Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: Paragjykimet

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302

Paragjykimet

Si silleni kur dikush ju paragjykon? I merrni per baze kto paragjykime? Cfare mendoni ju rreth kesaj? Jeni ju nga ato tipa qe paragjykojne dike pa e niohur?

Mendoj se njeriu nuk duhet te bazohet ne paragjykime,sepse eshte sendi i kategorise me te ulet te shoqerise
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar Maska e addela
    Anėtarėsuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Nqse. zemra jote do te ishte thyer,atehere ti do te kishe vdekur.Keshtu mbylle gojen..... Don't worry.....be happy....Pi pepsi.....behu sexy....
    Postime
    81

Wink

Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Si silleni kur dikush ju paragjykon? I merrni per baze kto paragjykime? Cfare mendoni ju rreth kesaj? Jeni ju nga ato tipa qe paragjykojne dike pa e niohur?
    Po te jetosh ne shqiperi ka ngel akoma ne disa lloj njerzish qe me here te pare sa te shofin pa te njoh fare,vetem menyra e veshjes,apo te shofin nje femer te pije cigare,targen e tirones direkt.(dhe pse tani jemi ne qe pijme me shume cigare se meshkujt).Mire do ishte te mos gjykojme njeri pa e njof po me nje gjo do merrna dhe ne te shkretet.(thashethemi modh pupupupupupupupupu)

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anėtarėsuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    paragjykimet skam pse ti mar per baz , per dérisa
    vin nga persona qe sme njohin.
    gjithsesi ndikojn ne menyr indirekte tek ne apo ambjentin ku jetojm
    me vret apo me sakt reflektoj kur me gjykon dikush qe me njef verte
    po por fjal pazari sdu me dit ic
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e darla1
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Athens, Greece
    Postime
    57
    Gjykimi,veti e njerzve te paformuar,..
    Si i tille duhet trajtuar..me indiference..
    Personalishte...su jape rendesi fare,as nuk me behet vone se cfare mendojne per mua,..veq mos me dalin parasyshe dhe ti mi thone drejt per drejt,..se do me humbnin kohen duke i degjuar....(ketu futen te panjohurit,..ambjentet e punes e te thashe e me the,..)
    Ndersa ne lidhje me njerzit rreth meje..nuk do e lejoja nje njeri qe paragjykon te bente pjese ne shoqerin as ne jeten time personale..,.

E omel Maska e EnderrA
    Anėtarėsuar
    18-11-2010
    Vendndodhja
    Te kthesa Xhanes
    Postime
    81
    Varet se kush mi jep keto paragjykime..do preferoja qe njerezit te ma thonin ne fytyre ca mendojne..sesa te flisnin pas kraheve...ndoshta edhe do ju vija pak rendesi nese paragjykimet jane me vend...deri sot skane qene.
    Ati im qė je nė qiell mshelma gojėn kur skam asgjė pėr tė thėnė!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •