuk i sheh si rrezik?! si e shpjegon faktin ky njeri se në Janar të ketij viti në aksionin policor të quajtur "Acari 2010" në një diskotek të Ferizajit u gjenden 21 femra të trafikuara, të cilat shiteshin si prostituta për klientet që vinin nga qytete të ndryshme?! Islami pa dyshim se është pengesë dhe është luftues i ketyre dukurive negative dhe kjo i pengon Ilir Dedes, vetdijësimi i shoqërisë rreth ketyre gjërave ketij i pengon.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    D.m.th. sipas teje Islami radikal ne Kosove nuk ekziston, por edhe po te ekzistonte nuk do te ishte problem dhe do ta perkrahnim, don te thuash keshtu?

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •