Ndryshuar për herë të fundit nga dijetari : 13-12-2010 më 15:04
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Ti dijetar kur shkon ne xhami ndoshta merr Ipod me veti, dhe ndegjon Scooter ose Crazy frog. Eh keta cka thone, shume me me rendesi eshte se sa ajo cka thone hoxhallaret neper xhamira.Ndersa Mafia Warz nuk ndegjon kesi kenge, dhe eshte i ri ende..
Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 13-12-2010 më 16:33
mafia
Pasi qenkan te njejt,mesia4ever dhe mafiworz dhe qenkan adoleshent te pa ritur ,do te ju sygjiroja te mireni me lojra te rrugeve aty dikun ne prishtine dhe tmos mirreni me tema qe ju duken argetuse ,por merreni librat edukativ dhe meso meso per te arrdhmen tende ,duke mesuar edukaten ti meson rrealitetin per Xhamija qe do te jen per gjithmon ne shqiprin e madhe lol.![]()
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Po dhe Skenderbeu u martua me vajzen e halles.Maria , motra e Gjonit ishte halla dhe vjerra e skenderbeut.Ajo ishte martuar me Aranit komnenin dhe kishin tete vajza, njera quhej Donike dhe u martua me Gjergj Kastriotin Skenderbeun dhe me pas u thirr me emrin Skenderbeg.Besoj se kjo ka ndodhe pasi Gjergji ishte i edukuar ne turqi me ligjet islame.Pra nga kjo kodosh feje dhe skenderbeu gaboi dhe jo me ju mjekerrxhite e forumit.Ndoshta ju duhet ti perkushtoheni dhe me shume islamit qe te merrni nga dhjete kusherira e jo nje.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Shtetet e Bashkuara te Evropes , jane ne halle me keta kamikaz arab,turq,pakistanes,e samoles . Martesa ne gjake dhe familje sjelle edhe semundje te pa aftesise per femijet.
Kriminaliteti i femijeve muslimane eshte shume i madhe ne evrope, per arsye se nje pjese e madhe e krimineleve adoleshente jane te lindur nga familjet e martuara. Pjesa me e madhe e femijeve qe jane te martuare ne familje ,jane me semundje psyqike.
Krijoni Kontakt