Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Postime
    47

si te shpetoje nga ky ves

Si Mund Te Shpetosh Nga Ky Ves,,,,nje E Njohtura Ime Qe Ne Femini Ka Keto Vese Dhe Deri Me Sot Qe Eshte E Madhe Nuk I Ka Hequr,,,,,ajo Nuk I Pret Kure Thonjte I Kafshon Me Dhembe Prerese Per Te Jane Dhembet,,,,,,,,,,kur I Dalin Pucra Ka Qef Ti Kruaje Tja Heqe Koren Dhe I Fut Ne Goje,,,,ri Pastaj Dhe Kruan Koken Cka Zbrok Ne Koke Ase Kore I Fut Ne Goje,,,ei Kruan Slepat E Suve Te Hundes I Fut Ne Goje,,,,,,kete Ves E Ka Qe Ne Femijeri Dhe Nuk I Ka Ikur Dhe Tani Qe Eshte Dhe Shtatzane Nuk E Heq......me Ndihmoni Me Nje Pergjigje Car Duhet Te Beje,,,,,,,,
    Shume Faleminderit Dhe Respekte Nga Une

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Hahahahahah.....s'paska nevoj per ushqim tjeter kjo :A

Pak hajgare amoo kjo duhet te beje ndonje konsultim me ndonje psikolog apo diqka keshtu...se kete ves ndryshe nuk munde ta heq...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    More sdi pse hina tek kjo teme....per zoten po na gerditni edhe forumin me kto tema qe po hapni palidhje..sa desha ti ndihmoj kur lexova titullin per vese...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Hajt mi veq ishalla nuk ja nis edhe tjerve me ja ngren ato cfar ajo fut ne goje!
    Ps.Per thonjet shpesh kam pas rastin te shof,por keto cfar i pershkruat Ju asesi nuk mund te ken sherim tjeter perveq konsultimin me psikiatrin-psikologun!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e ela11
    Anėtarėsuar
    11-06-2010
    Postime
    212
    kam degjuar dhe une per shume veta qe mund te
    kene keto probleme,,,,,dhe nuk eshte per te qeshur sic qeshin ato me lart,,,me vje keq vertet,sepse eshte ne hall,mos u tallni po ndihmoeni...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Gjersa e ka qe nga femijeria, s'ka per ti ikur. Te pakten thuaja troc, mos ti beje kur eshte ne prezencen tende.
    Feelings change - memories don't.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    ajo Nuk I Pret Kure Thonjte I Kafshon Me Dhembe Prerese Per Te Jane Dhembet,,,,,,,,,,kur I Dalin Pucra Ka Qef Ti Kruaje Tja Heqe Koren Dhe I Fut Ne Goje,,,,ri Pastaj Dhe Kruan Koken Cka Zbrok Ne Koke Ase Kore I Fut Ne Goje,,,ei Kruan Slepat E Suve Te Hundes I Fut Ne Goje
    Ca dreqin qenka kjo me vlla? Bahhh na e shpifi, dhe tani qe do hame dreke ewwwwwwwwwww

Hudheni nga ura. Fmi i pist.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Citim Postuar mė parė nga vasi Lexo Postimin
    Si Mund Te Shpetosh Nga Ky Ves,,,,nje E Njohtura Ime Qe Ne Femini Ka Keto Vese Dhe Deri Me Sot Qe Eshte E Madhe Nuk I Ka Hequr,,,,,ajo Nuk I Pret Kure Thonjte I Kafshon Me Dhembe Prerese Per Te Jane Dhembet,,,,,,,,,,kur I Dalin Pucra Ka Qef Ti Kruaje Tja Heqe Koren Dhe I Fut Ne Goje,,,,ri Pastaj Dhe Kruan Koken Cka Zbrok Ne Koke Ase Kore I Fut Ne Goje,,,ei Kruan Slepat E Suve Te Hundes I Fut Ne Goje,,,,,,kete Ves E Ka Qe Ne Femijeri Dhe Nuk I Ka Ikur Dhe Tani Qe Eshte Dhe Shtatzane Nuk E Heq......me Ndihmoni Me Nje Pergjigje Car Duhet Te Beje,,,,,,,,
    Shume Faleminderit Dhe Respekte Nga Une
    trembe: thuaji po vazhdoi keshtu dhe tani qe eshte me barre keshtu do beje edhe femija
    jane tikuri nervore

kam degjuar qe ca persona duke i lyer thonjte me maniqyrre nuk i hajne me thonjte
    efekti eshte i menjehershem nqs maniqyrri ka shije te keqe

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ec se ka hape teme te tallet,ket me ngrenjen e thonjeve e kane shumica..por extrem e beri me tjerat ,me ka la kafen gjysem....

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    trembe: thuaji po vazhdoi keshtu dhe tani qe eshte me barre keshtu do beje edhe femija
    jane tikuri nervore

kam degjuar qe ca persona duke i lyer thonjte me maniqyrre nuk i hajne me thonjte: )
    efekti eshte i menjehershem nqs maniqyrri ka shije te keqe; )
    Manikyr? S'ndihmon. Spec djegės po

Varianti tjetėr do ishte po t'ja lyenin me urinė
    Elegance is an attitude.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •