Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Dega e AKR-së në Gjakovë nuk ka kaluar në AAK

Dega e AKR-së në Gjakovë nuk ka kaluar në AAK

Aleanca Kosova e Re thotë se njoftimi i plasuar në opinion për kalimin e degës së AKR-së në Gjakovë në AAK, nuk është i vërtetë, porse ajo që ka ndodhur është kalimi i tre përfaqësuesve të Kryesisë së AKR-së në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës.

“Çfarë realisht ka ndodhur, është kalimi i tre përfaqësuesve të Kryesisë së AKR-së në AAK për qëllime personale dhe interesit të ngushtë të këtyre personave që nuk reflekton në asnjë mënyrë në performancën e degës së AKR-së në Komunën e Gjakovës”, thuhet në një sqarim të AKR-së.

Sipas drejtuesve të AKR-së, me transferët e fundit, “erdhi koha e zbulimit të personave të cilët kanë qëndruar me AKR-në për interesa personale, ndërsa kanë punuar për AAK-në”.

Më tej në komunikatë thuhet se degës së AKR-së në Gjakovë, i është hapur rruga që në mënyrë të mirëfilltë të zbatojë reformën e filluar dhe të finalizojë përgatitjet për zgjedhjet e 12 dhjetorit. /Telegrafi/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Gimche, e pensionistët e Pejës, Prizrenit, Mitrovicës, Gjilanit, Gjakovës, Suharekës, Kamenicës etj. a janë me AKR apo me AAK?
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 14-11-2010 më 20:36
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga laguna blu Lexo Postimin
    Gimche, e pensionistët e Pejës, Prizrenit, Mitrovicës, Gjilanit, Kamenicës, Gjakovës, Suharekës, Kamenicës etj. a janë me AKR apo me AAK?
    Kamenicen e permende dy here, Prizreni nuk osht me AAK
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Tjerat po a ? Ma murr mendja... e paska marrë Mimoza afër axhën Mahmut, mi dhonë zemër gjatë konferencës...
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 14-11-2010 më 20:19
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Tjerat po a ?
    Pse a shumë elektorat kanë pensionistet a? masandej bahet veq per pensionistet e njerës parti, pensionistet e partisë tjetër jon ende me AKR-në edhe në ato komuna. AKR-ja nuk i bazon shpresat e veta tek pensionistat te cilet para se gjithash janë me partinë KFE, mirëpo AKR-ja shpresat kryesore i ka tek dy partitë tjera në koalicion, PD-ja (2.1% ne zgjedhjet e kaluara) dhe PSD-ja (1.4%).
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Gimche, po ju si koalicion a po mendoni ma shumë për votat që ju sjellin pensionistat apo për problemet reale të tyne...? Janë 174 mijë pensionista në Kosovë që jetojnë ose me 0 euro, me 34 ose me 80 euro në muaj... para se me qenë votues ata janë njerëz që donë me hongër e me pi sikur zoti Pacolli e zonja Kusari-Lila, besa ju vyjin lekë edhe për ilaçe... se për banja e det rehabilitimi s' po guxoj as me mendu mi dërgu...

Po më duket që zoti Pacolli ka një plan të shkëlqyer: i dërgon nga 4 vjet në Kazakistan e i ngrin qaty në - 50 gradë celsius e kur të vjen vakti i votimeve 2015 i kthen në Libi te Gadafi me ja shkri. Pastaj me dr. Mahmutin i përcjellë në Kosovë e ja qesin votën opet. Kështu as ata nuk bohen problematikë por edhe Kosova nuk harxhon për ta...
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 14-11-2010 më 20:46

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Gimche, po ju si koalicion a po mendoni ma shumë për votat që ju sjellin pensionistat apo për problemet reale të tyne...? Janë 174 mijë pensionista në Kosovë që jetojnë ose me 0 euro, me 34 ose me 80 euro në muaj... para se me qenë votues ata janë njerëz që donë me hongër e me pi sikur zoti Pacolli e zonja Kusari-Lila, besa ju vyjin lekë edhe për ilaçe... se për banja e det rehabilitimi s' po guxoj as me mendu mi dërgu...
    Kadal o burr pa hyp në pushtet ski qysh mi realizu qato sene, për ata na po punojmë qe atyne me ju plotsu keto kerkesa.
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Vallaj Gimche këto nuk janë kërkesa, janë domodoshmëri e mbijetimit biologjik. Sikur vetëm zeqatîn ta kishin paguar ndershmërisht zoti Pacolli e zoti Agani, besa edhe zonja Kusari për 200.000 eurot e transferit të saj, ata pak pensionista pa elektorat që qenkan sipas teje, kishin jetu në mënyrë shumë më të dinjitetshme...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Vallaj Gimche këto nuk janë kërkesa, janë domodoshmëri e mbijetimit biologjik. Sikur vetëm zeqatîn ta kishin paguar ndershmërisht zoti Pacolli e zoti Agani, besa edhe zonja Kusari për 200.000 eurot e transferit të saj, ata pak pensionista pa elektorat që qenkan sipas teje, kishin jetu në mënyrë shumë më të dinjitetshme...
    Ti mendon që pensionistët janë shtresa ma e varfër e popullit?!
    Po ku po i len Invalidët e luftës?! Ata që kanë mbet në karroca për këtë vend, atyre që ska kush ua qet një gotë ujë dhe njëherit janë kryefamiljar. Pensionistat pa dyshim që janë problem i Kosovës, për ata edhe është lidh koalicioni, mirëpo ka njerëz që hala hjekin ma shumë se sa pensionistat sepse fundi i fundit keta djemt i kanë që punojnë, një pjesë e tyre munden edhe pa pensione fare të jetojnë.

Ja keta janë ata që duhet të kujdesemi më së tepërti:

Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Vallaj Gimche për ata djem duhet me mendu ata që prej Rognerit e prej Cyrihut i futën në luftë pa as edhe një pushkë. Qe 11 vjet në pushtet herë me qeveri ilegale të përkohshme e herë me qeveri legale nuk aprovuan asnjë ligj për mbrojtjen e tyne...Tash nën trysninë e opinionit publik bënë një projekt ligj që mbet ende në letër...

Duhet me mendu edhe Zoti Pacolli që deri me 1999 nuk dha asnjë lek as për popullin hallexhi e as për luftën...e pas luftës u turr gjoja po u ngris përmendore po në ndërkohë blinte me paratë e Kremlinit gjysmën e Kosovës dhe shkatërronte fillet e biznesit të mirëfilltë kosovar...

Ik edhe ti nga ajo parti e shko bashkoju popullit hallexhi....!
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 15-11-2010 më 04:26

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •