Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Jacko, kur shkoj unė nė shtėpi nė verė, ato javė qė rri atje, rri TV gjithė kohėn ke BBF (dikur) ose Folkmusik Vdeeeeeeeeth e tėra
    Jashaaaaaa

Life's too short to remove USB safely.

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    pse nuk mund te zgjidhje??? une nga televizori e kam mesuar gjermanishten......

nuk e di sa eshte e vertete ajo qe thua, qe nuk i sheh njeri kanalet e huaja.
    prinderit e mi e di qe i shohin mjaft. te pakten po aq sa shqiptaret...

sdq jam totalisht dakord me kleadonin.
    femijet eshte shume me mire te shohin kanale te huaja.
    Mu pershembull s'ma kapte gjermanin. Vetem jugosllavin kapte me sa mbaj mend. Kurse nje stacion italian ua kapte te gjithve, ne bregdet me shume se 1. Italiani kapej me kollaj nga te gjithe.

Mos e merr shprehjen "nuk i sheh njeri" si statistike.

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Nuk me pelqen aspak fjala " i detyruar".... ne fund te fundit nuk te vinte njeri pistoleten ne koke e te thoshte: shih italjanin

Sidoqofte, e kuptoj cdo te thuash,por nuk jam dakord qe mund te shihje vetem stacione italjane, ka patur dhe rus (ne mos gaboj se nuk i kam pare ndonjehere) edhe gjerman.

Qe nuk kishte versione shqip dakord, ato kohra kane qene, ate nivel ka patur shqiperia...per kte s'kemi c'komentojme!

Nuk jam dakord qe askush nuk sheh me stacione te huaja... Ne shtepine time psh shihen pak top chanel, tv klan apo vizion plus. I vetmi kanal shqip qe me te vertete shihet eshte NEWS 24, qe jep informacione mbi ngjarjet e fundit... te tjerat fare. Edhe gjate dikutimeve me shoqerine time shqiptare po ne kete konkluzione kam dale... stacionet e huaja vazhdohen te shihen, kryesisht italjani meqe shumica e dine ose e kuptojne si gjuhe...me pak te tjeret.
    Sa isha ne Shqiperi neper shtepi kusherinjsh lloj lloj, nuk mbaj mend te kem pare asnje kanal te huaj.

Them i detyruar, nese doje te shifje dicka tamam, se po te doje thjesht te shifje politike partie, hapje TVSH per ato 10 ore emision e kenaqeshe.

Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj se si i lexoni komentet e tė tjerėve dhe se si ka mundėsi tė jeni kaq out realitetit nė Shqipėri. Ndoshta ngaqė keni me vite jashtė dhe se njihni mė se ēfarė ndodh nė vend, pavarėsisht se mundoheni tė flisni si kompetentė.
    S'ka lidhje fare fakti qe jetoj jashte, pasi kthehem ne shqiperi shume shpesh, edhe jam 100% ne kontakt me njerez ne shqiperi gjate periudhes qe une nuk jam atje.

Njėherė kush tha qė tė mėsosh gjuhė tė huj qeka gjė e keqe? Nga e nxorre kėtė gjė te postimi im? Pastaj sigurisht qė italishtja u mė sua nga halli e zori, se s'kishe mundėsi tjetėr, nė qoftė s'ke mundėsi zgjedhje hall quhet. Nė kohėn tonė kanal shqip ishte vetėm TVSH-ja dhe asnjė kanal tjetėr, edhe ky me programacion tepėt ordiner. Kuklla nuk jepte fare, edhe sikur tė jepte, i jepte me titrim, qė pėr fėmijėt s'ka peshė fare se s'dinė tė lexojnė. Kėshtuqė ēa do bėnim do shifshim kukllat qė jepte Rai dhe Mediaseti, dokumentarėt, filmat qė jepeshin po aty (tė dubluar nė italisht) etj... E normal t'u pa ēdo gjė nė italisht edhe gjuhėn do ta mėsoshe me kalimin e viteve.
    e nxorra nga fjalia jote, sepse normalisht kur thua e mesova nga halli nenkupton qe me mire mos ta kishe mesuar... e mua me duket fjale e papershtatshme! do thoja e mesova nga halli nje gjuhe kur jam psh e detyruar ta mesoj pasi jetoj ne ate shtet, por ti nderkohe qe mesove italishten shihje dhe filmat ose kukullat, ndaj kishe nje plus tjeter nga fakti qe kishe tv italjan (dmth kenaqje dhe syrin e kaloje dhe kohen me to).per kto arsye fjala "hall" me duket e papershtatshme.

Vijmė nė kohėn e sotme, pėr ēar duhet tė shof sot njė fėmijė kukllat italisht kur po kėto kuklla i shef tė dublume nė gjuhėn shqipe dhe mbi tė gjitha i kupton? Lerjani psh tė zgjedhi atij mes njė kanali kukullash nė shqip e italisht dhe do shohim se ēfarė do zgjedhi. Atė shqip ka pėr tė parė se atė e merr vesh. Ndėrsa nė kohėn tonė s'kishim mundėsi pėr zgjedhje meqė s'ka patur shqip. Si rrjedhim mėsuam italishten. Kaq e thjeshtė ėshtė.
    duhet ti shohi pikerisht per te mesuar gjuhen e huaj,mos ti shoh ne italisht, lere ti shohi ne anglisht.. nuk ka asnje perfitim po ti shohi ne shqip. apo s'eshte i bukur fare dublimi ne shqip... nejse

Sot s'ka arsye qė tė vazhdojnė tė shihen filmat e lodhur qė jep Rai (tė dubluar fallso nė italisht, ēdo film me tė njėjtėt dublant ėshtė) kur mund tė shofėsh nė platformat shqiptare (Digitalb, Tring) filma tė fundit nė gjuhėn origjinale (anglisht) dhe tė pėrkthyme nė shqip posht (qė edhe ta marrėsh vesh). Ose pėr dokumentarėt, pėr tė cilėt ke plot kanale qė i japin me audio shqip. Ose sportin me koment shqip Etj... Ideja ėshtė qė sot mediat vizive nė gjuhėn shqipe kanė arritur nė njė stad zhvillimi qė t'i mbulojnė tė gjitha kėrkesat qė ka njė shikues mesatar.
    per kete jam dakord dhe une, dmth per faktin qe sportet ose filmat te shihen ne gjuhe te huaj e te perkthyer ne shqip... kjo menyre me pelqen edhe mua!

Kėto dy konstatime mė bėjnė tė kuptoj qė s'ja keni idenė fare. Sorry!

1. Parajsa e telenovelave nė Shqipėri ka pėrfunduar me kohė. Tė thuash se nė Shqipėri u shifkan sot telenovela nga mjesi nė darkė, mė fal hė po kaq e pavėrtetė ėshtė sa s'ka ku shkon. Bile kjo "ju shifni telenovela gjithė ditėn" po mė tingėllon diēka mė shumė se patetike. Telenovelat shifeshin nė masė nga vitet 98-05 ndėrsa sot kanė shku aty ku e kanė targetit nė gjithė botėn, gratė nė moshė e shtėpiake. Edhe kanalet kryesore japin nga njė telenovelė secila nė mos gaboj. Gjys orėsh nė ditė.

2. Nuk e di se nga e di se sa ndiqen kanalet italiane nė Shqipėri duke jetuar vetė nė Itali. lol
    Sorry dhe ti, por sic ta permenda dhe me lart, kthehem shpesh ne shqiperi dhe sidomos ne vere degjoj komente: do dalim pas ores 7 e gjys se atehere me mbaron telenovela, e leme te ikim ne plazh ne fundjave qe skemi telenovela etj etj Flas per pergjithsine,nuk po marr raste te vecanta. Psh top chanel te fillon ne 5 e te mbaron ne 7.30 me telenovela, tv klan me duket qysh ne oren 4... e vizion plus po ashtu.
    Une vertete jetoj ne itali por fatmiresisht kontaktoj cdo nate me familjen time dhe shume shume shpesh me shoqerine, ndaj e di shume mire se ca programesh shohin ato...

La vita non si spiega, si VIVE!

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Ca telenovelesh thoni ju??
    Ne familjen time nuk shikohet ASNJE telenovele.
    Tek ne ka vetem sport !
    Sepse tek ne kendon gjeli !
    Cdo gje eshte relative...

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •