Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Me keq ardhje te vritet nje pjestare i ish uck-se ne nje kaffe mu aty ku ishte qerdhe e luftetarev te liris dhe sot te vritet nje pjestare eshte mkat,,,po nje edi se vertet ne pej dhe ne pergjethsi ne rrafshin e dugagjinit jo mire hiq ,.....po prap po them se eshte per te ardhur keq se pse ndodhin keto edhe 11 vite pas lufte....po nje eshte e sigurte se keto jan grup mafijoze te ramush haradinajt hde vllait te ti daut haradinajt kjo eshte e vertet me qka nuk e di se deri kur keshtu dojen te vazhdojen keta ma me keto pislleqe....se vertet ne rrethinen e rrafshuit te dugagjinmit edhe ata pjestare te cilet ishin te luftes ishin sjellur shume keq pas lufte me qytetaret e atyre anve me qka kjo te tregon se ashtu i ka mesuar ramushi .....e ne tjerat regjione jo ashtu lirishte mundeni edhe ti merrni te dhenat nga qytetaret edhe keni me u binde ,,,,
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina2010 : 21-11-2010 më 16:40

Ore Brari, reket e kam pas fjalen e jo raket! Por edhe ashtu i paska pelqy mire. Nuk kam qene aty Brari me keta, por keto jan faktet, se eshte vra nga Jakup Peja. Pse e per qka do te merret vesh ma vone!
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2007
    Postime
    1
    E Kam Njoft Shum Mire.e Ma Mir Ishte Me Kon Qe Te Mos E Njihja Pas Kti Rasti.
    Ky E Ka Vra Polic Vulen Serb I Vendosur Ne Deqan Ne Te Kalueren.
    Ka Pas Qe Jan Sjell Keq Pas Luftes Ish Pjestar Te Uqk Ate E Din Te Gjith.por Uqk Ka Larguar Ata Te Cilet Ishin Edhe Ma Te Kqi.
    Nuk Jem Te Gjith Qe Jem Sjell Keq Dhe Mos E Harroni Grusht Kunder Serbis Ka Qen Uqk .

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •