Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Po çfare behet more keshtu ,i pasken fshire te gjitha postimet ,po ç ,dreq moderatore qe fshijne postimet e te tjerve...., ore nuk jemi ne kumunizem ,qe e beni kete cenzure,pffff mentalitet i p,shtire...
Une preferoj qe te fshihet komplet tema ,sepse ka forumist qe akoma nuk jane te ritur dhe te nivelit per diskutim, vec fjalet se si shprehen tregon qarte cfar kulture dhe edukate kane.
Nese medratori e lexon kete shkrim , do i preferoja qe kete dhe shume tema qe jane fyese dhe nencmuese ,qofte islame apo krishtere te fshihen
Edhe une preferoje dhe propozoje qe nenforumet fetare te fshihen fare,perveçse popagand fetare dhe intolerance asgje te mire nuk ndjellin...me perjashtim te komunitetit protestant dhe atij bektashinj...
Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 26-11-2010 më 15:05
Pikerisht keta di komunitete mbjellin intolerance ,fyerje dhe ofendime
per mua le te fshihen krejt nenforumet fetare dhe nderkombetare,pasi qe eshte forum shqiptar dhe le te diskutojme per KOMBIN
Muahamer nuk je ne rjedh sa duhet ,nuk i kupton akoma skemat dhe prapa skemat e feve
te pakten keto dy qe permenda pranojne nocionin e kombit dhe nuk e rrezikojne ate...,ndersa si ortodoksja si ajo muslimane mundohen qe me ane propagandes te fshijne çdo gje nga memorja e kombit tone duke imponuar keshtu nje mendsi antikombtare....keto dy fe e kane keqkuptuare me te madhe misionin e tyre...
Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 26-11-2010 më 16:23
Sigurishte qe nuk do ta pranojne,perderisa ata bejne propagande antishqiptare, perse ne tua lejojme nje gje te tille, jo vetem qe nuk duhet lejuar por keto duhet luftuar me te gjitha mjetet e munshme demokratike dhe jo demokratike deri ne masen qe keto te detyrohen te respektojne kufirin e asaj çfare ne fakt quhet fe e çfare politike ne deme te kombit!
Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 26-11-2010 më 16:50
Krijoni Kontakt