Close
Faqja 2 prej 18 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 173
    i/e larguar Maska e Jamarber
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    Mendoj se shumica e myslimaneve shqiptare jan absolutisht kundra.Kam shum shoke e miqe te mite mysliman , si nga shqiperia edhe nga kosova e qameria,kam biseduare keto dite dhe absolutishte e urrejne veq te menduarit me u martu me kushriren e pare.
    Une i pyese ata qe e publikojn si normale martesen me kusherinen e pare:
    A mendoni se askush nok ju don e ban mik famile ni qe martohet me kusheriren.
    se tradita shqiptare e perbuze ni gja te tille.
    Po femra e qyteteruare myslimane e pranon ni gja te tille
    A ka burre qe ju beson ju motren kushrinen kunaten etj
    -Tash kthehem e mendoj me vete,kjo aste arsya qe ju i myllni ne shpi e mbuloni me qarçafe femrat e i trajtoni ato si skllever .
    Une mendoj ndryshe qe jo vetem kurani pore edhe bibla dohet te ndryshojne dicka per mire,ato ligje qe bien nesh me qyteterimin e jeten normale te sotme,menyren e predikimit.sepse nuk mund te dalesh te predikosh sote nilloj si para nje mije vjetesh se je perpara qenjeve njerezore mijera here me te zhvilluara.
    Do me vije turpe nga vetja po ti shikojne femite e mije keto shkrime..
    Sepse une meqe jetoj ne mergim me familjen ju flase çdo dite te jene sama te afert me gjakun e tyne,pore edhe me çdo shqiptare qe takojne e nihen.
    Ju them se zakonen tradita e historia e kombit tone jan me te miraj,ju them se rraca jone eshte rrace arjane e rrace e kulluare,ju them se kemi heroj e figura komrtare qe i ksa ngrite ne piedestal bota si GJERGJ KASTRIOTIN E NANE TEREZEN
    -Po ata mua qa do me thonin po ti lexonin keto shkrime....

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anëtarësuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Në Pejë
    Postime
    1,005

Temë ngatërrese!

Mendova se me këtë temë kam hasë në forumist siç ishte “biligo” qe ka dëshirë të kthjellë teren për të mirën e kombit. Për at i hyra punës për të jap mendimin dhe kontributin tim e jo të përqaj interesin kombëtar e aq më pak forumist e këtij forumi.
    Një gjë është më së e vërtetë! Çdo njeri qe ka dëshirë të përqai një grup njerëz, shoqëri e tutje hapë këto pyetje siç janë: “cila është më e vjetër, pula apo vezta!” “njeriu a është krijuar nga dheu, apo majmuni!”, pyetje qe fare nuk ka depërtuar as feja e as shkenca, bile deri në ditën e sotit.
    Ndërsa rasti konkret pyetja: “martesa me vajzën e axhës!” Këso dukuri hasë shumë rrallë në kombin shqiptar, pikërisht për shkaqe të edukatës son kombëtare. Përgëzoi!
    Dukuri më të shpeshta dhe shumë tragjike ishin ato qe botoheshin në shtypin shqiptar; kur babai e ka dhunuar vajzën e vet kaq e kaq kohë, dhe shumë dukuri të tilla icestoide. Historia ka treguar se Kompleksi i Edipit është burimi kryesor i shkencës së psikanalizës së Sigmund Frojdit, kur nëna krijon mardhënie seksuale me djalin e vet Edipin, këso raste konkrete ka pasur edhe në Kosovë besoi edhe gjetiu.
    Por sa me duket mua disa idhtar për ta destabilizuar ekuilibrin e mirë ndërfetar marrin shembuj qe shumë pak i kontribonin qeshtjës kombëtare.
    Unë nuk jetoi jasht Atdheut se e dua Atdheun! I takoi brezit të tetë të familjës sime qe nuk ja kemi nda pushkën serbit edhe çdo luftë e kemi përfunduar me pushkë në dorë. Për atë jam krenar dhe uroi çdo shqiptar qe sëpaku një kokërr grur të ja shton kombit të vet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    O njerez ,kjo puna e maretes eshte rregulluar qe moti, por ja qe disa njerez qe nuk dine dhe flasin vetema te qe kane ndegjuar, e asesi ate qe kane mesuar pa nje pa dy ia futin nja dy rreshta shkrimi duke u munduar te tregoje patriotizem e ne fakt tregon injornacen e vete, po hajdeni humbuni nga ketu e shkoni e meruni me pune patriotike andej nga mitrovica e kosoves

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Jamarber Lexo Postimin
    Mendoj se shumica e myslimaneve shqiptare jan absolutisht kundra.Kam shum shoke e miqe te mite mysliman , si nga shqiperia edhe nga kosova e qameria,kam biseduare keto dite dhe absolutishte e urrejne veq te menduarit me u martu me kushriren e pare.
    Une i pyese ata qe e publikojn si normale martesen me kusherinen e pare:
    A mendoni se askush nok ju don e ban mik famile ni qe martohet me kusheriren.
    se tradita shqiptare e perbuze ni gja te tille.
    Po femra e qyteteruare myslimane e pranon ni gja te tille
    A ka burre qe ju beson ju motren kushrinen kunaten etj
    -Tash kthehem e mendoj me vete,kjo aste arsya qe ju i myllni ne shpi e mbuloni me qarçafe femrat e i trajtoni ato si skllever .
    Une mendoj ndryshe qe jo vetem kurani pore edhe bibla dohet te ndryshojne dicka per mire,ato ligje qe bien nesh me qyteterimin e jeten normale te sotme,menyren e predikimit.sepse nuk mund te dalesh te predikosh sote nilloj si para nje mije vjetesh se je perpara qenjeve njerezore mijera here me te zhvilluara.
    Do me vije turpe nga vetja po ti shikojne femite e mije keto shkrime..
    Sepse une meqe jetoj ne mergim me familjen ju flase çdo dite te jene sama te afert me gjakun e tyne,pore edhe me çdo shqiptare qe takojne e nihen.
    Ju them se zakonen tradita e historia e kombit tone jan me te miraj,ju them se rraca jone eshte rrace arjane e rrace e kulluare,ju them se kemi heroj e figura komrtare qe i ksa ngrite ne piedestal bota si GJERGJ KASTRIOTIN E NANE TEREZEN
    -Po ata mua qa do me thonin po ti lexonin keto shkrime....
    ti shoki flet me emocione , e di sa kollaj eshte te vozitish aeroplan ne forum , te te kthej pergjigje se kam nder mend sepse je i vonuar dikund rreth 40 vjete me kete punen e marteses ne islam, une me mire te preferoj te lexosh ndonje liber se sa te bisedosh me njerez musliman qe nuk kane aspak njohuri mbi islamin, eshte e njejte sikur te pyesish cobanin per futbollin dhe ti menjehere te shkruasdh ketu se kam biseduar me ca coban edha ata nuk pajtoheshin me strategjine e MURINJOS sepse nuk e ben mire ekipin heheheheh

ato figura kombetare siq njane gjergj kastrioti dhe tereza hic aspak nuk kane lidhje me figura kombetare jane ca persona histroik qe dikush sot i mbush xhepat ne emrin e tyre

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    ti shoki flet me emocione , e di sa kollaj eshte te vozitish aeroplan ne forum ..............

ato figura kombetare siq njane gjergj kastrioti dhe tereza hic aspak nuk kane lidhje me figura kombetare jane ca persona histroik qe dikush sot i mbush xhepat ne emrin e tyre
    O çoban!!!
    Po shko ere shiko dhite, se aeroplanin ka kush e piloton....e shko e krenohu me ç'harap te duash ti, por jo ne Forumin Shqiptar!!!
    Jarigas

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Martesa me vajzën e axhës?
    Shkenca ka vertetuar se martesat brenda gjakut nxjerrin femije budallenj.
    Te kete valle budallenj ne kete forum?
    Jo jo,nuk ma do mendja!Aq me pak antaret qe diskutojne neper temat religjioze te cilet per hir te se vertetes,rrezatojne kulture dhe zgjuarsi...

E ku jane gjithe ato postime qe ishin bere ne kte teme, perfshire edhe postimi im qe ishte teresisht brenda temes dhe pa kurrfare sharje apo ofendim???

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    E ku jane gjithe ato postime qe ishin bere ne kte teme, perfshire edhe postimi im qe ishte teresisht brenda temes dhe pa kurrfare sharje apo ofendim???

I futen fshesen qe te gjithave, nuk e di pse nuk menduan te heqin te gjithe temen.

Per moderatoret, une vetem hoxhen shajta qe eshte per te share, po kjo lejohet? Sepse kam deshire ta bej serisht.

Shume postime perfshi dhe nje mendim timin jane fshire dhe besoj me te drejte pasi eshte nje ceshtje ashtu sic thote dhe hapsi i temes(qe e urrej ne kulm por qe ketu nuk ka asgje personale ne teme) pa ofendime per te mesuar te gjithe raportin e opinionit shqiptar te forumit me ate islamik te huaj ne menyre qe te dallojme thellesine e rrenjeve te kultures arabe ne shoqerine tone(nje aspekt ky) Pra Mos t'i prishim temat se jane pune e te gjitheve.

Mendimi im per temen.
    Pavaresisht lejohet apo jo me kanunin islam nje xhest i tille SHQIPTARET NUK E PRANOJNE KETE LLOJ MARTESE DERI NE 7 BREZA THOSHIN PLEQTE, NUK ME KUJTOHET NDONJE SPJEGIM SPECIFIK NE FAKT, por qe shume pak komunitete e bejne kete gje ne Shqiperi dhe ata jane te besimit islam ose gabelet.
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Mbylleni temen mos i fshini mendimet tona, seshte e drejte.

Faqja 2 prej 18 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •