Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga vasi Lexo Postimin
    Si Mund Te Shpetosh Nga Ky Ves,,,,nje E Njohtura Ime Qe Ne Femini Ka Keto Vese Dhe Deri Me Sot Qe Eshte E Madhe Nuk I Ka Hequr,,,,,ajo Nuk I Pret Kure Thonjte I Kafshon Me Dhembe Prerese Per Te Jane Dhembet,,,,,,,,,,kur I Dalin Pucra Ka Qef Ti Kruaje Tja Heqe Koren Dhe I Fut Ne Goje,,,,ri Pastaj Dhe Kruan Koken Cka Zbrok Ne Koke Ase Kore I Fut Ne Goje,,,ei Kruan Slepat E Suve Te Hundes I Fut Ne Goje,,,,,,kete Ves E Ka Qe Ne Femijeri Dhe Nuk I Ka Ikur Dhe Tani Qe Eshte Dhe Shtatzane Nuk E Heq......me Ndihmoni Me Nje Pergjigje Car Duhet Te Beje,,,,,,,,
    Shume Faleminderit Dhe Respekte Nga Une
    Mbase nje psikolog ose me mire nje shok (ti psh) i mire mund ta ndihmoje shoqen tende...

Sa gje e shpifur, aq shume e shpifur eshte sa ia kalon edhe inspektimit anal. Me mire ta kisha pare me syte e mi sesa ta lexoj keshtu si e ke shkruar ti, ne kete rast mund te them qe imagjinata ime ( apo e jotja?? ) ia kalon realitetit.

ps: nese e ke shoqe te vertete atehere pranoje me te mirat dhe te keqijat, ketu duket shoqeria e paster

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Mbase nje psikolog ose me mire nje shok (ti psh) i mire mund ta ndihmoje shoqen tende...

ps: nese e ke shoqe te vertete atehere pranoje me te mirat dhe te keqijat, ketu duket shoqeria e paster
    do zoti s'eshte moftra e saj

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    28 deri ne 33 perqind e femijeve nga mosha 7-10 vjeq e kane kete ves,44 perqind e adoleshenteve,19-29 perqind e te rriturve si dhe 5 perqind e te moshuarve.
    Kjo shprehi irituese mund te shfaqet zakonisht pergjate periodave te nervozes,stresit,hidherimit etj.Ne disa raste mund te jete edhe shenje e ē`rregullimit dhe disbalances mendore ose emocionale.Me nje fjale: No stress-No nail biting

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •