================================================== ===========
Kerkoj falje nga ju "Era" dhe nga gjitha femrat e keti forumi, per kete mesazhe timin te me hershem!!!
JO Jo une vetem shaka kame[hajgare] ba, jame pak humorist i keq!!!
se mos e dhashte Allahe une me i ra grues, po femra nuk rrehet kurre se si, ne asnje menyre,[veq nganiher me pickue pak] Une per veten time kam raporte te mira me gruan, [beje qka dua une] femijte gati po na hiqen duarshe, dha na u knaqem tu shetit dhe tu flejt! s'kemi edhe per qka me u ngatrrue, burri burre gruja grue,dihet kushe eshte ZOTE shtepije!hahah
E shfrytezoi kete tem me qellime anti-Islame, qe te sqarohen disa gjera.
Gruaja respektohet me shume se cdo kund ne Islam !
Degjoni,,..
"Shqiptar, Elhamdulilah"
A eshte e lejuar qe te perdoret dhune nese gruaja myslimane hin ne tripa te fese islame (p.sh. e akuzon burrin si qafir), nuk kujdeset per femijet, e len shtepine pa fshire, ndersa burrit nuk ia pergatit buken kur te kthehet prej pune? Cili eshte mendimi i hoxhes dhe i besimtareve. D.m.th. sipas fese islame.
Ajshja
E martuan kur ishte 10 vjeēare. Dy vjet i kaloi ne shtalle, se nuk i lejohej te hynte ne shtepi.
Kur i mbushi 12 filloj te hyj ne shtepi, por ēdo dite e rraheshin.
Pas nje kohe torturash kjo braktise shtepine, por vjehrri e gjen dhe e sjell te shtepia.
Ketu fillon tmerri i vertet.
"keshilli taleban" vendos qe kjo duhet ndeshkuar per kete.
Vendosen qe burri, vjehrri dhe 5 persona tjere ti presin hunden dhe veshet.... dhe pastaj ta lene ne mal te vdesin.
Keshtu vepruan, por pati fat te mbijetoje dhe e muaren dhe e ēuan ne USA ku i kan bere operacion dhe i kan vu nje hunde. ........................... Fati i disa femrave qe kjo fe i "respekton"
http://www.google.se/images?oe=utf-8...iw=828&bih=823
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Ē'fare muslimani eshte ai i cili e torturon gruan keshtu ?? A eshte vertet musliman ?? A shkon 5 here ne dite ne xhami ?? Apo mos valle kjo gocja e ka djegur hunden (se ashtu duket) dhe me pas burri i saj ja ka prer ??!! Pyes edhe nje here ē'fare muslimani ishte ai ??
Me njofto me te se edhe une jam musliman dhe kisha me ja tregu qejfin.
Hajde, kush dreqin merr guximin e t'i besoj keti lajmi dhe te thote se nje musliman i dovotshem ja ka prere hunden, tpuuuuuuuuuuuuu dreqi ju marrt ho ??
Jarigas dhe Daniel , ju jeni katolik , ashtu ?
Burri ka tager:
a) me kshillue e me qortue gruen;
b) b) me rrahė e me lidhė gruen e vet, kłr tė mbrrījė me i a perbuzė fjalen e urdhnit.
Baba ką tager:
b) me rrahė, me lidhė, me burgosė a edhč me vrą tė birin e tė bin
Shqiperi eshte edhe Cameria
Krijoni Kontakt