Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Takimi Me të rinjët Llapjan dhe antarsimi i tyre në Partin Demokratike të Kosoves

Keqyre me qka merren shqipetaret,me thuani a nuk eshte mjerim,ne cilin vend te kulturuar te rinjet merren me milintantizem,e kuku per kit vend qe e ka hanger dreqi

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Keqyre me qka merren shqipetaret,me thuani a nuk eshte mjerim,ne cilin vend te kulturuar te rinjet merren me milintantizem,e kuku per kit vend qe e ka hanger dreqi
    Ku po jeton o drenicaku ne Afrik ah po Rinjet e dine se si duhet te duket shteti i tyre e jo KOmunistat !!!!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga tullumi;2932338[SIZE="4"
    ]Pdk është ajka e korrupcionit,Prandaj edhe Klinen do e bejn gjigant te kurrupcionit[/SIZE].
    A ke argumente per kurrupcion apo flet fjal te kafeve te çajave separi per te akuzuar ne menyren kolektive apo edhe nje Person ne demokraci lypen faktet por jo edhe fjal budallaçe !!!!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    A ke argumente per kurrupcion apo flet fjal te kafeve te çajave separi per te akuzuar ne menyren kolektive apo edhe nje Person ne demokraci lypen faktet por jo edhe fjal budallaçe !!!!!!
    A veq per argumente je met a,te tregoi une ku mundesh me i gjet argumentet mos te ardht merzi.
    nese e ki mire me hashen shko vete se sa ka krim ne institucione,ai ka me tregu fije per pe nese je i besushem kuptohet,nese ai nuk te trgon shko tek eulexi ata po thon se kan fakte qe te pakten gjasht po e perseris edhe njeher gjasht ministra te hashim katravelles.Po nese nuk i beson as eulexit shko veti gjykatat tona,nese ka naj trim ka per te deshmu nese jo,ateher ketheu e vete popullin se krejt ka per ti tregu o kungull,dhe ne fund fare nje kshill njeriu nuk shef vetem me sy,por edhe me mend qe per fat te keq ti paske nevoi shum per to

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •