Postuar më parë nga
Jamarber
Mendoj se shumica e myslimaneve shqiptare jan absolutisht kundra.Kam shum shoke e miqe te mite mysliman , si nga shqiperia edhe nga kosova e qameria,kam biseduare keto dite dhe absolutishte e urrejne veq te menduarit me u martu me kushriren e pare.
Une i pyese ata qe e publikojn si normale martesen me kusherinen e pare:
A mendoni se askush nok ju don e ban mik famile ni qe martohet me kusheriren.
se tradita shqiptare e perbuze ni gja te tille.
Po femra e qyteteruare myslimane e pranon ni gja te tille
A ka burre qe ju beson ju motren kushrinen kunaten etj
-Tash kthehem e mendoj me vete,kjo aste arsya qe ju i myllni ne shpi e mbuloni me qarçafe femrat e i trajtoni ato si skllever .
Une mendoj ndryshe qe jo vetem kurani pore edhe bibla dohet te ndryshojne dicka per mire,ato ligje qe bien nesh me qyteterimin e jeten normale te sotme,menyren e predikimit.sepse nuk mund te dalesh te predikosh sote nilloj si para nje mije vjetesh se je perpara qenjeve njerezore mijera here me te zhvilluara.
Do me vije turpe nga vetja po ti shikojne femite e mije keto shkrime..
Sepse une meqe jetoj ne mergim me familjen ju flase çdo dite te jene sama te afert me gjakun e tyne,pore edhe me çdo shqiptare qe takojne e nihen.
Ju them se zakonen tradita e historia e kombit tone jan me te miraj,ju them se rraca jone eshte rrace arjane e rrace e kulluare,ju them se kemi heroj e figura komrtare qe i ksa ngrite ne piedestal bota si GJERGJ KASTRIOTIN E NANE TEREZEN
-Po ata mua qa do me thonin po ti lexonin keto shkrime....
Krijoni Kontakt