Jetė e rėndė.......!!!
Interesante...ēifutet ortodokse e mendokan ne te njejten menyte si terroristet myslimane!!!! Po pse atehere vriten mes tyre???
Jarigas
Ti, jarigas, nėse nuk kupton anglishten, tė lexosh shqip, dinė sigurisht, apo jo?
Shiko edhe njėher videon, dhe lexo pėrkthimin apo ndėgjo intervisten me vėmendje.
Mos u ngut me kėso vlerėsime e pyetje pa lidhje, tė lutem.
Porosia mė e qartė dhe mė e sinqert, qė kam ndėgjuar ndonjėher, ndaj njerėzimit, pa dallim feje, a nacionaliteti!!! Kėshtu e kam kuptuar unė:
-" O NJERI, duaje, respektoje, nderoje, ēmoje, ndihmoje,_ mos e urrej, ofendo, injoro, lėndo, shkatėrro, etj. etj.NJERIUN, pa marrė parasysh, se a beson apo nuk beson nė ndonjė Zot, pa marrė parasysh se si, nė qfarė forme, beson AI(njeriu) nė Zot.
Rrespekt!!!
Pajtohem katreciperisht me porosine tende dhe po te rrefej se eshte pikerisht per kete arsye qe perqafova fjalen e Krishtit!!
Sa per videon, e pashe dhe e kuptova teresisht(edhe ne anglisht) dhe perfundimi im ishte ne pajtim me tezat qe shtjellohen nga rabini i intervistuar: Izraeli duhet te zhduket!!
A nuk eshte kjo, teza kryesore e terrorizmit islamik???
Biles, akoma me qesharake , teza e atij mjekrroshit se ēifutet, para lindjes se shtetit te Izraelit, paskan jetuar te lumtur dhe ne harmoni me boten......ahahah..idiotlleqe me oke!!!
Pershendetje dhe respekt gjithashtu!!
Jarigas
Kete e din e gjithe bota qe "israelii" nuk duhet te egzistoj ! Dhe perdersia egziston, do te kete luftera !
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Luftera ka pasur, por prano faktin qe i gjithe problemi qe ndodhe ne lindjen e mesme ka emrin : Israel ?
Un e di qe shum nga te krishteret mendojn qe po u mblodhen hebrenjt ne shtetin e "izraelit", Mesia do te kthehet,... dhe kjo eshte arsyeja se pse ata mbrohen nga evangjelistet amerikan. Por nuk do te ndodhe keshtu fatkeqesisht per ta,... jan ca shenja qe tregojn fundin e tyre, te presim edhe pak dhe te bejm durim deri sa te hyjm edhe ne nje fazė te nje ere te re.
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Krijoni Kontakt